Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

senin dediğin konuyu bulamadım +18 de kaçıncı sayfada ki :26:
anaaaaammmm yine gitmedim bu sefer gidiyorum ben yaa

kıs yine kim kiminle nereye gidiyo kim şişman kim zayıf:44::44::44::44: yaf iki dakka gidiyom hemmen karışıyosunuz:44::44: neyse buna da şükür bide yok olma haliniz var bu ondan daha iyi bi geliyorum kimseler yok onu hiç sevmiyorum neyse bu karışık daah iyi anacım azerin sen kilo almayamı çalışıyosun:44::44::44::44: yaf ben veremiyorum bu nasıl iş sen gıcık mısın kısım

tamam kuzu zaten iki tepsi yaptim
simdi de kofte yapicam ama once benim kizin altini acmam gerek kurabiyenin kokusunu cok fena bozuyo
inanirim cnm sen git hemen al altini

valla daha farkında bile değil sadece söyleneni yapıyo yavrum napsın
ben daha heyecanlıyım sanki ben çıkıcam

ayyy nasıl cnm çektiiiiiiiiiiii
kıs belki bugün gittiğim yerde vardır belli mi olur

oy kiyamam ya anneler zaten daha heyecanli oluyor böyle seylerde

senin dediğin konuyu bulamadım +18 de kaçıncı sayfada ki :26:
anaaaaammmm yine gitmedim bu sefer gidiyorum ben yaa

kısssssssssssssss sen ne arıyosun ki di bakem ay o romantik ne bilecek şekerim kıs bu arada +18 denmiş diye girip bakmıyoruz ohhhhhhhhh dün bi okudum bi okudum güldüm eğlendim "bilgilendimmmmmmmmmmm" bakıcam arasıra bundan sonra şekerim eğlence var ayol

kıs sen de benim gitmemi mi bekliyon

patsy ben bulamadım yaa neyi okudunuz prenses söyledi emme
yine gözlüklerimin gazabına mı uğradım acep

patsy ben bulamadım yaa neyi okudunuz prenses söyledi emme
yine gözlüklerimin gazabına mı uğradım acep

ooooo kısım neler okumadım ki güsel güsel öpücükler en sexi nasıl görünmeler her bi şeyleri örendim valla yalnız bi yer var topiği unuttum oraya kafam takıldı bi daha bulabilirsem okuycam orayı tekrar anacım:44::44::44::44:

dur ben sana göndereyim linkini

thanks

heeeeeee ne demezsin ben gelince sen gitmiyosunda ben bekliyorum dimi ben ne zaman gelsem senin işin var gidiyosun
ne yapiim anacımm geçmişi okumadın zaar 2-3 günlük temizlik işim var dediydim
bahar temizliği biraz azaldı da girdim bi de o kadar yoruldum ki
arkadaşı aradım sana gelicem dedim
hem dinlenmiş olurum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…