- Konu Sahibi homesweethome3
Bir konuya kızmak, tepki koymak farklıdır, bunun için terk etmek farklı... Yeterince sevmediği için kendine bir çıkış yolu ararken eline bir fırsat geçmiş bir adam görüyorum ben bu resimde, üzgünüm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Türk erkeğinin de eşi benzeri yok valla, ne orijinal şeylerle geliyor bunlar.Aldatmanin bahanesi de iliskinin ilk baslarinda sevgisinin , hislerinin kuvvetli olmadigi idi ama yakalandıktan sonra çok seviyormuş asla böyle bir şey olmaz demiş bundan sonra:) bu aciklama beni şoka sokmuştu da unutmadim konu sahibinu
Telefonunu mailini karıştırdığına göre,eveliyatında güvenini sarsan vukuati olmuş.Böyle de hayat geçmez ki.Karıştır kurcala,şüphe et nereye kadar.Bence hiçbirşey yapma.Biraz oluruna bırak.Kimseyi pohpohlamanın anlamı yok.Bazen en büyük tepki,tepkisiz kalmaktır.Merhaba kızlar 10 aylık bir ilişkim var(dı) erkek arkadaşımla başlarda sorunlarımız vardı ama son 3-4 aydır aramız oldukça iyiydi..Ben sürekli kontrol ediyodum telefon mail bilgisayar ne varsa, bunları çaktırmadan yapıyodum ama dün anladı bana kızdı,güvenini kazanmak için elimden geleni yapıyorum senin yaptığına bak dedi benden ayrılmak istedi böyle biriyle evlenmek istemiyorum dedi helallik istedi teşekkür etti herşey için..Halbuki dün sabah ne güzel planlar yapıyoduk sınavlarım bitince şuraya gideriz şunu yaparız falan..Sınavlarınla değil benimle uğraşıyomuşsun sen hep dedi bende bişey diyemedim kabul ettim en son dün 4 te vedalaştık o zamandan beri hiçbişey yok girmiyorum whatsapa ama durumunu değiştirmiş bu bilgiyi öğrendim sadece..Gerçekten kararlı bi şekilde gitti sizce bişeyler yapayımmı yoksa susayımmı?Önceden bana kızdığında hemen yanına gidiyodum ama bu sefer bişey yapmayı düşünmüyorum yada yapmalımıyım bilmiyorum sadece mutsuz olduğumu biliyorum.
şimdilik bende sessiz kalmayı düşünüyorum çünkü öncedende bu tarz muhabbetlerden kızdı ve ben işyerine falan gidiyodum ona alıştı belkide o nasılsa döner diye düşünüp bişey yapmazEger seviyorsaniz kazanmak icin ugrasmalisin..
Cunku erkek arkadasin hakli..
Bu guvensizliktir..
Gizli gizli takip etmissin.. Bunu sana o yapsaydi belki onunla ayni tepkiyi verirdin belki de aman ya der gecerdin..
Eger bir sey yapmak istemiyorsan da yapma :)
en kötüsüde bugün son sınavım vardı ve bianda boşluğa düştüm:/Bence sen sınavlarını atlat önce.Ondan sonra da ona yaz.Bence haksızsın yani.Ama onunda tepkisi abartılı olmus.Yani ikiniz icinde ayrı ayrı söylüyorum bu yüzden sevdigin insanı kaybetmeye değmez.
çaktırmadan yapsaydım keşke ayrılmak istedi bende dur demedim zaten kendisi bilirilk fırsatta hemen ayrılmak istemiş bence ayrılmak için sebep arıyormuş buda sebep olmuş.hem telefonuna falan bakmak normal bence insanlara kolay kolay güvenilmiyor.sen telefonunu mailini kurcalamakta haklısın bence ama o da bi yere kadar sonuçta 10 ay kısa bi süre kimin ne olduğunu bilemezsin.30 yıllık evliler boşanıyor.bırak ayrılcaksa ayrılsın arkasından ağlayarak değerini düşürürsün sadece
kendisi bilir yanlış yapıyo farkında değilkoca bir BAHANE yaptığı ,resmen ufak bir pürüz beklemiş gitmek için ve gitmiş !
ben o olayı hatırlatıyorum iki kıza yazmışım karşılıklı konuşma bile olmamış eylülde olmuş ben hatırlamıyorum bile geçmişle yaşıyosun ve çok abartıyosun dedi şüpheci biriyim zaten kontrollerle rahatlıyodum belkide ama yakalanmak kötü olduAldatirken dusunecekti güven kazanmanin zor olduğunu bir.
İkincisi madem paranoyaya baglayacaktiniz neden affettiniz?
10 aylik bir ilişki için fazla türk filmi tadinda durumunuz.
ben o olayı hatırlatıyorum iki kıza yazmışım karşılıklı konuşma bile olmamış eylülde olmuş ben hatırlamıyorum bile geçmişle yaşıyosun ve çok abartıyosun dedi şüpheci biriyim zaten kontrollerle rahatlıyodum belkide ama yakalanmak kötü oldu
önceki olan bi olay yüzünden böyle oldu eylülde bi vukuatı vardı bi programdan iki kıza yazmış ama kızlardan cevap yok (keşke konuşma olsaydıda okusaydım) ve programı silmiş ben bunu 1-2 ay sonra gördüm ve ogünden beri takipteyim hemde ne takip:) bişey olmadığını gördükçe rahatlıyodum çünkü burda yazarak anlatılmaz ama gerçekten bana değer veren seven biri vardı karşımda güvenimi kazanmak için herşeyi yapıyodu samimiydi bana öyle geliyodu en azından bilmiyorum ayrılmak kötü oldu belkide hayırlısı böyledir..Biri bana yapsa, ben de aynı tepkiyi veririm. Telefonumu, bilgisayarımı karıştırmak ne demek! Mailleri mi okumak?
Bu kadarcık için ayrılır mı diyenlere şaşırdım doğrusu.
son 4 aydır o kadar normal bi ilişkiydiki ben hala devam ettim takiplere sorunu başta çıkaran oydu ama sonunu ben hazırladım gibi bişey olduNormal şartlarda erkek arkadaşınızın tepkisi yerinde. Benim özelimi kurcalayan biriyle ben de uzun süreli birliktelik ya da evlilik düşünmezdim. Dürüst davranmış, bahane olduğunu düşünmüyorum.
Sizin ilişkiniz biraz enteresan. Daha önce vukuatları olan bir adam var karşınızda. Güvenmemeniz normal. Ama güvenmediğiniz biriyle bir ilişki sürdürmeniz anormal. Her ikiniz için de bitmesi isabet olmuş bence.
26 saat oldu ve ilk defa bu kadar konuşmadık anlamsız bi boşluktayımTelefonunu mailini karıştırdığına göre,eveliyatında güvenini sarsan vukuati olmuş.Böyle de hayat geçmez ki.Karıştır kurcala,şüphe et nereye kadar.Bence hiçbirşey yapma.Biraz oluruna bırak.Kimseyi pohpohlamanın anlamı yok.Bazen en büyük tepki,tepkisiz kalmaktır.
evet ilk zamanlar çok kavga ederdik asla savunmuyorum çünkü unutamadım bitürlü haklısınız..ama son 4 aydır gerçekten adam gibi bi ilişki olmuştu şurda yazdıklarımdan anlaşılmaz ama gerçeğini ben biliyorum..sürekli ararız mesajlaşırız buluşmadan eve döndügümüzde görüntülü konuşuruz sevdigini hissettiriyodu hatta arada soruyodum kızlarla konuşuyomusun diye fırsatmı veriyosun diye gülüyodu..şuan nedense sadece güzel şeyler var aklımdaAma size karşı hislerinin yeterli olmadigi için bu kizlara yazma gereği duyduğunu söyleyen de kendisiydi.
Yani siz midenizde kelebeklerle uçuşurken sevildiğinizi düşünürken sizinl tam tersi hisle başka kızlarla muhabbet arayan bir adamla karsi karsiyasiniz.
Ben aldatilmayi hazmedip unutani görmedim. Evliliğini/ilişkisini unuttum geçer diyerek sürdürüp birbirine zehir edenleri gördüm. Siz de bunlardan birisiniz.
teşekkür ederim canım şuan olayı tam idrak edemedim ilk şok dedikleri sanırım:) o hatalıydı ama bende fazla üstüne gittim kabul ediyorum hayırlısı neyse o olsun..Hakkında en hayırlısı olsun canım. Bilmiyorsun neyin gerçekten daha iyi olacağını. Dönsün diye dua etme, hayırlısı neyse o olsun de. Bu güvensizlik sırf ona zarar değil, seni de yıpratır sonuçta.
Merhaba kızlar 10 aylık bir ilişkim var(dı) erkek arkadaşımla başlarda sorunlarımız vardı ama son 3-4 aydır aramız oldukça iyiydi..Ben sürekli kontrol ediyodum telefon mail bilgisayar ne varsa, bunları çaktırmadan yapıyodum ama dün anladı bana kızdı,güvenini kazanmak için elimden geleni yapıyorum senin yaptığına bak dedi benden ayrılmak istedi böyle biriyle evlenmek istemiyorum dedi helallik istedi teşekkür etti herşey için..Halbuki dün sabah ne güzel planlar yapıyoduk sınavlarım bitince şuraya gideriz şunu yaparız falan..Sınavlarınla değil benimle uğraşıyomuşsun sen hep dedi bende bişey diyemedim kabul ettim en son dün 4 te vedalaştık o zamandan beri hiçbişey yok girmiyorum whatsapa ama durumunu değiştirmiş bu bilgiyi öğrendim sadece..Gerçekten kararlı bi şekilde gitti sizce bişeyler yapayımmı yoksa susayımmı?Önceden bana kızdığında hemen yanına gidiyodum ama bu sefer bişey yapmayı düşünmüyorum yada yapmalımıyım bilmiyorum sadece mutsuz olduğumu biliyorum.
sagol canım sen beni iyi anlarsın buda bi hastalık sanırım..oda aynen öyle herşeyi haber verir şifreleri verir ama o bana şunu yapcam dediginde bile ben onu takip ettim gerçekten öylemi diye ve hep öyle oldugunu gördüm ama devam ettim durduramadım kendimi dayanamadı belkide..kabul ettim ayrılma teklifini yokmuşum gibi davranıyorum o öyle istedi çünkü..ne güzel bir ilişkin var maşallahben de ilk zamanlarda her şeyini kontrol ediyordum psikopat gibi, telefonunu bile kurcalıyordum. yanımdan tuvalete vs giderken masadan bile almaz telefonu, kontrol etmemin sebebini güvenmek istiyorum güven duymak istiyorum diye açıklamıştım o da al her şeyim senin bi çekincem yok demişti. maillerinde hep iş ya da oyun mailleri telefonunda desen hep benim fotolarım hep benimle ilgili şeyler ya da erkek arkadaşlarının mesajları. artık ben yaptığımdan utandım o benim şifrelerimi ne istedi ne de telefonumu bir kez eline aldı. ben şeffaf olalım istedim kendi şifrelerimi de verdim. o bana sana inanıyorum bakmama da gerek yok dedi. şimdi içim çok rahat 7/24 sürekli telefon mesaj iş yerinden evden her yerden görüşüyoruz her zaman haber verir bana ben ona... şimdi şifrelerini bildiğim halde açıp bakmıyorum. bana hep sadece bana inan bana güven başka bişiy istemiyorum derdi. girdiğim zamanlarda bazen haksız yere saçma sapan sorular sorardım bana kızardı ama ayrılığa kadar gelmedi hiç bir zaman. yaptığımdan utandım kişisel hayata tecavüz resmen. ama insan sevince merak ediyor ben kimseyi onu sevdiğim gibi sevmedim. velhasıl kelam artık bakmıyorum. erkeklerin zoruna gidiyor böyle şeyler bişiy saklasa zaten vermez. umarım barışırsınız ama ağır olmuş yaptığı.
Ama size karşı hislerinin yeterli olmadigi için bu kizlara yazma gereği duyduğunu söyleyen de kendisiydi.
Yani siz midenizde kelebeklerle uçuşurken sevildiğinizi düşünürken sizinl tam tersi hisle başka kızlarla muhabbet arayan bir adamla karsi karsiyasiniz.
Ben aldatilmayi hazmedip unutani görmedim. Evliliğini/ilişkisini unuttum geçer diyerek sürdürüp birbirine zehir edenleri gördüm. Siz de bunlardan birisiniz.
sagol canım sen beni iyi anlarsın buda bi hastalık sanırım..oda aynen öyle herşeyi haber verir şifreleri verir ama o bana şunu yapcam dediginde bile ben onu takip ettim gerçekten öylemi diye ve hep öyle oldugunu gördüm ama devam ettim durduramadım kendimi dayanamadı belkide..kabul ettim ayrılma teklifini yokmuşum gibi davranıyorum o öyle istedi çünkü..ne güzel bir ilişkin var maşallah
işte bana deger veren o bunu bi kadın hissetmezmi burdaki herkes ilgisizlikten konu açıyo yinede seni sevmiyo anlamına gelmez deniyo adam benimle nerdeyse 24 saat ilgileniyodu ama sevmiyo diyosunuz bilmiyorum yanlış düşünüyosamda inşallah geri dönmezbasdan aldatmissa canim tamiri mumkun degil birak gitsin insan bekarken evet diyor ama evlenince sinderemeyecekdin hep kafanin bir yerinde durup seni kemirecekdi eve gec gelse aklin baska seye takili kalacakdi azicik bakim yapsa acabami diyecekdin neden nicin bunca uzuntu stres kici kirik bir erkek icin bosverrrrr gidene yol ver kendine bir iyilik yap sana deger veren biriyle yola devam etariza cikarinida tamirciye birak bi zahmet
bahane aradıysa kendisi bilir engel olmadımhımmm olayda bir de aldatılma var... konu sahibi e bu adam direk ofsayt.. sil gitsin bi kere yapan bi daha yapar... biraz sert olacak ama tamamen bahane aramış sizi sevmiyor bence umrunuzda olmasın
yok telden rahatsız olmazdı ama yanında yokken sürekli avea online işlemlerini kontrol ediyodum buna bozuldu asıl senin yaptığın gizli iş diyeTelinin kurcalanmasindan bu kadar rahatsiz olmamaliydi temiz biriyse. Ve senin guvensizligini anlayisla karsilamaliydi seviyorsa. İnsanlara guvenmek kolaymi..
evet ilk zamanlar çok kavga ederdik asla savunmuyorum çünkü unutamadım bitürlü haklısınız..ama son 4 aydır gerçekten adam gibi bi ilişki olmuştu şurda yazdıklarımdan anlaşılmaz ama gerçeğini ben biliyorum..sürekli ararız mesajlaşırız buluşmadan eve döndügümüzde görüntülü konuşuruz sevdigini hissettiriyodu hatta arada soruyodum kızlarla konuşuyomusun diye fırsatmı veriyosun diye gülüyodu..şuan nedense sadece güzel şeyler var aklımda
Benim yüzümden bu hale geldin tamam ben yokum bundan böyle lütfen dostça ve anlayışla bitsin teşekkür ederim herşey için üzerimde hakkın çok hakkını helal et..son mesajı buydu bu sefer bitti sanırımO zaman dönüp özür dileyebilirsiniz hatalı oldugunuzu düşünüyorsanız..
Ama ben bir adamı aldatsam, affedilsem benim telimi vs karıstırır görsem sadece hala güvenmediği için üzülür kendime bin kere daha kızardım.
Ona parlamak hatta terk etmek aklıma gelmezdi...