Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

ilahi triendy :KK9: bende hic farketmemisim :82:

aslinda diyet yaparken en güzeli ne biliyomusun? ya evde yanliz kalacaksin ve evde diyet menüsü haricinde hic bisey birakmicaksin, yada diyet arkadaslarinla ayni evde kalcaksin ister istemez diyet yapicaksin :KK39:

AL BENDEN DE OKADAR CANIM:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

HADİ BEN KAÇTIM EŞİM 1de gelicek ve ev şuan çocukların istilasına uğramış vaziyette biraz toparlayayım:KK25:arada gelir bakarım 1e kadar:KK60:

triendycim yeni farkettim de.. sey diycektim.... ilk diyete basladigimiz kiloyu mu yazacaktik?? ilk diyete 82 ile baslamistim tatlim.. ben bu diyete basladigim kiloyu yazmissim, zahmet olmazsa degistirirmisin? :KK71:

slm alttaki tickerdan da anlaşıldığı üzre benim 6 aylık bir oğlum var:emir_bebek:vee emziriyorum...ama bugünn seminere gitmek için giyineyim dedim bir baktım hiçbişey üzerime olnuyo:KK43:o kadar moralim bozuldu ki anlatamam...ama bebeğimi emzirmeyi de istiyorum ve size bir sorum var bu diyeti yapan emzikli anne var mı hiç aranızda? baktım şöyle bir sayfalara göremedidm ya da acaba 1 hafta denesem sütüm azalmıyorsa devam etsemmi? karar veremiyorum bir türlü:KK50:bu arada boyum 168 kilom 70 ideal kilom 60 falan yani koskoca 10 kilo vermem lazım:KK43::KK43:bundan sonra daha sık görüşürüz ben şimdi çıkayım oğluş uyumuşken yatayım zaten diş çıkarıyoruz geceleri çabuk uyanıyoruz

triendycim yeni farkettim de.. sey diycektim.... ilk diyete basladigimiz kiloyu mu yazacaktik?? ilk diyete 82 ile baslamistim tatlim.. ben bu diyete basladigim kiloyu yazmissim, zahmet olmazsa degistirirmisin? :KK71:

valla bilmemki bence öyle yapmamız daha doğru olur zaten baya verdikten sonra ben yaparım bu diyetle burda toplamda şukadar kilo verdiler kızlar diyee,hele bi bu diyet ne kadar işe yarıycak bakalımda sonrası kolay,değiştireyim canım:KK70:

slm alttaki tickerdan da anlaşıldığı üzre benim 6 aylık bir oğlum var:emir_bebek:vee emziriyorum...ama bugünn seminere gitmek için giyineyim dedim bir baktım hiçbişey üzerime olnuyo:KK43:o kadar moralim bozuldu ki anlatamam...ama bebeğimi emzirmeyi de istiyorum ve size bir sorum var bu diyeti yapan emzikli anne var mı hiç aranızda? baktım şöyle bir sayfalara göremedidm ya da acaba 1 hafta denesem sütüm azalmıyorsa devam etsemmi? karar veremiyorum bir türlü:KK50:bu arada boyum 168 kilom 70 ideal kilom 60 falan yani koskoca 10 kilo vermem lazım:KK43::KK43:bundan sonra daha sık görüşürüz ben şimdi çıkayım oğluş uyumuşken yatayım zaten diş çıkarıyoruz geceleri çabuk uyanıyoruz

hosgeldin posedioncum, :nazar: allah bagislasin canim, yavruna hayirli uzun ömürler versin. bebisin henüz daha cok kücük, hem emziriyorsunda da canim. bence sütünü hic riske atma :KK45:. herseyden azar azar yemeye calis :KK39:, ve bolll bolll su ic. emzirdigin sürece verirsin insallah fazlaliklarini. baktin olmadi bi 6 ay sonra doktoruna danisip diyet yaparsin. simdi oglusunun sana ve sütüne ihtiyaci var annesi :emir_bebek: ayrica gecmis olsun insallah cabuk cikartir dislerini :KK71:

:KK19::KK64::KK66:pazartesi 05.09.2011
0 | nick | başlangıç | şimdiki | toplamda giden |hedef |En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK
1 | pepeti |66 |64.9 |4.500 |58 |:KK64::KK64::KK64:
2| cassiecassie |67 |64.3 | 2.700|54|:KK9::KK9::KK9:
3| mecengine |62 |60|2.000|55|:KK16::KK16::KK16:
4| bubble |60|59.4|600|52|:KK66::KK66::KK66:
5| nagish |64|64|0|55|:KK16::KK16::KK16:
6| esra2424 |59|59|0|53|:KK16::KK16::KK16:
7| melekce88 |75.8|75.8|0|65|:KK16::KK16::KK16:
8| limonata |75|75|0|65|:KK16::KK16::KK16:
9| bhr20 |57|57|0|50|:KK16::KK16::KK16:
10| divinity |73|73|0|:KK55:|:KK16::KK16::KK16:
11| busra_07 |61|59.8|1.200|50|:KK9::KK64::KK66:
12| tombis |82|72.9|9.100|65|:KK24::KK23::KK24:
13| triendy21 |79.8 |63.3 | 16.500 |60 |:KK64::KK19::KK66:

kızlar sıralama rasgele yapıldı inşallah haftaya en çok kilo verenden en az kilo verene doğru sıralanacak ,hadi bol şanslar:KK64::KK64::KK64:

divinitykız bi senin hedefin kalmış :KK53::KK53:

hoşgeldin canım allah bağışlasın,merak etme daha yerleşmemiştir kilolar çabuk verirsin bak bende kızım 6 aylıkken başlamıştım diyete daha doğrusu sağlıklı beslenmeye:KK16:şimdi kızım 1 yaşını 2ay geçti ve benden kiloda eser kalmamk üzere:KK66::KK66:

bu arada kızlar benim ismim tuğbaaaa:KK16:23 yaşındayım 4yıllık evliyim 2 bebişim var oğluşum 2 yaşını 3 ay:KK55:,,,, kızım 1 yaşını 2 ay geçti:emir_bebek::nazar::nazar:,,şükürler olsunkii mutluyum kilolarda gidiyo yavaş yavaş ama ben incecik olmak istiyorum yetmiyoo anacım dahada vermem lkazım 58 olmak istiyorum beeeennnn,,,
hepinizle tanıştığıma memnun olduuumm

kızlarrrr ya 1.61 boyundaım 57 kıloyum ıdeal kılom 53 ve bn bırtrlu bu 4 kıloyu weremıorm yardm edn neyapmalıyım ..balıketlı grnuorm zatn belm göbeım hıc kılom almaz popom buyuo onu sewıorm ama kollarm kalnlastı we ben kalın kol sewmıorm:s

kızlar benimki geldi ben kaçar:KK55:yarın görüşürük artık kendinize cici bakıın ,,yeni gelen gacıı hoşgeldin neyse yarın konuşuruk detayları:KK9:byee iigeceler:79::79::79:

bu arada kızlar benim ismim tuğbaaaa:KK16:23 yaşındayım 4yıllık evliyim 2 bebişim var oğluşum 2 yaşını 3 ay:KK55:,,,, kızım 1 yaşını 2 ay geçti:emir_bebek::nazar::nazar:,,şükürler olsunkii mutluyum kilolarda gidiyo yavaş yavaş ama ben incecik olmak istiyorum yetmiyoo anacım dahada vermem lkazım 58 olmak istiyorum beeeennnn,,,

allah bagislasin canim :nazar: genc yasta anne olmussun, ne güzel :emir_bebek:ben anne oldugumda 25tim , benimde 3 yasinda cadi mi cadi ama bi o kadarda tatli kiziim var :KK16: allah multlulugunuzu daim eylesin tugbacim! sen zaten cok güzel kilo vermissin, vereceginede inaniyorum tatlim :KK66: ben senin suanki kilonda olabilsem ahhhhh yillardir olamadim :KK59: 2 ay sonra olabilirmiyim ki acep ?:KK31:

Son düzenleme:

canımcım benımde kızım 2 yas 3 aylık 28 yasındayım ve 1 cocuum var öğretmneim sen butun kıloları bu dıyetle mi verdin

Kizlar Cok sevdim ben bu tBloyuhepimiz gaza geleczbu sekilde bn bugun liste disinda sadece cokaz sekerli kahve ve azicik dondrmayedim ve meyve yedim bu kadardan bisi olmaz herlde ama yRin harfi harfine uycam hem simit var oglene yasasin:))))

Allah bağışlasın tuğbaa :nazar::nazar: ben de zeynep 22 yaşındayım.ben de memnun oldummm

günaydinlar hayirli sabahlar arkadaslar :KK68: kizimi okuluna birakip geldim suan kahvemi yudumluyorum. bugün diyetimizin 2. günü bakalim haftaya pazartesi kac kilo verecegiz cok merak ediyorum :KK19: bi kac kilo hafiflesek cok iyi olur :KK64: kiyafetlerimin icine zor giriyorum suan :KK14:

Gunaydınn kızlaarrr :KK16::KK16: Bugün iş arkadaşım göbeğin gitmiş bişey kalmamış dedi güne nasıl güzel ve mutlu başladım anlatamamm :KK62:

allah bagislasin canim :nazar: genc yasta anne olmussun, ne güzel :emir_bebek:ben anne oldugumda 25tim , benimde 3 yasinda cadi mi cadi ama bi o kadarda tatli kiziim var :KK16: allah multlulugunuzu daim eylesin tugbacim! sen zaten cok güzel kilo vermissin, vereceginede inaniyorum tatlim :KK66: ben senin suanki kilonda olabilsem ahhhhh yillardir olamadim :KK59: 2 ay sonra olabilirmiyim ki acep ?:KK31:
çok teşekkür ederim canım inşallah,seninkinide allah bağışlasın:nazar:,cadılar falan ama onlarsızda olmuyo be canım ya dimi:emir_bebek::KK70:valla haftayı bende iple çekiyorum,gitsin artık şu son kalan yapışan yağlar off:KK4::KK1:
canımcım benımde kızım 2 yas 3 aylık 28 yasındayım ve 1 cocuum var öğretmneim sen butun kıloları bu dıyetle mi verdin
allah bağışlasın canım,:nazar:ne güzel kız tombisle aynı yaştasınız:KK19:
burda vermedim:KK4:, ben burayı yeni gördüm canım yaa,benim formülüm bambaşkaydı nasıl verdiğimi desem inanmazsın:KK37:

günaydinlar hayirli sabahlar arkadaslar :KK68: kizimi okuluna birakip geldim suan kahvemi yudumluyorum. bugün diyetimizin 2. günü bakalim haftaya pazartesi kac kilo verecegiz cok merak ediyorum :KK19: bi kac kilo hafiflesek cok iyi olur :KK64: kiyafetlerimin icine zor giriyorum suan :KK14:
inşallah vermiş olursunda azcık olsun moral bulursun can cazım:KK19:
Gunaydınn kızlaarrr :KK16::KK16: Bugün iş arkadaşım göbeğin gitmiş bişey kalmamış dedi güne nasıl güzel ve mutlu başladım anlatamamm :KK62:

ay ne güzel ya,ne mutlu bunu duymak sana valla adına sevindim ,,,,:KK9::KK9:

X