nasıl atsam ki bi garip hayatta yemez bunu. gideriz işlemleri yapar ve boşanırız. aşkından ölse tamam yapma demz.
Anladığım kadarıyla sen eşini hala çok seviyorsun ve ayrılmak istemiyorsun yada ayrılmayı göze alamıyorsun...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl atsam ki bi garip hayatta yemez bunu. gideriz işlemleri yapar ve boşanırız. aşkından ölse tamam yapma demz.
anne de çare olmaz diyorsun yani..
Bence oturup konuş onunla üzüldüğün kırıldıgın tarafları göster bi anlkaşma yap
Kendince kararlar al, evliliğini yoluna koymak için adımlar at
ama bu sürede onun da değişmesi gerekiyor
belki tehdit de edebilirsin sakin bi an da ama
sen söyle yaparsan bi daha dersen boşanalım diye
ben de şöyle böyle yaparım de ama sinir anında değil
Babası farkında değil mi kızını da üzdüğünün?
merhaba canım seni görünce bu kızı bir yerden tanıyorum dedim temmuz anneleri topiğindeydik.canım benim inan çok üzüldüm hele de kızının bütün olanlara şahit olması çok kötü.bir süre sessiz kalsan evde hani konuşma o bağırıyorsa sen git kızına sarıl onunla ilgilen o yokmuş gibi davran.yeni uğraşlar edinebilirsin mesela kızın için süslü pastalar yemekler yapmayı dene kafan dağılır.Allah yardımcın olsun canım.mutluluk,huzur seninle olsun.
Acaba eşini ailesi mi dolduruyor
bastım valla seni:)))anammmm basıldık:)))))))))
saol canım benim teşekkür ederim. istemesekte yaşanıyo. sessizim zaten bir süredir. ama adamın siniri pamuk ipliğine bağlı sanki saçma bişeyden köpürüyo
bastım valla seni:)))
sinirli bir adamla da anlaşmak zor ya.saçma şeylerden sinirleniyorsa kavga etmek için bahane arıyor. birisi dolduruyor olabilir.sen konuşmasan da yine üstüne mi geliyor canım.Allah doğruları göstersin eşine.Prensesini öp benim için.
yüz havlusunu başına mı sarmış Allahım yaa.canım bu erkeklerin geneli böyle evde istediği herşeyi yapacak sen bunu böyle niye yaptın dersen çok sinirlenirler,üstlerine gitmeyecen!!!!.şımarıklıktan başka bişey değil.annesi çok şımartmış onu herhalde ne yaparsa eyvallah demiş galiba.konuşmasam gelmiyo ama sebep çıkıyo mutlaka bugün gitmiş duş almış sabah bende banyoya girdim yüzümü yıkıcam yüz havlusu yok. neyse yenisini çıkardım. bi gittim yanına yüz havlusu başında sarılı. ya dedim hemen arkandaydı baş havlusu görmedinmi görmedim görünecek yere koy diye ters ters cvp verdi. dedim ne tersliyosun şimdi çok sakin söyledim. yaaaaa diye bi uzattı bir sürü laf. gerçi artık bendede tahammül az ama. ne var bunda 2 saat konuşacak. afedersin hayatım de ölürmüsün. yok hayır tartışmak daha kolay. zaten ona diyorum kaynanam olsan bu kadar konuşurdun. yoruyo beni çok yoruyo enerjim kalmıyo.
sende öp canım meleğini.
bir süre annene falan gitsen canım özlersiniz birbirinizi.kafanı dinle belki bir süre ayrı kalmak düzeltebilir bazı şeyleri.umarım düzelir canım, bende bunu istiyorum. biz mutlu bi çiftik evlenmeden önce. yine yapabiliriz bunu ama bi sorun var konuşamıyoruz sinirli herşeye bağırıp çağırıyo kendi haline bıraktım olmuyo öyle yaptım olmuyo. hepinizinde anladığı gibi boşanmayı istemiyorum.. aslında buna hazır değilim. fikren ruhen. yapıcak bişey kalmayınca elbette olacak yapıcak bişey yok. ya iyice tükensin diye bekliyorum yada o gitsin diye. cesaretim yok sanırım şimdilik.
yüz havlusunu başına mı sarmış Allahım yaa.canım bu erkeklerin geneli böyle evde istediği herşeyi yapacak sen bunu böyle niye yaptın dersen çok sinirlenirler,üstlerine gitmeyecen!!!!.şımarıklıktan başka bişey değil.annesi çok şımartmış onu herhalde ne yaparsa eyvallah demiş galiba.
bir süre annene falan gitsen canım özlersiniz birbirinizi.kafanı dinle belki bir süre ayrı kalmak düzeltebilir bazı şeyleri.
farkındadır mutlaka bi kaç kere yapma dedim sırf bu yüzden bitecek hiç bişeyden bitmese dedim. ama yaptı yine. sinirlerine hakim olamıyor. ve en önemlisi kabul etmiyor. bazı şeyleri kabul etse durup söylediklerimi düşünse birazcık alamaya çalışsa hiç sorunumuz olmıcak.
Bencil bir insana benziyor,
Evladının üzüldüğünü bile bile aynı seyleri tekrar ediyorsa,
Yazık, ne denilebilir ki,
İnsallah düzeltmenin bir yolunu bulursun,
Hiçbir cocuk anne babasız büyüsün istemem ama bu sekilde de cok acı