• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MutlulukRecetem 'in Mutlu Günü

2009 yazimi istiyorsun canim???
ayyy simdi senin en heyecanli zamanin geldi....
ceyiz, gelinlik, dügün, balayi...

offff offff.... su okulum bitsin artik senağlama

heycanlida, simdi cekinirim annemin yaninda..bilmiyorum niye..

Darisi senin basina güzel arkadasimŞeniz

heycanlida, simdi cekinirim annemin yaninda..bilmiyorum niye..

Darisi senin basina güzel arkadasimŞeniz

insallah canim ya :çok üzgünüm:

darisi istiyen herkesin basina olsun....

kavusamamak cok kötü birsey... hele yillarca bekleyip kavusamamak...

tadini cikar arkadasim.... keyifle yasa bu günlerini... bidaha geri gelmiyor hic bir gün unutma... :1hug:

Ayy okurken benim de gözlerim dolduu senağlama

Dayanamam ben babalara yaaa, benimki de öyle evlilik lafı geçse bir mahsunlaşıyor, kadınlar ağlıyor falan duygularını belli ediyor ama erkekler öyle değil kıyamam yaaa.

En mutlu gününüz ama insan hüzünleniyor işte, Allah utandırmasın, tamamına erdirsin inşallah. Dualarım seninle canım a.s.

canım o geceyi anlatınca kahvekoliğin anlattığı gün aklıma geldi hey gidi günler heyyyy:asigim: oda geçen bayram yaşamıştı bu telaşları:smiley-cool:
canım rabbim seninde sevdiceğininde hakkında ne hayırlıysa onu versin inşallahh:Saruboceq::Saruboceq::nazar::nazar:
sen bi tanesinnnnn bitaneeee:lepi:
tatlı arkadaşımmŞeniz

insallah canim ya

darisi istiyen herkesin basina olsun....

kavusamamak cok kötü birsey... hele yillarca bekleyip kavusamamak...

tadini cikar arkadasim.... keyifle yasa bu günlerini... bidaha geri gelmiyor hic bir gün unutma...
4.5 senedir askimi bekliyom.. cok zor cok..hele birde uzak olunca..

vet bir daha gelmiyor dedigin gibi.. sagol canim benimmmŞeniz

hcr35 .!.:
Ayy okurken benim de gözlerim dolduu senağlama

Dayanamam ben babalara yaaa, benimki de öyle evlilik lafı geçse bir mahsunlaşıyor, kadınlar ağlıyor falan duygularını belli ediyor ama erkekler öyle değil kıyamam yaaa.

En mutlu gününüz ama insan hüzünleniyor işte, Allah utandırmasın, tamamına erdirsin inşallah. Dualarım seninle canım

amin bitanem, allah razi olsun.. cok zor ya ne desem bilmiyorum...ama ben anneme üzülüyorum..babamla iliskimiz zaten kötü (ailece..) ama iste..

off ya neyse..:çok üzgünüm:

whiterose .!.:
canım o geceyi anlatınca kahvekoliğin anlattığı gün aklıma geldi hey gidi günler heyyyy:asigim: oda geçen bayram yaşamıştı bu telaşları
canım rabbim seninde sevdiceğininde hakkında ne hayırlıysa onu versin inşallahh:Saruboceq::nazar:
tatlı arkadaşımmŞeniz

beyaz gülümmmmŞeniz seni cok seviyorum yemin ederim ki, dilerim ki hersey gönlünce olsun, sen benim gurur kaynagimsin.

Kahvekoligimden ses yok kac gündür, bi yandan da aklim onda.. az dertlesmedim bacimla:çok üzgünüm:

canim hayirli olsun tekrar demek nisan yakinda

kiz belki gelirim nisanina bana yakinsin nede olsa kaydirigubbakcemile3

babanda zamanla alisir artik nede olsa kiz babasi kiskanc oluyolar

benim babam kesin misafir falan dinlemez herkesin icinde gözleri dolardi ya

babamin arkadaslari zaten diyolar elifin dügününe kesin gelicez senin nasi agladigini görmek istiyoruz diye dalga geciyolar adamla bana hic dayanamaz o :)

hayirlisiyla o da olacak gülüm, dualarim seninleŞeniz

valla canim kismetimizde ne yaziliysa o....
o yüzden ben herseyi zamana birakmis durumdayim...
ama bazen cok üzülüyorum beklemek zor geliyor oturup agliyorum kendi kendime...
sonra umutsuzluga kapaniyorum benimkine diyorum biz hic evlenemicez....

bütün ailem evlendirdi bile beni... herkes biliyor yani... ne zaman evlenceksiniz diyor....
sadece annemler ve askimin annesi babasi önce okul diyorlar...

beklemekte zor geliyor insana....
ama ne demisler bekleyen dervis muradina ermis....

:lepi:

valla okurken gözlerim doldu o akşamı. hele bu annelerin ağlaması mahvediyor zaten insanı. oyüzden ben düğünü aklıma bile getirmek istemiyorum. şimdiden düğünümde yaptıracak olduğum makyaj için akmayan makyaj malzemeleri alıom (kuafördeki makyaj malzemelerini kullanmamda)
hayırlısı olsun inşallah nişanın ve düğünün çoooook güzel geçer.

ayyyyyyyy bitanem benim ben hep yanındaydım herseyii canlı canlı yasadım sanki ama yaa
sanki inan o gün seninleydim evde degilll hep içimden gecirdim cnm acaba naptı diye
o heycanını senle paylastım inan kiii ........
Allah tamamına erdirsin gülüm benim rabbim sonsuza dek mutlu etsin
Darısı isteyen tüm bekarların basına inş banada :))) bide ben atlatsaydım hayırlısıyla

bastan sona okudum beynım durdu beekaydirigubbakcemile3
cnm arkadasım benım yaa cok süper olmuş baban fazla dayanamamış ama kız babası olmak kolay deıl bende söz yüğüm takılırken anneme baktımkı ağlıyo o an aynı düşüncedydım senınle dedım vaz mı gecsem be
neyse sana mutluluklar dılıyorum cnm benım yaa Şeniz sultan of :1shok: cok komıktı
pekı enıste yüzük taktımı ona oldu mu ne değişık bı söz oldu kaydirigubbakcemile3

canım o geceyi anlatınca kahvekoliğin anlattığı gün aklıma geldi hey gidi günler heyyyy:asigim: oda geçen bayram yaşamıştı bu telaşları:smiley-cool:
canım rabbim seninde sevdiceğininde hakkında ne hayırlıysa onu versin inşallahh
tatlı arkadaşımm
aynen benimde 2 ay geriye gittim gözlerim doldu. ama benim babam Allahtan misafirlerin yanında melek gibiydi. hey gidi hey.. darısı başına hayırlısıyla tatlım benim.

4.5 senedir askimi bekliyom.. cok zor cok..hele birde uzak olunca..

vet bir daha gelmiyor dedigin gibi.. sagol canim benimmmŞeniz

amin bitanem, allah razi olsun.. cok zor ya ne desem bilmiyorum...ama ben anneme üzülüyorum..babamla iliskimiz zaten kötü (ailece..) ama iste..

off ya neyse..:çok üzgünüm:

beyaz gülümmmmŞeniz seni cok seviyorum yemin ederim ki, dilerim ki hersey gönlünce olsun, sen benim gurur kaynagimsin.

Kahvekoligimden ses yok kac gündür, bi yandan da aklim onda.. az dertlesmedim bacimla:çok üzgünüm:

canım benim misafirlerimiz var bayramda fazla giremeyeceğim nete. ama aklım sendeydi hep dualar ettim.
şükürler olsun bugünleri de gördük ya. Allah tamamına erdirsin. yaz gelinleri geliiyooohihoyyyt
yalnız bunu bizim topiğe de kopyala. kaydirigubbakcemile5
oğlan bizim kız bizim tey tey tey:teytey:

ya konuyla alakası yok ama bir şey sormak istiyorum kızmayın sakın bana :utangac:

Bu sizin statülerinizde ...bakanı şeklinde şeyler var ya, kimin ne bakanı olduğuna kim karar veriyor :utangac:

Çok kıskandım da :utangac:

Böcük, hcr ve yesilgözlüm cok tesekkür ederim size canlarim, darisi sizin basina cok sagolunnnnŞeniz

kahvemm allah razi olsun, hele sen geldin ya daha bi mutlu oldum, sensiz mutlulugumu yasayamam bacimŞeniz

tello gider yan gider telloooohihoyyyt

sultanim kiz bacim shok oldum shooook:1shok:sırnaşık şey

mutlulukrecetem, canım, tatlıcım
her günün mutlu huzurlu geçsin inşallah canım, Allah tamamına erdirsin Şeniz

Back