Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

kız siz ne diyorsunuz daha gençsiniz uzun don giyilirmi hiç ben o geceliklerin alasını giydim üşümezsiniz merak etmeyin sıcak havalarda giyersiniz çokda hoş oluyor ben bu yaşta uzun don hala giymem

kız siz ne diyorsunuz daha gençsiniz uzun don giyilirmi hiç ben o geceliklerin alasını giydim üşümezsiniz merak etmeyin sıcak havalarda giyersiniz çokda hoş oluyor ben bu yaşta uzun don hala giymem

:KK1: ablaaaa ne diyon sennn :KK52: örnek ol bize böyle ama ben cok üsürüm dayanamam giyerim hemen uzun don :KK9:

estalmus gecmisi bosver sen buraya gelll bak ne konusuyoruzz :KK60:

kıs dedimi kodumu yaptınız mı diye bakeeyommm gııı:KK9::KK9::KK9::KK9:

hiii sen öyle san :KK9: benimki istemiyor uzun don giymemi simdiden söyledi bana :KK60: cocuga 7 sene yetti dayanamiyor artik sanirim :KK9:

senin adam böyle azmansa sen hiç bişey alma kıs üztüne boş yere paranı harcama guzuuuuuuummmmmmm:KK53:

kıs azo sen demi başakburcusun yooosam

takı kutun çok zarif ve şıkmış güle oynaya kullan:KK66::KK64:

nice mutlu yıllara ablacıım :KK71:
kaç yaşına girdi:26:

gördüm gördüm başınıza vurmuş yine:KK23::KK23:
kıs kocası olan var olmayan var susun:KK20::KK60::KK60::KK60::KK60:

tesekkür ederim cnm :KK19:

evet bende zaten sevgilimi cok özlüyorum bugünnn :KK52:

valla bilmem belki kötü örnek oluyorum ama asla giymem
yok kötü örnek degil abla annemde hep gecelikle yatar sen rahatina bak :KK19:

kıs dedimi kodumu yaptınız mı diye bakeeyommm gııı:KK9::KK9::KK9::KK9:

senin adam böyle azmansa sen hiç bişey alma kıs üztüne boş yere paranı harcama guzuuuuuuummmmmmm:KK53:

yapmadik cnm :KK1:

he ya dogru diyon ben bisey almiyim bosuna dolapta durup eskimesinler 1 kere bile giymeden :KK60::KK60:

ne konuşuyonus kıs:44::44::44::44::44::44:
bak ta gel
kıs azo sen demi başakburcusun yooosam
kıs kocası olan var olmayan var susun:KK20::KK60::KK60::KK60::KK60:
evet estos basak burcuyum sen de mi?
way ablama bak helal olsun:KK1:
izin vermezzzzz simdiden söyledi bana :KK17:

o zaman sen 7 yili birak 7 gunde hamile kalirsin:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

wwaaaaaaaaooooooooooooooowwwwwwwwwww:KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK23:
tam bi kadınım desene
yaf ne konuşuyonus ki:44::44::44::44::44: yok anacım ben bakıp gelem :44::44:
meraklı patsy delüsü:KK33::KK33::KK33::KK33:
çatladın dimi:KK76:

X