- 22 Kasım 2011
- 4.967
- 159
adim adim bastan cikarma sanati diye yaziyor cinsellik+18 de
he kıs bak o da çok eğlenceli bi topikti ama ben öpücükler topiğinide sevdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hele bi uyusun yolarım vallakıs estalmus bulup okuyabildinmi bari anacım sen daha bulup okurken yolunu kaybediyorsun uygulamasını nerden yapıcan ohoooooooooooo sen yapıncaya kadar adamın uykusu gelir uyur bile
kiz ben o öpücükler topigini görmedim :26:
buldum anaaaaammmmm kıs bunlar yolunda giden adamı bilem yoldan çıkartır
yaa tam adını bana da söyle ben de bilem belkim yeni bişi görürüm
hele bi uyusun yolarım valla
hem uyuyunca biraz dinlenmiş olur enerci toplar fena mı
asbboooooooooo ciddi misin e kısım ben sana didim ben gidiyom gel diye yok beş dakka sonra yok on dakka sonra bulamazsın tabi oooooooo neler var neler bi görsen ben çok sevdim valla sevgili de bulucam öylede öpücem
kizlar avatarimdaki yüz masajim nasil
asbboooooooooo ciddi misin e kısım ben sana didim ben gidiyom gel diye yok beş dakka sonra yok on dakka sonra bulamazsın tabi oooooooo neler var neler bi görsen ben çok sevdim valla sevgili de bulucam öylede öpücem
bu ne kizzz korkunccc buuu :18:ancııım yapa yapa yüzünde et kalmadı
ahan da oldun böyle
http://www.istanbul.com/Rep/PortalImages/zayif-yuz212x266.JPG için Google Görsel Sonuçları
kizlar kurabiyelerim hazir
Eki Görüntüle 398602
Eki Görüntüle 398602
buldum anaaaaammmmm kıs bunlar yolunda giden adamı bilem yoldan çıkartır
yaa tam adını bana da söyle ben de bilem belkim yeni bişi görürüm
hele bi uyusun yolarım valla
hem uyuyunca biraz dinlenmiş olur enerci toplar fena mı
bu ne kizzz korkunccc buuu :18:
ay allahimmmm kiz bu ne böyle valla canim cekti simdi baksana süslü seyin icine koymus onlari
anam neler duyuyorum
yaf niye öyle diyon bu iş iş gibi değil eğlenceli yapılsa fena mı bak birileri uğraşmış hazırlamış ne güzel ben okurken bile çok eğlendim çok güldüm heyecanlı geldi düşündüm e siz bide evlisiniz ne var bunda sanki yasak bişey ya ama o hastalıklardı falan Allah kimseye vermesin onlarıda yinede orayı okumayı sevmedim napayım ama diğerlerini sevdim valla yalan yok ha bu arada dur ben bulayım sana haber vereyim olur mu
Eki Görüntüle 398602