- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
ha unutmadan patsy cok guldum kiz girdigin topige acep napacak bu bilgileri diye dusundum
günayyydinn prensesinizz geldiiii
kahvalti hazir hadi kalkin sicacik yataklarinizdan caylar sogucakkk
Eki Görüntüle 398576
azerinnn mantar kurabiye bende yapiyorum cok güzel oluyorkolay gelsin
Eki Görüntüle 398576
gunaydin kuzu
kiz bu ne boyle masayi yolla bana hemen
ellerine saglik kendi hazirladigin masa dimi
patyyyyyyyy gunaydin
kız meraklı prenses ne konuları okudun öyle sen
patsy bende merak ettim dur senin profilden bakayım
ooo prenses hanım sende bugün baya bişeyler öğrendin
azerin canım bak biz bu kızları yalnız bir başına bıraktık onlarda bak nerelere girip neler okumuşlar
ya kıslar dün bişey öğrendim sitenin kurucusu ulaş ölmüş çok üzüldüm ya gerçek değildir dedim ama yok gerçek burada yazıyodu ya genç çocuk Allah rahmet eylesin
normal kurabiye yapiyorsun sisenin kapagini kurabiyenin üzerine batiriyorsun mantar sekli aliyorhoşgeldinkıs mantar kurabiye nasıl yapılıyo prenses:44::44:
tamam hemen gönderiyorum kuzugunaydin kuzu
kiz bu ne boyle masayi yolla bana hemen
ellerine saglik kendi hazirladigin masa dimi
patyyyyyyyy gunaydin
kıs prenses sofrayı canım bi çektiiiiiiiiiiiiiiya kısım şurda işteyiz heralde evden kahvaltı yapmadan çıkıyos şimdi niye yapıyosun ki bunu
aa oyle mi sitenin kurucusu ulas miymis neden olmus nerde yaziyoya kıslar dün bişey öğrendim sitenin kurucusu ulaş ölmüş çok üzüldüm ya gerçek değildir dedim ama yok gerçek burada yazıyodu ya genç çocuk Allah rahmet eylesin
allah allah kimmiş ki o allah rahmet eylesin sen nerede okudun linki versene bende bakayım
ya kıslar dün bişey öğrendim sitenin kurucusu ulaş ölmüş çok üzüldüm ya gerçek değildir dedim ama yok gerçek burada yazıyodu ya genç çocuk Allah rahmet eylesin
aa oyle mi sitenin kurucusu ulas miymis neden olmus nerde yaziyo
Eki Görüntüle 398576
kıs sen bunlarımı bana diyosun ben naptım ki yaf anlamadım ki :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
hepinize günaydıııııınnnnnnnnnnnnnn
eline sağlık canımcıım çok güzel olmuş ııııııııııımmmmmmmmmm
sana dedim tebii dün KPSS topiğinde selam verdim cevap vermedin bana
sonra da yalnızım ayaklarına yatıyosun de get ordan
sitenin kurucusu kazen değilmiydi kıs:26: