Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

anacım bu hatun hem bizimle konuşuyo hem kızı idare ediyo hem misafiri gelecek hazırlık yapıyo yaf bu kısın kaç eli var:44::44::44::44::44:
klavyeyinin tuslarini ayagimla basiyom kuzubir elimle kurabiye yapiyorum digeriyle kizin altini aciyorum
hadi tutmayin beni diger ayagimla da kofte yapicam:120:

Son düzenleme:
kıs yoosamm bugün de içimdeki şair mi çıktı yerinden
taaaa en derinden

boşver şiiri o bekarlar için sen şimdi git malum topiğe 3 sayfa erkekler neyi sexi bulur başlığına bak
arkasını ben yine bulup sana takviye yapıcam merak etme

patssyyyy bulmadinmi öpücükler topiginii

buldum kıs 2. sayfada git bak ama bi tane daha vardı dur onuda bulayım

bide bana diyo yolunu kaybediyon adam uyuya kalır diye

kıs hadi benim herüf uyudu

sen böyle yaparsan herüfçükler hiç gelmez

tamam hemen bakiyorum

tmm kuzu savol
ben çıkıyorum emme işim bitince bakıcamm

çıkıyon çıkıyon çıkamıyon neydi kıs öyle bi türkü vardı gidiyom gidemiyom ahda gara gözlüüüüüüümmmmm

ha bi de şu var geriye doğru bakıyorum hep ben yazmışım yazmışım da yazmışım kıs Allahtan süreki gelemiyorum bi de sürekli gelsem nolur bu sitenin hali düşünebiliyor musunuz

PATSY SENI COK SEVIYORUZ

[video=youtube;-jZbcAgOzUU]http://www.youtube.com/watch?v=-jZbcAgOzUU&ob=av3e[/video]

hadi kizlar :87::87::87::87::118::118: :118::118::118::118::122::122::122::122::124::124: :124::124::124::129::129::129:

evettt patsy senı sevıyoruz ve senı unutmadık eger kulube gırersen umarım bızı gorursun ve gelırsın senı beklıyoruzzz

yaaaaaaaaa kıslar ben bunları görmemiştim biliyor musunuz topiğinizi açtığınız ilk günleri bi okuyayım dedim ay nasıl duygulaaaaaandıııııııııııııııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…