Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
müjdemi isterimmmm
:teytey::teytey::teytey:
kizi everdik
allah nazarlardan saklasin ve sonunu tamamlasin
bir ömür boyu mutluluklar
tatli bebeler...
bir yastikta kocayin insallah emi
darisi basima naniknanik
Yok zaten kötüye yormuyorum..Sonucta oturup kahkaha atacak hali yok.. ama sok oldum iste..ay canim benim
kiyamam :1hug:
baban üzüntüsünden öyle yapmistir canim ya..
bak annen agladi icini döktü ama adamcagiz napsin o kadar insan icinde o da agliyamaz ya... kötüye yorma derim. kolay mi kizini vermek....
demek yakinda nisanlaniyorsun kiz....
eeeee dügün ne zaman olcak peki???? yani asagi yukari??? 2009 mu 2010 mu??? 2011 mi )))
Amin canim darisi isteyenlerin basina..:Saruboceq:Allah utandirmasin,hayirli olsun canim...
mutluluk reçetem canım daha yen i gördüm konunu
geldiler mi yoksa kesildimi söz
bak sabredeb derviş muradına eremiş
şimdi sabrının meyvelerini toplama zamanın..
çok çok mutlu oldum canım benim
allah mutluluğunu hiç bozmasın
Yok zaten kötüye yormuyorum..Sonucta oturup kahkaha atacak hali yok.. ama sok oldum iste..
Dügünü yazin yapariz dediler, erkek tarafi 2009 da yapariz dedi, nenemlerde hele bi durun dedi izin versek hemen yarin yaparsiniz dedi..gülüp gectiler..hele bi nisan olsunda.
kaydirigubbakcemile3 bayildim nenene.... dogru söylemis... e kiz tarafi kendini biraz agirdan saticak....
sen ne zaman istiyorsun dügünü canim??? önemli olan senin ve sözlünün düsüncesi
2009 yazimi istiyorsun canim???seneye yazin olsa hayir demem sengözlerimebaksanab:roflol: ama hele bi dur daha kolay mi öyle hemen evlenmek..ceyizim bile yok:roflol:
benide babam cok zor verdi canim.esimin ailesi istemeye geldi beni.babam dedi hayirrrrrrrr olmaz kizim okuyo daha.ama ben nasil istiyodum bilemezsiniz.neyse onlar gittiler ben iceri girdim ama nasil agliyoruuuuuum.bilirim o umutsuz gunleri.en sonunda babam ikna oldu senin baban gibi canim.her gecenin bir sabahi vardir cok sukur sende o sabaha ulasmissin.
ceren2006 .!.:canım benim nede güzel anlatmışsın
okurken heyecanlandım
allah utandırmasaın
nişan haberinide sabırsızlıkla bekliyoruz canım benim..