• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MutlulukRecetem 'in Mutlu Günü

ya konuyla alakası yok ama bir şey sormak istiyorum kızmayın sakın bana :utangac:

Bu sizin statülerinizde ...bakanı şeklinde şeyler var ya, kimin ne bakanı olduğuna kim karar veriyor :utangac:

Çok kıskandım da :utangac:

kiz yerim seni :roflol:
bizm bi topigimiz var,
kk nin hükümeti kuruluyor diye kaydirigubbakcemile4
orda aldik bakanliklarimizi :1rolleyes: -tatlicadiarzu-

canım
hepsını okudum ve gozyaslarımla okudum cok etkılendım
aslında dun aksam okudum ama agladıgım gorulmesın dıye kalktım bılgısayardan
cok sevındım adına
allah sonuna kadar hayırlısıyla naıp etsın
sende sankı kendımı gordum bı tuhaf oldum
allah herkeze nasıp etsın ısallah

canım
hepsını okudum ve gozyaslarımla okudum cok etkılendım
aslında dun aksam okudum ama agladıgım gorulmesın dıye kalktım bılgısayardan
cok sevındım adına
allah sonuna kadar hayırlısıyla naıp etsın
sende sankı kendımı gordum bı tuhaf oldum
allah herkeze nasıp etsın ısallah

canim benim aglamayin siz senağlama
Ama gercekten bir tuhaf oluyor insan.. kiz tarafi sessiz sakin.. kimisi agliyor kimisi öyle susuyor.. Diger tarafta ise erkek tarafi.. gülücükler sevincler, cok tuhaf oldum ya..Zaten sulu gözlüyüm, hele bide aglayan annem ise o zaman maf olurum ben.
Canimin caninin gözleri nasil sisti dün ben biliyorum o bütün gece uyumadi.
senağlama

Insallah istedigin hersey gerceklesir ebrucugum, bunu tüm kalbimle diliyorum.

Belki bunu söylemek su an yeri degil, ama sen dedin ya sanki kendini bende gördün diye.. bunu ilk baslarda sen buraya yeni üye oldugunda bende düsünmüstüm.. bir resmin vardi ozamanlar, dedim alla alla nasil birbirimize benziyoruz, eger ki senin resmin ise tabiiki.. sonra yorumlarini takip etti, az cok yasadiklarini.. ve gercekten cok üzüldüm. Dilerim ki hersey ama hersey gönlünce olur canim arkadasimŞeniz

canim benim aglamayin siz senağlama
Ama gercekten bir tuhaf oluyor insan.. kiz tarafi sessiz sakin.. kimisi agliyor kimisi öyle susuyor.. Diger tarafta ise erkek tarafi.. gülücükler sevincler, cok tuhaf oldum ya..Zaten sulu gözlüyüm, hele bide aglayan annem ise o zaman maf olurum ben.
Canimin caninin gözleri nasil sisti dün ben biliyorum o bütün gece uyumadi.
senağlama

Insallah istedigin hersey gerceklesir ebrucugum, bunu tüm kalbimle diliyorum.

Belki bunu söylemek su an yeri degil, ama sen dedin ya sanki kendini bende gördün diye.. bunu ilk baslarda sen buraya yeni üye oldugunda bende düsünmüstüm.. bir resmin vardi ozamanlar, dedim alla alla nasil birbirimize benziyoruz, eger ki senin resmin ise tabiiki.. sonra yorumlarini takip etti, az cok yasadiklarini.. ve gercekten cok üzüldüm. Dilerim ki hersey ama hersey gönlünce olur canim arkadasimŞeniz

saol canımm amın ısallah
kalbınle dıledıgını anlıyorum bılıyorum saol...
ben kendı resmımı koymadım canım hıc..
allah herkezın gonlune gore versuın
anneler sulu goz lurlar dayanamazlar
hem sevınctır hen uzuntu ogozyasları

ya konuyla alakası yok ama bir şey sormak istiyorum kızmayın sakın bana :utangac:

Bu sizin statülerinizde ...bakanı şeklinde şeyler var ya, kimin ne bakanı olduğuna kim karar veriyor :utangac:

Çok kıskandım da :utangac:

aayyy çok sevimli sormuş ya, sultan açıklamış gerçi de soru soruş biçimin çok hoşuma gitti söylemeden geçemedima.s.

Hem aglarım hem giderim oluyo kısssssenağlama
töbe töbee kaydirigubbakcemile3

okurken gözlerim doldu yaa...bayılıyorum böyle birbirini sevipte kavusan çiftlere...sonsuz mutluluklar sizin olsun hep gülünn :)
darısı benim başımmaa zaten iple cekiyorum böyle bişi olsunda burda sizinle paylasayımmm :)

okurken gözlerim doldu yaa...bayılıyorum böyle birbirini sevipte kavusan çiftlere...sonsuz mutluluklar sizin olsun hep gülünn :)
darısı benim başımmaa zaten iple cekiyorum böyle bişi olsunda burda sizinle paylasayımmm :)

Darisi senin basina papatyam:Saruboceq:Şeniz Allah razi olsun o güzel dileklerin icin, insallah seninde burda mutluluktan uctugun haberlerini okuruz canim benim :teselli:Şeniz

Simdi baktim'da.. Nerden nereye..ne duygular ile anlatmisim o günü..

Simdi ise dügün icin hazirliklarim sürüyor.. Sen büyüksün Allahim :Saruboceq:

allahhh bi ömürr boyu mutlu etsin arkadaşımmmmm

canim allah mesut etsin
allahim bol bol cocuk versin :))))
smdiden dua edmde icimde kalmasin
saka maka sende evlen bakam dügün tarihi ne zamandi ???
mutluluklar canim benim

Allah bir ömür boyu mutlulugunuzu daim etsin canım benim :nazar:

canim allah mesut etsin
allahim bol bol cocuk versin :))))
smdiden dua edmde icimde kalmasin
saka maka sende evlen bakam dügün tarihi ne zamandi ???
mutluluklar canim benim

Canimmmmmm insallah aminnnn bir cocuk delisi olarak bir daha amin diyeyim:kedi:

9agustosta :kedi:

Hersey icin cok sagol canim benimŞeniz

Back