Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

Gunaydınn kızlaarrr Bugün iş arkadaşım göbeğin gitmiş bişey kalmamış dedi güne nasıl güzel ve mutlu başladım anlatamamm

seni asil diyet bitince görsünler fistik olcaksin insallah fistiiiiiik :82:hadi baklim durmak yok moral oldu bu sana, cok sevindim senin adina bubbelcim

kızlar yaa bu sabah kahvaltısı hep aynı olmak zorundamı yahuuuben bu saydıklarının yanı sıra ortada hep bi yemeğim oluyo sıcak kahvaltılık yanii hergün bi çeşit ,eşim öyle istiyo e bende dayanamıyorum,,,

aynı olsa iyi olur tabiki ama az yersen çok da sorun olmaz heraldee

aynı olsa iyi olur tabiki ama az yersen çok da sorun olmaz heraldee

ya eşim 1hafta sabah kahvaltıdA işte oluyo bi hafta akşam yemeğinde işte oluyo,vardiyalı işi,,ama kahvaltıda olmadığı zamanlarda çokta rahat doyuyorum burdaki kehvaltılık şeylerle ama o olunca mecbur istiyoo,bende yiyorum,ama akşam o evdeyken nasıl uyacam menüye bilemiyorum yaneeee

neyse ben yemek hazırlamaya gidiyorumm bye byee

tugbacim benim esimde vardiyeli calisiyor, seni cok iyi anlayabiliyorum. ilk baslarda zorlansamda kararliyim, kilo vermek isitiyorsam disimi SIKMAM gerek kolay gelsin canim!

kızlar acımmmmmm acım acımmmm.yesil caydanda nefret ediyorum yaaaa ama zor zar içiyorumm.tavsiye ediceğiniz yeşil çay warmı ağır kokmayan içmesi kolayyyy???

kızlar acımmmmmm acım acımmmm.yesil caydanda nefret ediyorum yaaaa ama zor zar içiyorumm.tavsiye ediceğiniz yeşil çay warmı ağır kokmayan içmesi kolayyyy???

canim limonlusuda cok güzel. normal yesil cayi bende icemiyordum. burda limonlusunu denedim, tadi güzel hemde tokluk hissi veriyor. türkiyede liptonun elmali yesil cayini almistim onunda tadi hos. bence bi dene

arkadaslar nerelere kayboldunuz ? yoksa sizde benim gibi ögle yemegi mi yiyorsunuz? yanliz arkadaslar ben ögle yemeginde simit ve ayran yerine yarinki menümü yedim, sonradan farkettim, yarin da bugünün ögle menüsünü yesem olurdur herhalde dimi?

herkeslere selaammmmmmm nasısınızzz kızlaar??? ben okuldan geldm öğle yemeğimi yedimmm su içiyorm şmdi de kaçamak yapmadm halaa maaşallah banaa kahvaltımı menüye uygun yaptm 9 gibi, 1 :30 gibi de öğle yemeği ydm ama simit yemedm susamlı gevrek yedm 3 tane simit bulamadm, pastanede ters tarafta üşendm gitmeye:18: hafta başı yazıcz kilolarıı haade bakalımmmmmm göbekten ve belimn çevresindeki can smidinden kurtlmak istiyorummmm tombiş gelin olmak istemiyorumm fazla kilolara ölüüümmmmmm

maaşallah sana canım kaçamak yapmaman çok güzel Ben iş yerinde kızartma olduğu için mecburen çok az ondan yemek zorunda kaldım artık akşam bol bol koşucam

Olur bence canım önemli olan kaçamak yapmaman

süpersin cnm hep böyle devam edelim
bende 4 market gezdim simit bulamadım onun yerine kepekli galeta aldım
simite alternatif olarak en uygunu galetadır diye düşünmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…