- 26 Aralık 2007
- 22.147
- 12.101
ben kiloluyum canım.zayıfların yüksek olur deniyor ama istisnaya uymuyorum demek ki.kılonuz normal mi ki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kiloluyum canım.zayıfların yüksek olur deniyor ama istisnaya uymuyorum demek ki.kılonuz normal mi ki.
Ama ben siskomuyum simdii54 kiloyum boyumda 1.70 çok zayıf sayılmam normalim
Neyle alakali acabaYaklasik 1 hafta 45-50 arasindaydi.Sonra normale dondu 75-80.
extrasistol olabilir mi? durup durup arada güm diye tek atıyor..doğru mu?halsizlik veriyor birde tek atımlar var ara 3 sanıye gibi doktor bırşey yok dedi ama niye oluyor anlamadım acıkcası?
extrasistol olabilir mi? durup durup arada güm diye tek atıyor..doğru mu?
bende de sıklıkla oluyor.merak etmeyin ciddi bir durum değil.kan sayımı da yaptırmanızı öneririrm.ayrıca tiroid kan testlerini de..geçmiş olsun
şu anda var mesela:) bu durum genelde dinlenme zamanlarında ortaya çıkıyor.aynen güm bazende güm güm .tıroıd kan testı normal cıkıyor kanımda sınırdaymıs..stres yapabılırmı...sizde ne kadar sıklıklan oluyor peki..
şu anda var mesela:) bu durum genelde dinlenme zamanlarında ortaya çıkıyor.
bende demir eksikliği var ancak ilaçları sindirim sistemimi bozduğu için kullanamıyorum.iğneleri de alerjiden dolayı olamıyorum.tiroidim de dönem dönem dalgalanıyor.hepsi aynı anda sapıtınca ,kalbim de onlara uyum sağlıyor :)
stres tabiii ki etkili.o herşeyin kökeni zaten.diğer tüm hastalıklarım da stresle beraber dengesizleşiyor zaten.
eğer taşikardi durumu yoksa,extrasistol çok önmeli değil diyor doktorum.bence siz de bu kadar kafanıza takmayın.
stres durumları düzelir,sakinleşir çok kafanıza takmazsanız bence iyileşceksiniz.
rica ederim,birbirimize destek için burdayız :)CANIM ILGINICIN TESEKKURLER BABAM 2005 DE KALP KRIZINDEN OLDUGU ICIN BÖYLE PANIKLIYORUM İŞTE..ÇÜNKÜ ONDADA BİRŞEY YOKTU ARA SIRA GELİP KALBİM TUHAGF ATIYOR DIYORDU..UZUN SURE CARPINTILARIM ARA ARA OLUYOR AYDA 1 2 ODA ANI HAREKET YAPINCA FALAN..AMA BU SINSI GIBI BIRSEY BİR IKI SANIYE SURUYOR AMA INSANIN DUZENINI BOZUYOR..SANIRIM SİZ UYUM SAGLADINIZ ARTIK YOKSA ZORDUR.
rica ederim,birbirimize destek için burdayız :)
Allah rahmet eylesin babanıza.
ilk başlarda çarpıyor gerçekten de...ama zamanla alışıyor insan ve kafaya taktıkça daha sık ve fazla olmaya başlıyor..dediğim gibi sakinleşin önce.bu konuyu çok düşünmemeye çalışın.zamanla geçtiğini göreceksiniz..
doktorunuz ilaç verdiyse de devam edin bu kadar rahatsız hissediyorsanız eğer.
hatta bunun için az dozda sakinleştirici bile veriyor doktorlar.
ben zamanla alıştım,ama bazen beni de çok yıpratıyor,sık olursa eğer.
ben hastalıklarımın çözümünü psikolojik olarak çözmekte buluyorum...çok düşünmüoyrum düşündükçe daha kötü oluyor.hep iyi olduğumu düşünüyorum.bu şekilde de vücudum kabul ediyor sanırım:)
mutlaka elektrofizyoloji eğitimi almış bir kardiyoloji dr. una gidin.. benm kızımda 21 yaşında salı günü bu ritim bozukluğu yüzünden bir operasyon geçirecek.. normak kardiyoloji dr.ları bu durumu anlamıyor bilginiz olsunBugün 55 idi sadece halsizlik sizin nasıl
Hangi şehirden siniz öncelikle geçmiş olsunmutlaka elektrofizyoloji eğitimi almış bir kardiyoloji dr. una gidin.. benm kızımda 21 yaşında salı günü bu ritim bozukluğu yüzünden bir operasyon geçirecek.. normak kardiyoloji dr.ları bu durumu anlamıyor bilginiz olsun
istanbuldayız..teşekkür ederim sizede geçmiş olsunHangi şehirden siniz öncelikle geçmiş olsun