Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

Ates basmasi normalde hamilelikte sonlara doğru olur ama kisiye göre de degisebilir tabi bilemiyorum. Hakkinizda hayırlısı olsun. Ben bugun baslayacaktim ama karar veremedim ve sabah bu diyetle baslayip aksam dda hafif tuttum ama liste dışı yedim. Cumaya kadar tartilmiycam tabi durabilirsem

Ben bu diyet icin demistim ama akdenizde de et ve sebze var sanırım

Tamam canım cok teşekkürler

Ben bu diyet icin demistim ama akdenizde de et ve sebze var sanırım
kırmızı et yok canm ayda bir filan yenmeli tavuk da olabildiğince az haftada bir filan olmalı bunda et olarak balık yeniliyor canm bol bol sebze var evt meyve var baklagil var yağ olarak zeytin yağı kullanılarak hazırlanmalı ben zaten Egeli olduğum için Akdeniz diyeti bana çok lezzetli geliyor zaten tam benlik

Aşırı derecede açım ama bir şekilde dayanıcam artık. İlk günden fire verirsem kendime ayıp ederim

Günaydın kızlar sabahın ilk saatleri heyecanla yazıyorum size.ben hamileyim doktoruma gidene kadar diyet spor yapmayacağım onun beslenme şekliyle beslenecegim diyetisyene felan yonlendirirse. Şuan sadece eczanelerdeki testi yaptım sabah reglime 3 gün var daha çizgi cıktı kopkoyu değil ama cıktı ins dua edin sağlığı hayırlı bir bebişim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…