• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutsuzum hemde çok

aynı benim eşimi anlatmışsın.bu adamlar değişmez hayatım naparsan yap.hep pohpohlıycan onları hep onların dediği olacak hep onlar istediğinde gezicen hep o bağırdığında haklısın kocacım diycen üstüne bide ağlarsan dahada uyuz oluyolar vallahi benimde iyce psikolojim bozuldu dışarı çıkalım desem bağırır ailem gelecek desem bağırır hep onun keyfine göre yaşamak zorundayım.kalbimizi kırarlar snrda bişey olmamış gibi seni seviyorum deyip hiçbişey yokmuş gibi davranmamızı beklerler.benimde 2 küçük çocuğum var hep tartışmalar onların gözü önünde oluyo onlarada çok üzülüyorum.bende çoğu zaman ayrılmayı düşünüyorum ama cesaret edemiyorum.ailem kabullenmez mesleğim yok sigortam yok yaşım 30 olmuş vallahi erken evlendiğime o kadar pişmanımki..keşke zamanı geri öndürme olanağımız olsaydı...

offffff resmen benim esimi tarif ettin. Tek farkla: Bizim maddi durumumuzda cok kötü (esim inkar ediyor ama eminimki iddia oynuyor). Vede benim esim hep yalniz gezmek ister, senin derslerin var, otur dersini calis, okul bitince gezersin diyor, egoist adam.

Ama geri kalan hersey tutuyor, hakaretler, cok bilmislik taslamasi vs vs.
Bende sunun surasinda 9 aylik evliyim, 9 ayda gecirmedigim hastalik kalmadi, ayrica psikolojik terapiyede gidiyorum, bende sosyal fobi ve OKB var. Gerci terapi cok iyi geldi, onlarida 90% atlattim sayilir ama en ufak tartismamizda bana ruh hastasi, psikopat diye hakaret ediyor.

offffff resmen benim esimi tarif ettin. Tek farkla: Bizim maddi durumumuzda cok kötü (esim inkar ediyor ama eminimki iddia oynuyor). Vede benim esim hep yalniz gezmek ister, senin derslerin var, otur dersini calis, okul bitince gezersin diyor, egoist adam.

Ama geri kalan hersey tutuyor, hakaretler, cok bilmislik taslamasi vs vs.
Bende sunun surasinda 9 aylik evliyim, 9 ayda gecirmedigim hastalik kalmadi, ayrica psikolojik terapiyede gidiyorum, bende sosyal fobi ve OKB var. Gerci terapi cok iyi geldi, onlarida 90% atlattim sayilir ama en ufak tartismamizda bana ruh hastasi, psikopat diye hakaret ediyor.

Bide su var bizde: Esimin zeka problemi var. Bu bir hakaret degil, gercekten zeka problemi var. Dogru düzgün konusamiyor, yazamiyor, okuyamiyor ve hicbirseye akli ermiyor. Okul karnelerini buldum gecen, ögretmeni orda belirtmis ama ailesi hic orali olmamis, tedavi ettirmemis.
Evlendigimde bu durumu fark edenler, bir gerizekaliyla evlenmissin, sen ise üniversite okuyorsun, hic dengin degil anlasamazsin derlerdi. Ben onlara sinirlenirdim esimi kücümsüyorlar diye, ama artik bende kafaya cok takiyorum, rahatsiz oluyorum, bir milyon kere anlatsamda kafasi almiyor hic birseyi ve yinede cok bilmislik tasliyor her konuda. Insanlar bana sakin bu adamdan cocuk yapma bak gerizekali olur diyorlar, cok kiriliyorum, agliyorum, ama sonra kendi kendimi ayni düsüncelerde yakaliyorum. Ben ona destek olmaya calistikca, o hep beni ezmek istedi. Bende ne yapacagimi bilmiyorum inanin. Yine annemin evindeyim, ama nereye kadar. Zirt pirt annemlerede gelemem ya.
Ayrica sibelus arkadasimin tahmin ettigi gibi, bütün gün: Biz sana demistik, dinlemedin, acele ettin diye basimin etini yiyor ablamlar, kizar bir sekilde. Bende ne yapacagimi bilmiyorum artik

bu kadar gıcık bi koca bi bende var sanırdım etrafımdakileri görünce. hatta eşimede derdim teksin sen diye. allahım sabır versin hepimize.

Bugün yine tartıştık ve bana istemyorum boşanalım dedi. sonrada bu ara gerginim işler yüzünden idare et beni dedi. be adam beni kim idare edicek. giden benden gidiyo. Kvga sebebimizde o kadar saçmaki anlatsam gülersiniz ki yazıp anlatacak takatim yok.. arabanın içinde ediyoruz bide el kol kalkıyo herkes bakıyo. ve yine kızımda yanımızda.bıraktı gitti eve gelirmi bilmem. ben artık dayanamıyorum cidden ne olacaksa olsun.

Avatardaki sizseniz güzelliğinize acıdım! Böyle güzel ol, öyle kocan olsun!! Yazık ya!! Madem sizi çingene buluyordu şimdi mi aklı başına geldi de istemiyor!! Dengesiz!! Ayrılın bitsin bence! Bekara söylemek kolaydır bunları belki ama kızınıza yazık, size yazık! Her gün sinir stres! Değerinizi bilmeyecek biriyle bir ömür geçmez bana göre. :50:

Geçmiyo böyle hayat çok zor hiç bişi zevk vermiyo yaşamın bile anlamsız oluyor..
Bendedün kavga ettim gerçi ben sustum o kudurdu
sölendi sölendi bide susyo olmam onu deli ettii..
Valla susmazdımda pek tadım yok bu aralar keyfim yok suskunluğum ondan..

Oda öyle çok iyidik gündüz nişana gittik eğlene eğlene kuzenim nişanlandı oynadım felan dönüşte adam kduurdu
çok oynamışımda işte efendimm bekarmıymışımda (evliler oynayamaz die bi kanun varda haberim yok galiba):63:
az oynucakmışım çok oynamıcakmışım oynamanın azı çoğudamı var ya oynarsın ya oynamassın bir kavga bir gürültü dengesiz işte..

Dengisizler bacım sırf senin ki değil aha örnek işte
:32:oynamışım diye dünyayı başıma yıktı
Hiç bi düğüne gidemezmişim daha men etti beni

ayy ayyy içim şişti yemin ediyorum niye bize bunlar denk geliyo..
İş mi sipariş mi ben hala çözemedimm
Bak bukadar gıcık bi koca sırf sende yok tatlım bak bende de var biz de de var..:68:

Avatardaki sizseniz güzelliğinize acıdım! Böyle güzel ol, öyle kocan olsun!! Yazık ya!! Madem sizi çingene buluyordu şimdi mi aklı başına geldi de istemiyor!! Dengesiz!! Ayrılın bitsin bence! Bekara söylemek kolaydır bunları belki ama kızınıza yazık, size yazık! Her gün sinir stres! Değerinizi bilmeyecek biriyle bir ömür geçmez bana göre. :50:

avatardaki benim teşekkür ederim. ama işte fayda etmiyor. sinir stres bitirdi beni zaten. allahım daha beter dert vermesin derman aratmasın ama dayanacak çekicek takatim kalmadığını hissediyorum

Geçmiyo böyle hayat çok zor hiç bişi zevk vermiyo yaşamın bile anlamsız oluyor..
Bendedün kavga ettim gerçi ben sustum o kudurdu
sölendi sölendi bide susyo olmam onu deli ettii..
Valla susmazdımda pek tadım yok bu aralar keyfim yok suskunluğum ondan..

Oda öyle çok iyidik gündüz nişana gittik eğlene eğlene kuzenim nişanlandı oynadım felan dönüşte adam kduurdu
çok oynamışımda işte efendimm bekarmıymışımda (evliler oynayamaz die bi kanun varda haberim yok galiba):63:
az oynucakmışım çok oynamıcakmışım oynamanın azı çoğudamı var ya oynarsın ya oynamassın bir kavga bir gürültü dengesiz işte..

Dengisizler bacım sırf senin ki değil aha örnek işte
:32:oynamışım diye dünyayı başıma yıktı
Hiç bi düğüne gidemezmişim daha men etti beni

ayy ayyy içim şişti yemin ediyorum niye bize bunlar denk geliyo..
İş mi sipariş mi ben hala çözemedimm
Bak bukadar gıcık bi koca sırf sende yok tatlım bak bende de var biz de de var..:68:

böyle bisebepden bizde tartışmıştık. hakarete gelince kavgaya gelince karısı değilsin ama ikş oynadınmı karısı oluyosun. offfffffffffffffff

Panik atakmışsınız sağlığınıza da yazık! Siz her şeyden önce kızını lazımsınız unutmayın bunu. Hiçbir şey ondan ve sizden önemli değil bence kararınızı verin ve eşinizle kartlarınızı açık oynayın. Ya tamam diyin ve devam! Devamsa şartlarınız açık olsun, tamamsa da saygı çerçevesinde... Hasta bir insana bu yapılmaz..

böyle bisebepden bizde tartışmıştık. hakarete gelince kavgaya gelince karısı değilsin ama ikş oynadınmı karısı oluyosun. offfffffffffffffff

aynen canım kocalığı adamlığı aklına geldi..
Ya mutlu anına gölge düşürcek ya mutsuzluğumuzdan mutlu oluyolar ki acaba sadistlik bu..
Ben hep mutlu olduğumda illa mutsuz ediyor benii
halamın oğlunun düğünü oldu yerimden kaldırmadı..
bu kıskançlık felanda değil ben inanmıyorum hastalık bu
Akrabalarla tokalaşamadım izin vermedi kalkmıcaksın dedi hani bırak oynamayı masadan kalkamadım..

Bana o günü zehir etmek için elinden geleni yapıyor..

İnan gitmek istemiyorum artık düğünmüş efendim nişanmış yaa teyzemle kuzenimle oynamışım suçum bu..
suçluyummmmm asın beni..

avatardaki benim teşekkür ederim. ama işte fayda etmiyor. sinir stres bitirdi beni zaten. allahım daha beter dert vermesin derman aratmasın ama dayanacak çekicek takatim kalmadığını hissediyorum

Yinede bak hani bol bol dua et sabır çek için rahatlarsın..
Bende panikatağım o çok illet bi hastalık 4-5 ay kaybolur bitti sanarsın ama üzüntülü anında burdayım der çıkar ce eee
Bu aralar stres yapıyorum ben mesela geceleri özellikle fenalaşıyorum..
Boğulcak gibi oluyorum nefes alamıyorum..
Stres bunu tetikleyen şey stres yaptıkça hortluyo..
haklısın çünki sana sabret dicem ama bende yaşıyorum sabredilmiyor..
Yinede içine atma içini dök böyle anlat rahatla bağır iyi geliyo..
Hayırlısı neyse o olsun canım:34:

Yinede bak hani bol bol dua et sabır çek için rahatlarsın..
Bende panikatağım o çok illet bi hastalık 4-5 ay kaybolur bitti sanarsın ama üzüntülü anında burdayım der çıkar ce eee
Bu aralar stres yapıyorum ben mesela geceleri özellikle fenalaşıyorum..
Boğulcak gibi oluyorum nefes alamıyorum..
Stres bunu tetikleyen şey stres yaptıkça hortluyo..
haklısın çünki sana sabret dicem ama bende yaşıyorum sabredilmiyor..
Yinede içine atma içini dök böyle anlat rahatla bağır iyi geliyo..
Hayırlısı neyse o olsun canım:34:

amin canım amin

Kızın çok tatlı öncelikle onu söyliyeyim.çok üzüldüm yazdıklarına.hangi taraf güçlüyse öbürü güçsüzleşiyor bu bir gerçek.ben boşancam desem o da tamam der,gider avukata boşanırız demişsin.onun asla yenilmeyeceğini düşünüyorsun.ama inan güçlü gözüken taraf sen olursan o korkar.sen nasıl öyle düşünüyorsan o da şöyle düşünüyor.asla boşanamaz.o güçsüz.bişey olunca o üzülür.onun bu düşüncelerini değiştirmeye çalış.evliliğini kurtarırsa bu kurtarır belki.hiçbirşeyi önemseme aldırma.kavga et demiyorum.niye geç geliyorsun niye konuşmuyoruz niye şöyle niye böyle deme.bunlardan etkilenmediğini göster ona.kendi hayatını yaşa.ilgilenme onla.sana çıkışırsa lütfen tartışmayalım keyfimin kaçmasını istemiyorum deyiver.boşanmaktan bahsederse söyleyip durma boşanacaksan git bi avukat bul de sakin bir şekilde.senin güçlendiğini fark ettikçe emin ol hareketlerinde değişiklik olacaktır.

Kızın çok tatlı öncelikle onu söyliyeyim.çok üzüldüm yazdıklarına.hangi taraf güçlüyse öbürü güçsüzleşiyor bu bir gerçek.ben boşancam desem o da tamam der,gider avukata boşanırız demişsin.onun asla yenilmeyeceğini düşünüyorsun.ama inan güçlü gözüken taraf sen olursan o korkar.sen nasıl öyle düşünüyorsan o da şöyle düşünüyor.asla boşanamaz.o güçsüz.bişey olunca o üzülür.onun bu düşüncelerini değiştirmeye çalış.evliliğini kurtarırsa bu kurtarır belki.hiçbirşeyi önemseme aldırma.kavga et demiyorum.niye geç geliyorsun niye konuşmuyoruz niye şöyle niye böyle deme.bunlardan etkilenmediğini göster ona.kendi hayatını yaşa.ilgilenme onla.sana çıkışırsa lütfen tartışmayalım keyfimin kaçmasını istemiyorum deyiver.boşanmaktan bahsederse söyleyip durma boşanacaksan git bi avukat bul de sakin bir şekilde.senin güçlendiğini fark ettikçe emin ol hareketlerinde değişiklik olacaktır.

aynen katılıyorum :92:

gece yine geç gelmiş ben 2 de ayaktaydım hala gelmemişti uyumuşum.ofisteydi biliyorum. gece bi ara kızım ağladı kalktım yanımda uyuyodu saate de hiç bakmadım. sabahda kalktı işe gitti. hiç konuşmadık. ya nasıl gereksiz nasıl saçma bi trip. suçum olsa bi hata yapsam anlarım. neymiş o benim kocammış annemden babamda daha üstünmüş. ben onlardan daha yukarda tutmalıymışım onu. tamam kocamsın diyorum. ama onlarda annem babam kardeşim herkesin yeri ayrı. yok diyo. tek derdi bu. sürekli ona padişahım çok yaşa dicem. o bana herşeyi hersözü söyleme hakkına sahip. ben asla. diyorum ki ya tartışma her evde olur ama usturuplu tartışalım hakaret etme ezme. tamam yapmam demiyor. ya geçtim bi özür dile bu kadar laftan sonra. o da yok.

sabahtan beri aklımda hep boşanmak var. ne yapıcam bilemiyorum

benim eşimde sinirlidir ama böyle tripleri yoktur.bizim hiç küslüğümüz olmaz bir şekilde barışırız
senin eşin sadece sinirli olsa bir yere kadar tahammül edilebilir ama üstüne bu kadar duyarsız olması küs kalması gönül almayı bimemesi senin deyiminle seni ezmeye çalışması tahammülü zor şeyler:50:
sana boşan boşanma diyemem canım ama yazdıklarını okuyorum da böyle biriyle evlik kalmak gerçekten çok zor
allah yardımcın olsun

benim eşimde sinirlidir ama böyle tripleri yoktur.bizim hiç küslüğümüz olmaz bir şekilde barışırız
senin eşin sadece sinirli olsa bir yere kadar tahammül edilebilir ama üstüne bu kadar duyarsız olması küs kalması gönül almayı bimemesi senin deyiminle seni ezmeye çalışması tahammülü zor şeyler:50:
sana boşan boşanma diyemem canım ama yazdıklarını okuyorum da böyle biriyle evlik kalmak gerçekten çok zor
allah yardımcın olsun

evet gerçekten çok zor. inanın burda yazdıklarım hiçbişey. hep düzelir diyorum ama yok olmuyor. ne saçma sebeplerden tartışıyoruz. sağlam bi sebep olsa dicemki bu oldu ondan onu düzeltmeye çalışıcam ama yok. anlamsızlık içinde herşey. sağlam bi adı bile yok tartışmalrın. bazen sabah ne olduda tartıştık diyorum bazen. bu kadar basit konular

eşin koç mu?:26: her erkek pohpohlanmaya bayılır ama seninki biraz abartıyo sanırım

merhaba konunuzu okudum birazda olsun allah sabır versin öncelikle ama bişe sormak istiyorum eşiniz evlenmeden önce nasıldı hiç bu halinden bazende olsa göstermiyomuydu? demişsiniz geçmesini bekliyorum değişmesini die bence bu konuda kendinizi yormayın çünkü hiçbirkimse değişmez hani vardırya bi atasözü ya bu deveyi güdücen ya bu diyardan gideceksin die.. eşinizi ya buhalinle kabul ediceksiniz ki bu çok zor birşey bir bayan için yada yolunuza bakıcaksınız çocuğunuzla çünkü böle adamlar ömür boyu böle giderler..

Son düzenleme:
Back