• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MutlulukRecetem 'in Mutlu Günü

canıııııııııııııııım bitanemmmmmmmm mutluluğumun reçetesi tekrar tebrik ediyorum canım seni bak ablan sana ne demişti her şey yoluna girer hallolur demiştim diiiimiiiiii
çok şükür allahıma bugünleride gördük seni çoooook seviyorum datlum benim
allah yüzünün güzelliğini kaderine yansıtsın inş.mutlu bir yuvan olur inş

Ayy merak ettim neler oluyor acabaa
KK dan bir gelin daha çıkıyor desenize...
Darısı başımıza kızlar

Kurban olurum ben hepinize.. dün yazmistim ama galiba kimse okumadi :(

yengem hamileydi, dün doktora gittiginde bebegin kalp atislarini duyamamislar direk hastaneye gittiler ve gerisini siz anlayin..

Ve ben sevgilimi aradim ve durumu bildirdim o da zaten sagolsun dedi böyle bi durumda ertesi gün gelmeleri olmaz.. cünkü bu sefer bizim taraftan kimse olamayacakti, malum yengem iyi degil..

bir sey diyemiyorum ben ya.. bütün gün onun yanindayim, o iyi olsun ben 20 sene beklerim

geçmiş olsun tatlım.
bende ertelendi diye biliyodum ama bugün geleceklermiş diyen olunca şaşırdım.
çok da bekledim.Şeniz

Kurban olurum ben hepinize.. dün yazmistim ama galiba kimse okumadi :(

yengem hamileydi, dün doktora gittiginde bebegin kalp atislarini duyamamislar direk hastaneye gittiler ve gerisini siz anlayin..

Ve ben sevgilimi aradim ve durumu bildirdim o da zaten sagolsun dedi böyle bi durumda ertesi gün gelmeleri olmaz.. cünkü bu sefer bizim taraftan kimse olamayacakti, malum yengem iyi degil..

bir sey diyemiyorum ben ya.. bütün gün onun yanindayim, o iyi olsun ben 20 sene beklerim

Tatlım yengene çok geçmiş olsun...
Bu arada siz ne kadar ertelediniz bu işi??

Tatlım yengene çok geçmiş olsun...
Bu arada siz ne kadar ertelediniz bu işi??
bastan anlatsam daha dogru olur.. bi senedir ugrasiyorlar.. ailem kabul etmedi, bahaneler felan..
sonra annem yumusadi, kabul etti ve erkek tarafi tanismaya geldi.
aslinda gecen hafta geleceklerdi ama kar ve buzdan dolayi gelemediler bu haftada böyle oldu iste.
bu gün de yengemlerdeyken yengem üzüldü konuyu acti, dedi ki benim yüzümden keske ertelemeseydi vs.. o kadar zamandir bekliyorsun dedi haftaya gelsinler bu is bir an olsun dedi. Annemle de konustu, ben iyiyim dedi, annemde ikna oldu.

Yarin ben bi canomla konusacagim artik gelecek cumartesi ve ya pazar kesin gelsinler..

hayirlisi ne diyim :çok üzgünüm:

çok geçmiş olsun yengene...
seni de tebrik ederim, şimdilik ertelemiş olsanız da sonuçta olacak bir iki hafta sonara olacak...

canımmm çok geçmiş olsun bitanem
var bundada bi hayır.geç olsun ama güç olmasın yeterki.
yarın birgün bi bakmışın evlenmiş çoluğa çocuğa karışmış olacaksın inş

hayırlısı olsun gülüm sakın sıkma canını:teselli:
bundada vardır bi hayır.yengenede çok geçmiş olsuna.s.
canım benimm canımmmŞeniz

bastan anlatsam daha dogru olur.. bi senedir ugrasiyorlar.. ailem kabul etmedi, bahaneler felan..
sonra annem yumusadi, kabul etti ve erkek tarafi tanismaya geldi.
aslinda gecen hafta geleceklerdi ama kar ve buzdan dolayi gelemediler bu haftada böyle oldu iste.
bu gün de yengemlerdeyken yengem üzüldü konuyu acti, dedi ki benim yüzümden keske ertelemeseydi vs.. o kadar zamandir bekliyorsun dedi haftaya gelsinler bu is bir an olsun dedi. Annemle de konustu, ben iyiyim dedi, annemde ikna oldu.

Yarin ben bi canomla konusacagim artik gelecek cumartesi ve ya pazar kesin gelsinler..

hayirlisi ne diyim :çok üzgünüm:

Yengen için cok üzüldüm canım bası saolsun mevlam sabır versin:Saruboceq:
Senin işde ertelenmiş olsun cnm herseyde vardır bir hayıryerimseniben
Gec olsunda güç olmasınn üzülme sıkma canını elbet olcak bigün kısmeta.s.

müjdemi isterimmmm

:teytey::teytey::teytey:

kizi everdik

:nazar: allah nazarlardan saklasin ve sonunu tamamlasin

bir ömür boyu mutluluklar
:emir_bebek: tatli bebeler...
bir yastikta kocayin insallah emi

darisi basima naniknanik​

Son düzenleme:
müjdemi isterimmmm

:teytey::teytey::teytey:

kizi everdik

:nazar: allah nazarlardan saklasin ve sonunu tamamlasin

bir ömür boyu mutluluklar
:emir_bebek: tatli bebeler...
bir yastikta kocayin insallah emi

darisi basima naniknanik​

hadi hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin. söz, isteme, nişan ne fotosu varsa bekleriz haaaa.s..
darısı diğer bekleyenlerin başına inşallah.:Saruboceq:

Back