- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
-
- Konu Sahibi theuglygoddess
ilahi triendybende hic farketmemisim :82:
aslinda diyet yaparken en güzeli ne biliyomusun? ya evde yanliz kalacaksin ve evde diyet menüsü haricinde hic bisey birakmicaksin, yada diyet arkadaslarinla ayni evde kalcaksin ister istemez diyet yapicaksin
triendycim yeni farkettim de.. sey diycektim.... ilk diyete basladigimiz kiloyu mu yazacaktik?? ilk diyete 82 ile baslamistim tatlim.. ben bu diyete basladigim kiloyu yazmissim, zahmet olmazsa degistirirmisin?
slm alttaki tickerdan da anlaşıldığı üzre benim 6 aylık bir oğlum varvee emziriyorum...ama bugünn seminere gitmek için giyineyim dedim bir baktım hiçbişey üzerime olnuyo o kadar moralim bozuldu ki anlatamam...ama bebeğimi emzirmeyi de istiyorum ve size bir sorum var bu diyeti yapan emzikli anne var mı hiç aranızda? baktım şöyle bir sayfalara göremedidm ya da acaba 1 hafta denesem sütüm azalmıyorsa devam etsemmi? karar veremiyorum bir türlü bu arada boyum 168 kilom 70 ideal kilom 60 falan yani koskoca 10 kilo vermem lazım bundan sonra daha sık görüşürüz ben şimdi çıkayım oğluş uyumuşken yatayım zaten diş çıkarıyoruz geceleri çabuk uyanıyoruz
slm alttaki tickerdan da anlaşıldığı üzre benim 6 aylık bir oğlum varvee emziriyorum...ama bugünn seminere gitmek için giyineyim dedim bir baktım hiçbişey üzerime olnuyo o kadar moralim bozuldu ki anlatamam...ama bebeğimi emzirmeyi de istiyorum ve size bir sorum var bu diyeti yapan emzikli anne var mı hiç aranızda? baktım şöyle bir sayfalara göremedidm ya da acaba 1 hafta denesem sütüm azalmıyorsa devam etsemmi? karar veremiyorum bir türlü bu arada boyum 168 kilom 70 ideal kilom 60 falan yani koskoca 10 kilo vermem lazım bundan sonra daha sık görüşürüz ben şimdi çıkayım oğluş uyumuşken yatayım zaten diş çıkarıyoruz geceleri çabuk uyanıyoruz
bu arada kızlar benim ismim tuğbaaaa23 yaşındayım 4yıllık evliyim 2 bebişim var oğluşum 2 yaşını 3 ay ,,,, kızım 1 yaşını 2 ay geçti ,,şükürler olsunkii mutluyum kilolarda gidiyo yavaş yavaş ama ben incecik olmak istiyorum yetmiyoo anacım dahada vermem lkazım 58 olmak istiyorum beeeennnn,,,
hepinizle tanıştığıma memnun olduuumm
bu arada kızlar benim ismim tuğbaaaa23 yaşındayım 4yıllık evliyim 2 bebişim var oğluşum 2 yaşını 3 ay ,,,, kızım 1 yaşını 2 ay geçti ,,şükürler olsunkii mutluyum kilolarda gidiyo yavaş yavaş ama ben incecik olmak istiyorum yetmiyoo anacım dahada vermem lkazım 58 olmak istiyorum beeeennnn,,,
canlar ben nennen olmaya gidiyorum, yoksa laptop elimde uyuyup kalcam :95: herkese tatli rüyalar!!
çok teşekkür ederim canım inşallah,seninkinide allah bağışlasınallah bagislasin canimgenc yasta anne olmussun, ne güzel ben anne oldugumda 25tim , benimde 3 yasinda cadi mi cadi ama bi o kadarda tatli kiziim var allah multlulugunuzu daim eylesin tugbacim! sen zaten cok güzel kilo vermissin, vereceginede inaniyorum tatlim ben senin suanki kilonda olabilsem ahhhhh yillardir olamadim 2 ay sonra olabilirmiyim ki acep ?
allah bağışlasın canım,canımcım benımde kızım 2 yas 3 aylık 28 yasındayım ve 1 cocuum var öğretmneim sen butun kıloları bu dıyetle mi verdin
inşallah vermiş olursunda azcık olsun moral bulursun can cazımgünaydinlar hayirli sabahlar arkadaslarkizimi okuluna birakip geldim suan kahvemi yudumluyorum. bugün diyetimizin 2. günü bakalim haftaya pazartesi kac kilo verecegiz cok merak ediyorum bi kac kilo hafiflesek cok iyi olur kiyafetlerimin icine zor giriyorum suan
Gunaydınn kızlaarrrBugün iş arkadaşım göbeğin gitmiş bişey kalmamış dedi güne nasıl güzel ve mutlu başladım anlatamamm