NABIZ SAYISI

50 kiloyum nabzım 100-110 arasında sürekli, 90ın altına düşmez hiç hatta küçükken doktora gitmiştik bu sebeple bi sorun olmadıgını söylemişti..

sürekli spor yapanların nabzı düşük oluyor babam hergün 2 saat koşar nabzı 60ı çıkmaz

nabzın düşük olması , çok olmasından daha iyi bişi ayrıca :KK39:

Nabzın halsizlikle alakası olmadığını düşünüyorum.Eşimin 60-70 arası çıkar ama çok canıtezdir,yerinde durmaz.
Hatta düşük çıkınca bazen "sen ölmüşsün" diye takılırım.

Nabzim yuksek oldugunda cok halsiz hissediyorum. 70-85 arasi normalde. Simdi hamileyken100 u geciyor

54 kiloyum boyumda 1.70 çok zayıf sayılmam normalim
Ama ben siskomuyum simdii:KK17:
Benim kilom 54 ama boyum 1.60..
Oyle ayi yavrusunada benzemiyorum:KK53:
1 yil once 48 kiloydum 6 kiloyu alinca herkes masallah iyi toparlamissin kendini iyi olmus dedi..
Bence 1.70e 54 kilo normal degil zayif sanki:KK22:

Edit: konuyada cevap vereyim simdi baktim nabzim 76 :KK51:

60 ile 100 arası normal nabızdır 100 üzeri taşikardi 60ın altı bradikardi olarak adlandırılır eğer hastada anormal bir durum varsa bazı tetkiklere bakılabilir hekiminiz normal diyorsa normaldir güvenin.

halsizlik veriyor birde tek atımlar var ara 3 sanıye gibi doktor bırşey yok dedi ama niye oluyor anlamadım acıkcası?
extrasistol olabilir mi? durup durup arada güm diye tek atıyor..doğru mu?
bende de sıklıkla oluyor.merak etmeyin ciddi bir durum değil.kan sayımı da yaptırmanızı öneririrm.ayrıca tiroid kan testlerini de..geçmiş olsun

extrasistol olabilir mi? durup durup arada güm diye tek atıyor..doğru mu?
bende de sıklıkla oluyor.merak etmeyin ciddi bir durum değil.kan sayımı da yaptırmanızı öneririrm.ayrıca tiroid kan testlerini de..geçmiş olsun

aynen güm bazende güm güm .tıroıd kan testı normal cıkıyor kanımda sınırdaymıs..stres yapabılırmı...sizde ne kadar sıklıklan oluyor peki..

aynen güm bazende güm güm .tıroıd kan testı normal cıkıyor kanımda sınırdaymıs..stres yapabılırmı...sizde ne kadar sıklıklan oluyor peki..
şu anda var mesela:) bu durum genelde dinlenme zamanlarında ortaya çıkıyor.
bende demir eksikliği var ancak ilaçları sindirim sistemimi bozduğu için kullanamıyorum.iğneleri de alerjiden dolayı olamıyorum.tiroidim de dönem dönem dalgalanıyor.hepsi aynı anda sapıtınca ,kalbim de onlara uyum sağlıyor :)
stres tabiii ki etkili.o herşeyin kökeni zaten.diğer tüm hastalıklarım da stresle beraber dengesizleşiyor zaten.
eğer taşikardi durumu yoksa,extrasistol çok önmeli değil diyor doktorum.bence siz de bu kadar kafanıza takmayın.
stres durumları düzelir,sakinleşir çok kafanıza takmazsanız bence iyileşceksiniz.

şu anda var mesela:) bu durum genelde dinlenme zamanlarında ortaya çıkıyor.
bende demir eksikliği var ancak ilaçları sindirim sistemimi bozduğu için kullanamıyorum.iğneleri de alerjiden dolayı olamıyorum.tiroidim de dönem dönem dalgalanıyor.hepsi aynı anda sapıtınca ,kalbim de onlara uyum sağlıyor :)
stres tabiii ki etkili.o herşeyin kökeni zaten.diğer tüm hastalıklarım da stresle beraber dengesizleşiyor zaten.
eğer taşikardi durumu yoksa,extrasistol çok önmeli değil diyor doktorum.bence siz de bu kadar kafanıza takmayın.
stres durumları düzelir,sakinleşir çok kafanıza takmazsanız bence iyileşceksiniz.

CANIM ILGINICIN TESEKKURLER BABAM 2005 DE KALP KRIZINDEN OLDUGU ICIN BÖYLE PANIKLIYORUM İŞTE..ÇÜNKÜ ONDADA BİRŞEY YOKTU ARA SIRA GELİP KALBİM TUHAGF ATIYOR DIYORDU..UZUN SURE CARPINTILARIM ARA ARA OLUYOR AYDA 1 2 ODA ANI HAREKET YAPINCA FALAN..AMA BU SINSI GIBI BIRSEY BİR IKI SANIYE SURUYOR AMA INSANIN DUZENINI BOZUYOR..SANIRIM SİZ UYUM SAGLADINIZ ARTIK YOKSA ZORDUR.

CANIM ILGINICIN TESEKKURLER BABAM 2005 DE KALP KRIZINDEN OLDUGU ICIN BÖYLE PANIKLIYORUM İŞTE..ÇÜNKÜ ONDADA BİRŞEY YOKTU ARA SIRA GELİP KALBİM TUHAGF ATIYOR DIYORDU..UZUN SURE CARPINTILARIM ARA ARA OLUYOR AYDA 1 2 ODA ANI HAREKET YAPINCA FALAN..AMA BU SINSI GIBI BIRSEY BİR IKI SANIYE SURUYOR AMA INSANIN DUZENINI BOZUYOR..SANIRIM SİZ UYUM SAGLADINIZ ARTIK YOKSA ZORDUR.
rica ederim,birbirimize destek için burdayız :)
Allah rahmet eylesin babanıza.
ilk başlarda çarpıyor gerçekten de...ama zamanla alışıyor insan ve kafaya taktıkça daha sık ve fazla olmaya başlıyor..dediğim gibi sakinleşin önce.bu konuyu çok düşünmemeye çalışın.zamanla geçtiğini göreceksiniz..
doktorunuz ilaç verdiyse de devam edin bu kadar rahatsız hissediyorsanız eğer.
hatta bunun için az dozda sakinleştirici bile veriyor doktorlar.
ben zamanla alıştım,ama bazen beni de çok yıpratıyor,sık olursa eğer.
ben hastalıklarımın çözümünü psikolojik olarak çözmekte buluyorum...çok düşünmüoyrum düşündükçe daha kötü oluyor.hep iyi olduğumu düşünüyorum.bu şekilde de vücudum kabul ediyor sanırım:)

rica ederim,birbirimize destek için burdayız :)
Allah rahmet eylesin babanıza.
ilk başlarda çarpıyor gerçekten de...ama zamanla alışıyor insan ve kafaya taktıkça daha sık ve fazla olmaya başlıyor..dediğim gibi sakinleşin önce.bu konuyu çok düşünmemeye çalışın.zamanla geçtiğini göreceksiniz..
doktorunuz ilaç verdiyse de devam edin bu kadar rahatsız hissediyorsanız eğer.
hatta bunun için az dozda sakinleştirici bile veriyor doktorlar.
ben zamanla alıştım,ama bazen beni de çok yıpratıyor,sık olursa eğer.
ben hastalıklarımın çözümünü psikolojik olarak çözmekte buluyorum...çok düşünmüoyrum düşündükçe daha kötü oluyor.hep iyi olduğumu düşünüyorum.bu şekilde de vücudum kabul ediyor sanırım:)

HAKLISIN B,İR TANIDIK VARDI ESKİ YAŞADIĞIM MAHALLEMDEN ADAM KALP AMALIYATI OLMUS KALBINE STEND TAKILMIŞ AMA ADAM NEDEN ÖLDÜ BİLİYORMUSUN USTUNE TIR DEVRILMIŞ:KK43:( YANİ ASLINDA HERŞEY KADER

Bugün 55 idi sadece halsizlik sizin nasıl
mutlaka elektrofizyoloji eğitimi almış bir kardiyoloji dr. una gidin.. benm kızımda 21 yaşında salı günü bu ritim bozukluğu yüzünden bir operasyon geçirecek.. normak kardiyoloji dr.ları bu durumu anlamıyor bilginiz olsun

mutlaka elektrofizyoloji eğitimi almış bir kardiyoloji dr. una gidin.. benm kızımda 21 yaşında salı günü bu ritim bozukluğu yüzünden bir operasyon geçirecek.. normak kardiyoloji dr.ları bu durumu anlamıyor bilginiz olsun
Hangi şehirden siniz öncelikle geçmiş olsun

X