• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutsuzum hemde çok

anne de çare olmaz diyorsun yani..
Bence oturup konuş onunla üzüldüğün kırıldıgın tarafları göster bi anlkaşma yap
Kendince kararlar al, evliliğini yoluna koymak için adımlar at
ama bu sürede onun da değişmesi gerekiyor
belki tehdit de edebilirsin sakin bi an da ama
sen söyle yaparsan bi daha dersen boşanalım diye
ben de şöyle böyle yaparım de ama sinir anında değil

çare olmaz değil elbette sarılıp sarmalayacak ama çok kişi giricek işin içine ne ol neoldu niye soruları bunaltacak. rahatlamaktan çok dert anlatıcam.

konuştuk tabi hatta videoya çektik bu konuşmayı çünkü konuşamıyoruz hemen sinirleniyo ve bağırıp çağırıyo. bak dedim sen böylesin konuşamıyoruz. videoya çektik. yok diyo bak sen sinir etmişsin beni. iyide ne desem sinirleniyosun be adam.

Sanırım iş yerindeki stresini eve tasıyor eşiniz ve sizi hırpalayarak kendini rahatlatmaya calısıyor,
Her yolu denemişsiniz gibi,
Kaybetme korkusunu yasaması lazım,
Bir deneyin, uzaklasın, aramayın,
Kızınıza da iyi gelir,
En cok ona üzüldüm,
Küçücük bedeninde şimdiden baslatıyorsunuz yangınları,
Tasıyamaz, iyileşilmez yaralar acıyorsunuz,
Ve farkındasınız bunun, uzaklasın hersey düzelmezse,
Ozaman en kötü ihtimalle bosanırsınız,
Kendiniz için, masum cocugunuz için,
Allah yardımcınız olsun :(

Babası farkında değil mi kızını da üzdüğünün?

Son düzenleme:
merhaba canım seni görünce bu kızı bir yerden tanıyorum dedim temmuz anneleri topiğindeydik.canım benim inan çok üzüldüm hele de kızının bütün olanlara şahit olması çok kötü.bir süre sessiz kalsan evde hani konuşma o bağırıyorsa sen git kızına sarıl onunla ilgilen o yokmuş gibi davran.yeni uğraşlar edinebilirsin mesela kızın için süslü pastalar yemekler yapmayı dene kafan dağılır.Allah yardımcın olsun canım.mutluluk,huzur seninle olsun.

Babası farkında değil mi kızını da üzdüğünün?

farkındadır mutlaka bi kaç kere yapma dedim sırf bu yüzden bitecek hiç bişeyden bitmese dedim. ama yaptı yine. sinirlerine hakim olamıyor. ve en önemlisi kabul etmiyor. bazı şeyleri kabul etse durup söylediklerimi düşünse birazcık alamaya çalışsa hiç sorunumuz olmıcak.

merhaba canım seni görünce bu kızı bir yerden tanıyorum dedim temmuz anneleri topiğindeydik.canım benim inan çok üzüldüm hele de kızının bütün olanlara şahit olması çok kötü.bir süre sessiz kalsan evde hani konuşma o bağırıyorsa sen git kızına sarıl onunla ilgilen o yokmuş gibi davran.yeni uğraşlar edinebilirsin mesela kızın için süslü pastalar yemekler yapmayı dene kafan dağılır.Allah yardımcın olsun canım.mutluluk,huzur seninle olsun.

anammmm basıldık:)))))))))
saol canım benim teşekkür ederim. istemesekte yaşanıyo. sessizim zaten bir süredir. ama adamın siniri pamuk ipliğine bağlı sanki saçma bişeyden köpürüyo

Niye böyle yapıyor acaba?
Sanırım bu sinirlilik durumu bir hastalık :26:
İnşaallah düzelirsiniz en kısa zamanda.
Halbuki resminden gördüğüm kadarıyla ne kadar hoş, alımlı bir bayansın.
Yavrunuz da var. Ne kadar mutlu bir aile olabilirsiniz.
Keşke üzmese seni.
Ama vardır bir çaresi mutlaka...

çok baskın bi karakter benim eşim. herkes bana allah sana peygamber sabrı vermiş. çekilecek şey değil diyolarda. ben abartmayın neler var diyorum.

umursamamaya çalışıyorum ama nereye kadar. sağlığımdan gidiyo. boyunfıtığı çıktı. sinir sıkışması var bi kolumda.hepsi 1 sene içinde oldu. bütün hastalıkların başı gerçekten stres.

anammmm basıldık:)))))))))
saol canım benim teşekkür ederim. istemesekte yaşanıyo. sessizim zaten bir süredir. ama adamın siniri pamuk ipliğine bağlı sanki saçma bişeyden köpürüyo
bastım valla seni:)))
sinirli bir adamla da anlaşmak zor ya.saçma şeylerden sinirleniyorsa kavga etmek için bahane arıyor. birisi dolduruyor olabilir.sen konuşmasan da yine üstüne mi geliyor canım.Allah doğruları göstersin eşine.Prensesini öp benim için.
opuyorumnanaktan.gif

İnşaallah eşin düzelir.
İşte gerçekten dertsiz insan yok.
Mutlu olmamak için hiç bir sebebiniz yok.
Ne güzel bir yuvanız var ama gel gör ki eşin aşırı sinirli.

Eşinin sanırım tedavi olmaya ihtiyacı var.
İnşaallah en kısa zamanda düzelir demekten başka yapabileceğim bir şey yok.
Ama umudunu kaybetme.
Vardır bir çaresi.

umarım düzelir canım, bende bunu istiyorum. biz mutlu bi çiftik evlenmeden önce. yine yapabiliriz bunu ama bi sorun var konuşamıyoruz sinirli herşeye bağırıp çağırıyo kendi haline bıraktım olmuyo öyle yaptım olmuyo. hepinizinde anladığı gibi boşanmayı istemiyorum.. aslında buna hazır değilim. fikren ruhen. yapıcak bişey kalmayınca elbette olacak yapıcak bişey yok. ya iyice tükensin diye bekliyorum yada o gitsin diye. cesaretim yok sanırım şimdilik.

bastım valla seni:)))
sinirli bir adamla da anlaşmak zor ya.saçma şeylerden sinirleniyorsa kavga etmek için bahane arıyor. birisi dolduruyor olabilir.sen konuşmasan da yine üstüne mi geliyor canım.Allah doğruları göstersin eşine.Prensesini öp benim için.
opuyorumnanaktan.gif

konuşmasam gelmiyo ama sebep çıkıyo mutlaka bugün gitmiş duş almış sabah bende banyoya girdim yüzümü yıkıcam yüz havlusu yok. neyse yenisini çıkardım. bi gittim yanına yüz havlusu başında sarılı. ya dedim hemen arkandaydı baş havlusu görmedinmi görmedim görünecek yere koy diye ters ters cvp verdi. dedim ne tersliyosun şimdi çok sakin söyledim. yaaaaa diye bi uzattı bir sürü laf. gerçi artık bendede tahammül az ama. ne var bunda 2 saat konuşacak. afedersin hayatım de ölürmüsün. yok hayır tartışmak daha kolay. zaten ona diyorum kaynanam olsan bu kadar konuşurdun. yoruyo beni çok yoruyo enerjim kalmıyo.

sende öp canım meleğini.

Son düzenleme:
konuşmasam gelmiyo ama sebep çıkıyo mutlaka bugün gitmiş duş almış sabah bende banyoya girdim yüzümü yıkıcam yüz havlusu yok. neyse yenisini çıkardım. bi gittim yanına yüz havlusu başında sarılı. ya dedim hemen arkandaydı baş havlusu görmedinmi görmedim görünecek yere koy diye ters ters cvp verdi. dedim ne tersliyosun şimdi çok sakin söyledim. yaaaaa diye bi uzattı bir sürü laf. gerçi artık bendede tahammül az ama. ne var bunda 2 saat konuşacak. afedersin hayatım de ölürmüsün. yok hayır tartışmak daha kolay. zaten ona diyorum kaynanam olsan bu kadar konuşurdun. yoruyo beni çok yoruyo enerjim kalmıyo.

sende öp canım meleğini.
yüz havlusunu başına mı sarmış Allahım yaa:27:.canım bu erkeklerin geneli böyle evde istediği herşeyi yapacak sen bunu böyle niye yaptın dersen çok sinirlenirler,üstlerine gitmeyecen!!!!.şımarıklıktan başka bişey değil.annesi çok şımartmış onu herhalde ne yaparsa eyvallah demiş galiba.

umarım düzelir canım, bende bunu istiyorum. biz mutlu bi çiftik evlenmeden önce. yine yapabiliriz bunu ama bi sorun var konuşamıyoruz sinirli herşeye bağırıp çağırıyo kendi haline bıraktım olmuyo öyle yaptım olmuyo. hepinizinde anladığı gibi boşanmayı istemiyorum.. aslında buna hazır değilim. fikren ruhen. yapıcak bişey kalmayınca elbette olacak yapıcak bişey yok. ya iyice tükensin diye bekliyorum yada o gitsin diye. cesaretim yok sanırım şimdilik.
bir süre annene falan gitsen canım özlersiniz birbirinizi.kafanı dinle belki bir süre ayrı kalmak düzeltebilir bazı şeyleri.

yüz havlusunu başına mı sarmış Allahım yaa:27:.canım bu erkeklerin geneli böyle evde istediği herşeyi yapacak sen bunu böyle niye yaptın dersen çok sinirlenirler,üstlerine gitmeyecen!!!!.şımarıklıktan başka bişey değil.annesi çok şımartmış onu herhalde ne yaparsa eyvallah demiş galiba.

malesef öyle ama. tüm tartışmalarımız bu kadar basit olsa keşke. umursamazdım. amaann derdim. ama toparlayıp anlatamadığım yaşanan söylenen o kadar çok şey varki. o psikolojik baskı o kendini anlatamama derdini anlatamama içine atma. söylenenleri sindirememe çok kötü.

bir süre annene falan gitsen canım özlersiniz birbirinizi.kafanı dinle belki bir süre ayrı kalmak düzeltebilir bazı şeyleri.

annemlere yansıtmak istemiyorum çünkü abartırlar zaten sevmiyolar daha karışır, zaten annemlerle yakın sayılırız 20-25 dakikalık mesafedeler.

farkındadır mutlaka bi kaç kere yapma dedim sırf bu yüzden bitecek hiç bişeyden bitmese dedim. ama yaptı yine. sinirlerine hakim olamıyor. ve en önemlisi kabul etmiyor. bazı şeyleri kabul etse durup söylediklerimi düşünse birazcık alamaya çalışsa hiç sorunumuz olmıcak.

Bencil bir insana benziyor,
Evladının üzüldüğünü bile bile aynı seyleri tekrar ediyorsa,
Yazık, ne denilebilir ki,
İnsallah düzeltmenin bir yolunu bulursun,
Hiçbir cocuk anne babasız büyüsün istemem ama bu sekilde de cok acı:59:

Bencil bir insana benziyor,
Evladının üzüldüğünü bile bile aynı seyleri tekrar ediyorsa,
Yazık, ne denilebilir ki,
İnsallah düzeltmenin bir yolunu bulursun,
Hiçbir cocuk anne babasız büyüsün istemem ama bu sekilde de cok acı:59:

evet bencil hemde çok. ona göre herşeyi ben yapıyorum onun hiç suçu yok. herşeye sebep benim.
ben bu kadar kötü olabilirmiyim yaa.

Back