Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bekliyorum valla namazdan sonra dua da ettim.
nerde kaldın kızzz, gerçi almanyada saat 10 daha.
geçmiş olsun tatlım.
bende ertelendi diye biliyodum ama bugün geleceklermiş diyen olunca şaşırdım.
çok da bekledim.Şeniz
Kurban olurum ben hepinize.. dün yazmistim ama galiba kimse okumadi
yengem hamileydi, dün doktora gittiginde bebegin kalp atislarini duyamamislar direk hastaneye gittiler ve gerisini siz anlayin..
Ve ben sevgilimi aradim ve durumu bildirdim o da zaten sagolsun dedi böyle bi durumda ertesi gün gelmeleri olmaz.. cünkü bu sefer bizim taraftan kimse olamayacakti, malum yengem iyi degil..
bir sey diyemiyorum ben ya.. bütün gün onun yanindayim, o iyi olsun ben 20 sene beklerim
sen benim canımsın. valla dua ettim ha sana yatsıdan sonraŞenizsen benim canimsin , canim dostum benim Şeniz
bastan anlatsam daha dogru olur.. bi senedir ugrasiyorlar.. ailem kabul etmedi, bahaneler felan..Tatlım yengene çok geçmiş olsun...
Bu arada siz ne kadar ertelediniz bu işi??
sen benim canımsın. valla dua ettim ha sana yatsıdan sonraŞeniz
bastan anlatsam daha dogru olur.. bi senedir ugrasiyorlar.. ailem kabul etmedi, bahaneler felan..
sonra annem yumusadi, kabul etti ve erkek tarafi tanismaya geldi.
aslinda gecen hafta geleceklerdi ama kar ve buzdan dolayi gelemediler bu haftada böyle oldu iste.
bu gün de yengemlerdeyken yengem üzüldü konuyu acti, dedi ki benim yüzümden keske ertelemeseydi vs.. o kadar zamandir bekliyorsun dedi haftaya gelsinler bu is bir an olsun dedi. Annemle de konustu, ben iyiyim dedi, annemde ikna oldu.
Yarin ben bi canomla konusacagim artik gelecek cumartesi ve ya pazar kesin gelsinler..
hayirlisi ne diyim :çok üzgünüm:
müjdemi isterimmmm
:teytey::teytey::teytey:
kizi everdik
allah nazarlardan saklasin ve sonunu tamamlasin
bir ömür boyu mutluluklar
tatli bebeler...
bir yastikta kocayin insallah emi
darisi basima naniknanik