Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

kızlaaarr ben geldmm.... akşam üstü 1 saat yürüyüş yaptmm ama ama amaaa yürüyüşten sonra arkadaşa gittik kahveye diye akşam yemeği yemedm gerçi orda da yemedm sadece şekersz kahve içtm, şimdi de elma yıyorm akşam yemeğini kaçrdm
sologanım bu TOMBİK GELİN OLMAYACAĞIM motive edıyorum kendimi böyleee

sanırım kimse tam tekmil uyamıycak bu menüleree
hanımlar ben de yrn bu diyete başlıyorum.çok kararlıyım kilo vericem
hoşgeldin canım inşallah
anladimmmmmm bi an diyeti biraktimi acaba diye düsündüm ve cooook üzüldüm tugbacim ben albümüne bakamadim, yani acilmiyor. merak ettim simdi bak..

ay canım ya unuttum ben onu,arkadaş olmadan göremiyodun resimlerimi,neyse teklif yolladım kabul ettikten sonra bakabilirsin

listeyi bugün gördüm ben
aranıza katılmak istiyorum ama 1 gün geç kaldım..
yarın başlasam nasıl olur?
olmazmı:

sanırım kimse tam tekmil uyamıycak bu menüleree

hoşgeldin canım inşallah

ay canım ya unuttum ben onu,arkadaş olmadan göremiyodun resimlerimi,neyse teklif yolladım kabul ettikten sonra bakabilirsin

canim süper kilo vermissin masallah göbek möbek kalmamis yaaa darisi basima insallah! kuzucuklarin da cok sekerler allah bagislasin!

fena değil millet :) dün biraaz kaçırdım saat 16 civarı.. sonrada hiç bişey yemedim. şimdi gene aynı kararlılıkla devam elma sirkeli suyumu içtimm klasik bi kahvaltı yapıcam :)
dün bi arkadaşımı gördüm 64 kilodan 49a düşmüş varya nasıl güzel olmuş nasıl güzel boyu falanda kısa zaten böyle o kilo çok yakışmış çok imrendim

inşallah hepimiz imrendiğimiz vücutlara kavuşcaz

kızlar ben liste dısında yemekten sonra meyve yedım bıraz zararının olacagını düsünmüyorum meyvesiz duramam cunku sabah da aynen kahvaltımı yaptım bıraz sonra arkadasıma gezmeye gıdecez orda da kendımı tutarsam ne mutlu bana ama dun simidimi yemedım elmayla gecstrdım öğle yemegını ve bugunku öğle yemegınde bır dılım ekmek var onu arkadsımın hazrladklarndan ceyrek porsıyon yıyerek telafı etmeyı düsünüyorum aksama da ızgara et var onun yerıne bugun makarna yemeyı dunuyorum hazırda da közlemem var kocacım da onu yeroldu bıttı işte 400 gr gıtmıs ıkı gunde ıyı mı kı acaba:26:

inşallah canım yaaa dönelim artık eskı gunlerımıze bide size birsey itiraf edeyim benim eşimin pastaneleri var düşünün ne zor şartlar altında diyet yapıyorum

Benimde iyi gidiyo canım 200 gramım gitmiyo kaç gündür uzun zamandır (5 yıldır ) göremedim 58i bi türlü inemiyorum ona

ben de 3 yıldır 50 li kiloları göremiyorum canım yani 50 dediğim 59u bile ama üzülmee biraz daha çabayla olucak inşallah sporla da destekleyebilirsek hem sıkılaşırız hem de daha hızlı kilo verebiliriz diye düşünüyorum

KIZLAAARR TÜNAYDIINN,,,,dünden bugünee 800gr vermişim...dün 63.3tüm bu sabah 62.5u gördüm şükür taa geçen haftaki kiloma gelip hatta 200grmda aşağıdayım,,bide reglim yani düşünün,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…