Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

kız siz ne diyorsunuz daha gençsiniz uzun don giyilirmi hiç ben o geceliklerin alasını giydim üşümezsiniz merak etmeyin sıcak havalarda giyersiniz çokda hoş oluyor ben bu yaşta uzun don hala giymem

kız siz ne diyorsunuz daha gençsiniz uzun don giyilirmi hiç ben o geceliklerin alasını giydim üşümezsiniz merak etmeyin sıcak havalarda giyersiniz çokda hoş oluyor ben bu yaşta uzun don hala giymem

ablaaaa ne diyon sennn örnek ol bize böyle ama ben cok üsürüm dayanamam giyerim hemen uzun don

estalmus gecmisi bosver sen buraya gelll bak ne konusuyoruzz

kıs dedimi kodumu yaptınız mı diye bakeeyommm gııı

hiii sen öyle san benimki istemiyor uzun don giymemi simdiden söyledi bana cocuga 7 sene yetti dayanamiyor artik sanirim

senin adam böyle azmansa sen hiç bişey alma kıs üztüne boş yere paranı harcama guzuuuuuuummmmmmm

tesekkür ederim cnm

evet bende zaten sevgilimi cok özlüyorum bugünnn

valla bilmem belki kötü örnek oluyorum ama asla giymem
yok kötü örnek degil abla annemde hep gecelikle yatar sen rahatina bak

kıs dedimi kodumu yaptınız mı diye bakeeyommm gııı

senin adam böyle azmansa sen hiç bişey alma kıs üztüne boş yere paranı harcama guzuuuuuuummmmmmm

yapmadik cnm

he ya dogru diyon ben bisey almiyim bosuna dolapta durup eskimesinler 1 kere bile giymeden

ne konuşuyonus kıs:44::44::44::44::44::44:
bak ta gel
kıs azo sen demi başakburcusun yooosam
kıs kocası olan var olmayan var susun
evet estos basak burcuyum sen de mi?
way ablama bak helal olsun
izin vermezzzzz simdiden söyledi bana

o zaman sen 7 yili birak 7 gunde hamile kalirsin

wwaaaaaaaaooooooooooooooowwwwwwwwwww
tam bi kadınım desene
yaf ne konuşuyonus ki:44::44::44::44::44: yok anacım ben bakıp gelem :44::44:
meraklı patsy delüsü
çatladın dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…