Ilk önce velved'cim sana ne kadar tsk etsem azdir..Bana cok moral verdin beni cok dinledin ve hep yanimda oldun. Bu konuyu actigin icinde sana cok ama cok tesekkür ederim. Seni tanidigim icin gurur duyuyorum, canim arkadasim benim. Hersey gönlünce olsun, sevdiginle nice mutlu yillara canim.Şeniz
Ve kahvekoligim.. Sirdasim, canim, bacim, derdime derman olan arkadasim.. senle biz cok sey paylastik, cok dertlestik, yeri geldi üzüldük ama en cokta güldük dimi beraber?:1rolleyes:
Senin yerin benim icin ayri bunu hep bilmeni isterim. ve allah seni sevdigine kavustursun canimin cani, sen mutlulugu cok hak ediyorsun.
Bi kac ay önce kimseyi tanimiyordum burda.. Ama öyle bir arkadaslarim oldu ki artik, canimi veririm onlar icin gercekten cok seviyorum sizi.ŞenizŞeniz
]
ah benim canım ya çok dertleştik ama, en çok da güldük evet en sinirli yada en mutsuz anımda bile kopardın bizi. seni espiri bakanı seniii.
ikinize de çok büyük alkış. o kadar olumsuzluğa, o kadar uzaklığa rağmen pes etmediniz. tıpkı filmlerdeki gibi ülke aşırı bir aşk yaşadınız hiç yılmadan. şezlonglarda başlayan aşk bembeyaz bir gelinlikle sımsıcak bir yuvaya taşısın seni. Allah tamamına erdirsin. :Saruboceq: