-
- Konu Sahibi theuglygoddess
Gunaydınn kızlaarrrBugün iş arkadaşım göbeğin gitmiş bişey kalmamış dedi güne nasıl güzel ve mutlu başladım anlatamamm
kızlar yaa bu sabah kahvaltısı hep aynı olmak zorundamı yahuuuben bu saydıklarının yanı sıra ortada hep bi yemeğim oluyo sıcak kahvaltılık yanii hergün bi çeşit ,eşim öyle istiyo e bende dayanamıyorum,,,
aynı olsa iyi olur tabiki ama az yersen çok da sorun olmaz heraldee
ya eşim 1hafta sabah kahvaltıdA işte oluyo bi hafta akşam yemeğinde işte oluyo,vardiyalı işi,,ama kahvaltıda olmadığı zamanlarda çokta rahat doyuyorum burdaki kehvaltılık şeylerle ama o olunca mecbur istiyoo,bende yiyorum,ama akşam o evdeyken nasıl uyacam menüye bilemiyorum yaneeee
neyse ben yemek hazırlamaya gidiyorumm bye byee
seni asil diyet bitince görsünler fistik olcaksin insallah fistiiiiiik:82:hadi baklim durmak yok moral oldu bu sana, cok sevindim senin adina bubbelcim
ay ne güzel ya,ne mutlu bunu duymak sana valla adına sevindim ,,,,
kızlar acımmmmmm acım acımmmm.yesil caydanda nefret ediyorum yaaaa ama zor zar içiyorumm.tavsiye ediceğiniz yeşil çay warmı ağır kokmayan içmesi kolayyyy???
kızlar acımmmmmm acım acımmmm.yesil caydanda nefret ediyorum yaaaa ama zor zar içiyorumm.tavsiye ediceğiniz yeşil çay warmı ağır kokmayan içmesi kolayyyy???
tarçınlı karanfilli var çokta güzel tadı tarçında mis gibi kokuyo dene bence içtiğim tek yeşil çaydır
ayyy tmm canım çok saol yaaaa alayımmm hemennnn oh beeee
herkeslere selaammmmmmmnasısınızzz kızlaar??? ben okuldan geldm öğle yemeğimi yedimmm su içiyorm şmdi de kaçamak yapmadm halaa maaşallah banaa kahvaltımı menüye uygun yaptm 9 gibi, 1 :30 gibi de öğle yemeği ydm ama simit yemedm susamlı gevrek yedm 3 tane simit bulamadm, pastanede ters tarafta üşendm gitmeye:18: hafta başı yazıcz kilolarıı haade bakalımmmmmm göbekten ve belimn çevresindeki can smidinden kurtlmak istiyorummmm tombiş gelin olmak istemiyorumm fazla kilolara ölüüümmmmmm
arkadaslar nerelere kayboldunuz ? yoksa sizde benim gibi ögle yemegi mi yiyorsunuz? yanliz arkadaslar ben ögle yemeginde simit ve ayran yerine yarinki menümü yedim, sonradan farkettim, yarin da bugünün ögle menüsünü yesem olurdur herhalde dimi?
herkeslere selaammmmmmmnasısınızzz kızlaar??? ben okuldan geldm öğle yemeğimi yedimmm su içiyorm şmdi de kaçamak yapmadm halaa maaşallah banaa kahvaltımı menüye uygun yaptm 9 gibi, 1 :30 gibi de öğle yemeği ydm ama simit yemedm susamlı gevrek yedm 3 tane simit bulamadm, pastanede ters tarafta üşendm gitmeye:18: hafta başı yazıcz kilolarıı haade bakalımmmmmm göbekten ve belimn çevresindeki can smidinden kurtlmak istiyorummmm tombiş gelin olmak istemiyorumm fazla kilolara ölüüümmmmmm