• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutsuzum hemde çok

merhaba konunuzu okudum birazda olsun allah sabır versin öncelikle ama bişe sormak istiyorum eşiniz evlenmeden önce nasıldı hiç bu halinden bazende olsa göstermiyomuydu? demişsiniz geçmesini bekliyorum değişmesini die bence bu konuda kendinizi yormayın çünkü hiçbirkimse değişmez hani vardırya bi atasözü ya bu deveyi güdücen ya bu diyardan gideceksin die.. eşinizi ya buhalinle kabul ediceksiniz ki bu çok birşey bir bayan için yada yolunuza bakıcaksınız çocuğunuzla çünkü böle adamlar ömür boyu böle giderler..

evlenmeden öncede atışırdık ama bi sebei olurdu yani üzerinde durabileceğim yada bi durup bu adamla evlenilirmi diyeceğim boyutta değildi. değişmesini değil düzelmesini istiyorum evliliğimin. ama haklısnız ya bu deveyi güdeceyim yada gidecğim

evlenmeden önce böyle sorunlar yoktu diyorsun.belkide durumu egosu olabilir.örneğin kardeşin yanında çalışmış.kardeşin iş gücünü dökerek çalışıp parasını kazanıyor ama eşinin buyruğunda olduğu için kendini bişi zannedip böbürlenebilir.seninlede derdi böyle bişi olabilirmi.nasılsa seninle evlendim boyundurumun altına aldım.bensiz hiç bir şey yapamassın.sanki yemen,içmen onun elindeymiş gibi hissetme durumu olabilir

canim acaba esinin senin bilmedigin bi sorunumu var ki sana anlatamadigi...of ya cok zor bu evlilikler

Back