canım yazıştıgın konular sürekli gözümün önünde oluyordu dikkatimi çekiyordu ne kadar çok üzülüyordun, sen bilmiyordun ama bende senin için dua edenlerdendim sırf senin için degil aslında, tüm kavuşamayanlar için yazılarını okudugumda çok etkileniyordum ama neyseki artık o kötü günler geride kaldı allahım mutlulugunu daim etsin bacım.
Canimmmmmm..Cok duygulandim simdi yemin ederim ki.. Allah razi olsun senden gülüm, beni ne kadar mutlu ettin anlatamam. Dualarini eksik etme cimim, bunu tüm samimiyetim ile diyorum, hersey gönlünce olsun cok mutlu oldum yemin ederim ki. Cok sagol, allah razi olsun Şeniz
Benim canım hemşerim hayatının en mutlu ve heyecanlı günlerinden birini yaşacakmış, ben hiç ona destek olmammı? Canım benim ya çok sevindim kendi isteme anım geldi aklıma, inan zil sesini duyduğum andan sonrasını pek hatırlamasamda (malum heyecan) hayatımın en unutulmaz günlerinden birisiydi.. Umarım herşey istediğin gibi olur. Allah o güzel gönlüne göre versin inşallah arkadaşım.. Mutluluğun daim kılınsın, sevdiğinle yaşlanırsın inşallah...
Hemsom benim ya.. Unutmamis beni, yerim seni ya ablam benim Şeniz
Amin canim ablacim, darisi tüm bekarlarin basina.
Allah razi olsun, canim hemsom benim yaaa Şeniz