Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

tartılmamak için zorr tutuyorum kendimiiii ama kilo vermedm muhtemelen ve moralm bozulur çikolaya yiyesm gelr :KK52::KK52::KK52::KK52:

merhabaaaa dogum yapalı 48 gun oldu malum sezerybnla yaptım ve hamıle kalırken kıloluydum suanda 69 kıloyum boyum 156:) saka gıbı bende baslıcam bu dıyete ab rocker aletıde alıorum hergunde mekık cekıcem ınssllhh faydalı olur sıkıldımm kılolardan

ya ben kahvaltımı öğle vaktinde yaptım öğle yemeğini yemedim daha yesem mi acaba akşama daha cok var deme yarım simit mi yesem acaba ne yapsam bilemedim:KK59:

canim limonlusuda cok güzel. normal yesil cayi bende icemiyordum. burda limonlusunu denedim, tadi güzel hemde tokluk hissi veriyor. türkiyede liptonun elmali yesil cayini almistim onunda tadi hos. bence bi dene :KK68:

ay saol canım ya okadar çok aldım kullanamadım ki ewde kutut kutu ziyanlık güvenipte alamıyorum bunu da içerim değişik değişik ohhh

ya ben kahvaltımı öğle vaktinde yaptım öğle yemeğini yemedim daha yesem mi acaba akşama daha cok var deme yarım simit mi yesem acaba ne yapsam bilemedim:KK59:

keşke yeseydin canım.bence yiyebilirsin akşam yemeğini de az bişey geç yersin zaten ekmek falan yok :KK34:

Kızlar acıktığınızda bir salatalık elma yada 2 kaşık yoğurt yiyin görün bakalım açlığınızı nasıl da bastırıyor : ):):

merhabaaaa dogum yapalı 48 gun oldu malum sezerybnla yaptım ve hamıle kalırken kıloluydum suanda 69 kıloyum boyum 156:) saka gıbı bende baslıcam bu dıyete ab rocker aletıde alıorum hergunde mekık cekıcem ınssllhh faydalı olur sıkıldımm kılolardan

hosgeldin canim, allah anali babali büyütsün besini, hayirli uzun ömürler versin. daha yeni dogum yapmsin sen canim, bende sezeryan olmustum. ve doktorum kesinlikle agir spor yapmamin sakincali oldugunu söylemisti. yani dikislerde cözülme olabilir o yüzden allah muhafaza kas yapicaz diye göz cikarmayalim :KK76: bence spor icin mekik icin cok erken. spor olarak yanlizca yürümeni tavsiye ederim. bebisini al ve sabah aksam yarim saat senin icin hemde bebegin icin cok güzel olur. yediklerinide bizimle burda paylasirsin :81: :80:

çok teşekkür ederim canım inşallah,seninkinide allah bağışlasın:nazar:,cadılar falan ama onlarsızda olmuyo be canım ya dimi:emir_bebek::KK70:valla haftayı bende iple çekiyorum,gitsin artık şu son kalan yapışan yağlar off:KK4::KK1:

allah bağışlasın canım,:nazar:ne güzel kız tombisle aynı yaştasınız:KK19:
burda vermedim:KK4:, ben burayı yeni gördüm canım yaa,benim formülüm bambaşkaydı nasıl verdiğimi desem inanmazsın:KK37:

inşallah vermiş olursunda azcık olsun moral bulursun can cazım:KK19:

ay ne güzel ya,ne mutlu bunu duymak sana valla adına sevindim ,,,,:KK9::KK9:

merak ettim canım nasıldı verme seklinnn :)

kizlaaaaaar nerelere gittiniz yahu :kk77: ben aksam yemegimi yedim :KK56: cok sükür doydum. birazdan kizimi uyutup cay keyfi yapicam.. :KK68: hadi bana buyurun gelinde caylarimizi birlikte yudumlayalim :KK68::KK68:

tartılmamak için zorr tutuyorum kendimiiii ama kilo vermedm muhtemelen ve moralm bozulur çikolaya yiyesm gelr :KK52::KK52::KK52::KK52:
:KK20::KK20::KK20::KK20:yeme sakııııınnnnnn:KK57::KK1:
hoşgeldin canım allah bağışlasın bebişini,bencede mekik durakoysun yavaştan sağlıklı beslenmeye çalış sen,suyuda bol iççç:nazar:
merak ettim canım nasıldı verme seklinnn :)
valla başladığım zaman hayatımdan abur cuburları ve ağır yağlıları çıkarttım bide kolayıı,,vede geç yemeği,bol suylada desltekleyerek haftada en az 1kilo veriyodum,hatta bi hafta 2400 verdiğimi bilirim,,ama okadar kısmamıştım kendimi herşeyden yiyodum ama erkenden yemek işini bitiriyodum sadece yeşil çay istersen meyve ve suuu bitki çayları,okadar,,ama gel gelelim,kafaya taktım biraz az yiyeyim dikkat edeyim,spor yapayım azcık çabuk gitsin kalanlar dedim diyeli,grmlarla vermeye başladım haftalık:KK19:eski düzenime geri döndüm bende napiyim olmıycak böyleee:KK50:
kizlaaaaaar nerelere gittiniz yahu :kk77: ben aksam yemegimi yedim :KK56: cok sükür doydum. birazdan kizimi uyutup cay keyfi yapicam.. :KK68: hadi bana buyurun gelinde caylarimizi birlikte yudumlayalim :KK68::KK68:

geliyorum ben aç kapıyı:KK55:

:KK20::KK20::KK20::KK20:yeme sakııııınnnnnn:KK57::KK1:

hoşgeldin canım allah bağışlasın bebişini,bencede mekik durakoysun yavaştan sağlıklı beslenmeye çalış sen,suyuda bol iççç:nazar:

valla başladığım zaman hayatımdan abur cuburları ve ağır yağlıları çıkarttım bide kolayıı,,vede geç yemeği,bol suylada desltekleyerek haftada en az 1kilo veriyodum,hatta bi hafta 2400 verdiğimi bilirim,,ama okadar kısmamıştım kendimi herşeyden yiyodum ama erkenden yemek işini bitiriyodum sadece yeşil çay istersen meyve ve suuu bitki çayları,okadar,,ama gel gelelim,kafaya taktım biraz az yiyeyim dikkat edeyim,spor yapayım azcık çabuk gitsin kalanlar dedim diyeli,grmlarla vermeye başladım haftalık:KK19:eski düzenime geri döndüm bende napiyim olmıycak böyleee:KK50:

geliyorum ben aç kapıyı:KK55:

kız sen daha yenimi yedin yemeğini:KK52::KK52:ben 18.30da bitirdim:21:

evet malesef kizimla esim parka gitmislerdi, gec geldikleri icin yemekte gec yendi :KK12: canim ben yurt disindayim saat 19.30 gibi bitti yemek isi :KK39: türkiye saati 20.30 da yani. suan kizimida uyuttum elimde yesil cayim, seninkinide hazirladim gelmezsen ben icerim ona göre :KK1:

triendy21

valla başladığım zaman hayatımdan abur cuburları ve ağır yağlıları çıkarttım bide kolayıı,,vede geç yemeği,bol suylada desltekleyerek haftada en az 1kilo veriyodum,hatta bi hafta 2400 verdiğimi bilirim,,ama okadar kısmamıştım kendimi herşeyden yiyodum ama erkenden yemek işini bitiriyodum sadece yeşil çay istersen meyve ve suuu bitki çayları,okadar,,ama gel gelelim,kafaya taktım biraz az yiyeyim dikkat edeyim,spor yapayım azcık çabuk gitsin kalanlar dedim diyeli,grmlarla vermeye başladım haftalıkeski düzenime geri döndüm bende napiyim olmıycak böyleee

gülüm anlayamadim ben :26: sen eski düzenime geri döndüm derken, ne demek istediiiiiiiin?:KK31: simdi bu diyeti biraktin mi yani sen? :KK30:

gülüm anlayamadim ben :26: sen eski düzenime geri döndüm derken, ne demek istediiiiiiiin?:KK31: simdi bu diyeti biraktin mi yani sen? :KK30:

yok canıım,eski düzenime döndüm dediğim an,pazar gününe kadardı bir hafta önce eski dönemime dönmüştüm ve 1haftada 1kilo net gitmiş,sevindim ama burayı gördüm ve başladım daha çok gitsin istiyorum,napiyim pek dediğim gibi sabaha uyamasamda devam edeyim bakalım ilk hafta nasıl olcak:26:

bu arada albümümde eski ve yeni halim olan fotolarım var bakmak istersen:KK42::KK1:

yok canıım,eski düzenime döndüm dediğim an,pazar gününe kadardı bir hafta önce eski dönemime dönmüştüm ve 1haftada 1kilo net gitmiş,sevindim ama burayı gördüm ve başladım daha çok gitsin istiyorum,napiyim pek dediğim gibi sabaha uyamasamda devam edeyim bakalım ilk hafta nasıl olcak:26:

bu arada albümümde eski ve yeni halim olan fotolarım var bakmak istersen:KK42::KK1:

:KK70: anladimmmmmm :KK70: bi an diyeti biraktimi acaba diye düsündüm ve cooook üzüldüm:KK43: tugbacim ben albümüne bakamadim, yani acilmiyor. merak ettim simdi bak..

X