• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MutlulukRecetem 'in Mutlu Günü

canım yazıştıgın konular sürekli gözümün önünde oluyordu dikkatimi çekiyordu ne kadar çok üzülüyordun, sen bilmiyordun ama bende senin için dua edenlerdendim sırf senin için degil aslında, tüm kavuşamayanlar için yazılarını okudugumda çok etkileniyordum ama neyseki artık o kötü günler geride kaldı allahım mutlulugunu daim etsin bacım.

Canimmmmmm..Cok duygulandim simdi yemin ederim ki.. Allah razi olsun senden gülüm, beni ne kadar mutlu ettin anlatamam. Dualarini eksik etme cimim, bunu tüm samimiyetim ile diyorum, hersey gönlünce olsun cok mutlu oldum yemin ederim ki. Cok sagol, allah razi olsun Şeniz

Benim canım hemşerim hayatının en mutlu ve heyecanlı günlerinden birini yaşacakmış, ben hiç ona destek olmammı? Canım benim ya çok sevindim kendi isteme anım geldi aklıma, inan zil sesini duyduğum andan sonrasını pek hatırlamasamda (malum heyecan) hayatımın en unutulmaz günlerinden birisiydi.. Umarım herşey istediğin gibi olur. Allah o güzel gönlüne göre versin inşallah arkadaşım.. Mutluluğun daim kılınsın, sevdiğinle yaşlanırsın inşallah...

Hemsom benim ya.. Unutmamis beni, yerim seni ya ablam benim Şeniz
Amin canim ablacim, darisi tüm bekarlarin basina.
Allah razi olsun, canim hemsom benim yaaa Şeniz

canım reçetem yaaa daha yeni gördüm konuyu:1rolleyes::1rolleyes:
Allahım yüzünüzü kara çıkartmasın inşallahhhh.herşey su gibi güzel geçsin:Saruboceq:
herşeyin en iyisini hak ediyosun canım arkadaşım benimmmmŞeniz
yirim gız ben sennniiii:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

canım reçetem yaaa daha yeni gördüm konuyu:1rolleyes::1rolleyes:
Allahım yüzünüzü kara çıkartmasın inşallahhhh.herşey su gibi güzel geçsin:Saruboceq:
herşeyin en iyisini hak ediyosun canım arkadaşım benimmmmŞeniz
yirim gız ben sennniiii:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

benim gurur kaynagimda geldi, asil ben seni yerim gizzzzzzzz Şeniz

gülümsün sen gülümm, pozitif enerji kaynagimsin sen Şeniz

cok tesekkür ederim canim benim, darisi senin basina ama senide verdik nasil olsa dimi :çok üzgünüm:

oyyyyyy canim yaa :1hug:

benim gurur kaynagimda geldi, asil ben seni yerim gizzzzzzzz Şeniz

gülümsün sen gülümm, pozitif enerji kaynagimsin sen Şeniz

cok tesekkür ederim canim benim, darisi senin basina ama senide verdik nasil olsa dimi :çok üzgünüm:

oyyyyyy canim yaa :1hug:
canım daha babam vermedi ama bakalım yaza olur inşallah bi durum çıkmassa.bizim olayları biliosun sen yerimsenibenbiraz zorlu yollardan geçtik ama şükür sona doğru yaklaşıyoruz kaydirigubbakcemile5:Saruboceq:
Rabbim önce sana sonra hepimizi mutlu etsin.
seni çok seviyorum canım kardeşim benimmmŞeniz:asigim::1hug:

canım daha babam vermedi ama bakalım yaza olur inşallah bi durum çıkmassa.bizim olayları biliosun sen yerimsenibenbiraz zorlu yollardan geçtik ama şükür sona doğru yaklaşıyoruz kaydirigubbakcemile5:Saruboceq:
Rabbim önce sana sonra hepimizi mutlu etsin.
seni çok seviyorum canım kardeşim benimmmŞeniz:asigim::1hug:

Amin Gülüm amin, cümlemize. :Saruboceq:Gülüm insallah bu zamanlarida atlatirsiniz ve sende mutluluguna, askina kavusursun dualarim seninle seni cok seviyorum ben Şeniz

çok sevindim..hakkınızda hayırlısı olsun ve bir ömür boyu mutlu olursunuz inşallah...
herşeyin çok güzel olmasını,istediğiniz gibi olmasını diliyorum....
sevgiyle kalın...

ahh ahh bı esseklık ettım gormedım konuyu sımdık gördum ve ıcerı daldım pek gırmedığım ıcın bızım mekandan baska yere öle yanı yoksam senı cokkk sevyom baktım bı tek benım adım yok ksıkandım hemen geldım:dilcikar: bu hafta ıns kesın gelcekler kar dolu yağmur yağmazsa meraktan ölcem yaaa neler olcak dıe ben bılem heyecan yaptım Şeniz

çok sevindim..hakkınızda hayırlısı olsun ve bir ömür boyu mutlu olursunuz inşallah...
herşeyin çok güzel olmasını,istediğiniz gibi olmasını diliyorum....
sevgiyle kalın...

Sagol ablacim, cok tesekkür ederim a.s.

ahh ahh bı esseklık ettım gormedım konuyu sımdık gördum ve ıcerı daldım pek gırmedığım ıcın bızım mekandan baska yere öle yanı yoksam senı cokkk sevyom baktım bı tek benım adım yok ksıkandım hemen geldım:dilcikar: bu hafta ıns kesın gelcekler kar dolu yağmur yağmazsa meraktan ölcem yaaa neler olcak dıe ben bılem heyecan yaptım Şeniz

böcügümmm ceyiz mangim bennimmm Şeniz hosgeldin canim benim, sensiz konu mu olur dimi kaydirigubbakcemile5 insallah gelirler canim, no heycan please yoksa bana da geciyor benimde sakatligim tutar lapppp diye gider kahveler :roflol:
ceyiz bakanim benim darisi senin basina Şeniz

tanışmadık ama sizinle mutlulular dilerim inş. rabbim hep böyle mutlu eder hayel kırıklığına uğramazsın allah cc hep yanında olsun

egeDenizim ve kahvekoligim belki inanmayacaksiniz ama gelmeyecekler.

Hayirli isin seytani bol olur derler ya..

hic bisi diyemiyorum özür dilerim iyi degilim

ertele ertele.. benim hayatim bu iste..

canım çok sevindim hakkında herşey hayırlı olsun.allah tamamına erdirsin.a.s.

egeDenizim ve kahvekoligim belki inanmayacaksiniz ama gelmeyecekler.

Hayirli isin seytani bol olur derler ya..

hic bisi diyemiyorum özür dilerim iyi degilim

ertele ertele.. benim hayatim bu iste..

seni benden iyi kim anlar? ertelenmek, benim de hayatım şu günlerde biliyosun.
hayırlısı napalım, bekliycez

:çok üzgünüm:

Back