Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

Gunaydin kizlar.nasilsiniz?
benim kiz pek rahat uyumasa da dunku gibi uykusuz birakmadi beni ve hala uyuyo
.ben de her isimi yaptim bu gun misafirim varkuzenimin esi gelicek o kadar anlattim ki sizi cok merak ediyo artik gelince beraber takiliriz topikte
neyse daha kurabiye yapicam mantar kurabiye bana musade zaman buldukca girerim

günayyydinn prensesinizz geldiiii

kahvalti hazir hadi kalkin sicacik yataklarinizdan caylar sogucakkk

azerinnn mantar kurabiye bende yapiyorum cok güzel oluyor kolay gelsin

kıs prenses sofrayı canım bi çektiiiiiiiiiiiiii ya kısım şurda işteyiz heralde evden kahvaltı yapmadan çıkıyos şimdi niye yapıyosun ki bunu

bilgilenmem lazim abla siz gittiniz yalniz biraktiniz bizi burada baska caremiz yoktu

ya kıslar dün bişey öğrendim sitenin kurucusu ulaş ölmüş çok üzüldüm ya gerçek değildir dedim ama yok gerçek burada yazıyodu ya genç çocuk Allah rahmet eylesin

dönücem ......................................................................

ya kıslar dün bişey öğrendim sitenin kurucusu ulaş ölmüş çok üzüldüm ya gerçek değildir dedim ama yok gerçek burada yazıyodu ya genç çocuk Allah rahmet eylesin

allah allah kimmiş ki o allah rahmet eylesin sen nerede okudun linki versene bende bakayım

hoşgeldin kıs mantar kurabiye nasıl yapılıyo prenses:44::44:
normal kurabiye yapiyorsun sisenin kapagini kurabiyenin üzerine batiriyorsun mantar sekli aliyor

gunaydin kuzu
kiz bu ne boyle masayi yolla bana hemen
ellerine saglik kendi hazirladigin masa dimi
patyyyyyyyy gunaydin
tamam hemen gönderiyorum kuzu günaydin evet kendi hazirladigim sofra

kıs prenses sofrayı canım bi çektiiiiiiiiiiiiii ya kısım şurda işteyiz heralde evden kahvaltı yapmadan çıkıyos şimdi niye yapıyosun ki bunu

kiz napiyim gel beraber kahvalti yapalim bende yapmadim daha :26:

hepinize günaydıııııınnnnnnnnnnnnnn

günayyydinn prensesinizz geldiiii

kahvalti hazir hadi kalkin sicacik yataklarinizdan caylar sogucakkk

Eki Görüntüle 398576

azerinnn mantar kurabiye bende yapiyorum cok güzel oluyor kolay gelsin

eline sağlık canımcıım çok güzel olmuş ııııııııııımmmmmmmmmm

kıs sen bunlarımı bana diyosun ben naptım ki yaf anlamadım ki :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

sana dedim tebii dün KPSS topiğinde selam verdim cevap vermedin bana
sonra da yalnızım ayaklarına yatıyosun de get ordan

sitenin kurucusu kazen değilmiydi kıs:26:

afiyet olsun benim kuzuma neler yaptin bakalim dün oglunun tiyatrosu nasildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…