• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MutlulukRecetem 'in Mutlu Günü

canım arkadaşımmm Rabbim içine sindirsin tamamına erdirsin seni çok seviyorumŞeniz
darısı biz bekarların başına inşallahhhhh:lepi::Saruboceq:

müjdemi isterimmmm

:teytey::teytey::teytey:

kizi everdik

:nazar: allah nazarlardan saklasin ve sonunu tamamlasin

bir ömür boyu mutluluklar
:emir_bebek: tatli bebeler...
bir yastikta kocayin insallah emi

darisi basima naniknanik​

Kurban olurum ben sana canim benim.. Şeniz

Güzel dualarin icin cok sagol, darisi diger canlarimin basina..

Hcr, tmy ve whiterose'cum hepinizden allah razi olsun canlarim...
su an tuhaf duygular icerisindeyim ne desem nasil baslasam bilmiyorum ki

Canlarim biraz gec yaziyorum buraya ama telefon susmuyor deminden beri..cok özür dilerim,

nerden baslasam... biraz olaYli e cokta duygusal gecti bu aksamimiz..

canimmmm cok sevindim yaaa :)

hayirli olsun Allah utandirmasin insallah yakinda dügün fotolarini görürüz :asigim:

kiz yarin gelince detayli bi anlat yaa zaten daha tanismanizi falan anlaticaktin sözün vardi :dilcikar:

tekrar tebrikler a.s. :1hug:

Evet.. Uyandim ve ilk isim parmagima bakmakti:utangac:
O kadar cok rüya gördüm ki bu gece, bi an hersey rüya sandim..

Nerden baslasam bilmiyorum.. siradan gitsem daha mantikli galiba..

Canom türkiyede ve ben Almanyada ailemin yanindayim, dolayisi ile onun burdaki akrabalari bize geldi..daha öncede ablasi ve enistesi gelmisti zaten bize tanismaya..

Amcasi, enistesi, yengesi, ablasi, ve bir bayan akrabalari daha geldi.
Ablasi kocaman bir cicek yaptirmis..gül ve orkideler ile.. o kadar güzel ki bakip bakip duruyorum.

Neyse gectiler iceriye..hosgeldin hosbulduk felan..o an heycanim uctu gitti, bütün gün bisey yememistim zaten midem cok fena bulaniyordu, basim desen zonk ediyordu..

Uzaktan geldikleri icin yemek hazirlamistik ve ben hosgeldiniz dedikten sonra mutfaga gectim, salatanin sosunu felan ayarladim.
Birden ablasi geldi mutfaga napiyorsun dedi, dedim yoldan geldiniz acikmissinizdir.Sofrayi hazirliyorum dedim. Dedi dur bekle, bizde kiz verilmeden yemek yenilmez dedi:1shok: tabi ben shokkkk (SultanOfKonya'ya burdan selamlar:roflol:)

annem geldi dedim anne böyle böyle o da tabi hemen ikna etmeye calisti. Sonunda büyükbabam devreye girdi, dedi ki su yemegimizi yedikten sonra asil isi konusuruz dedi. Simdi bir yarim saatligine bunu unutun, sonra konusuruz dedi..Neyse oturdular.Servis felan yaptim, yediler ictiler.. Bu arada babam isden geldi.. Bana bi bakisi vardi sen dersin ki bu seni öldürüp parcalara dilimleyerek denize atmak istiyor... annem ve nenem onu salona götürdüler, konustular babam bagirdi, annem kizdi bu ne bakistir felan diye.. Geri mutfaga gectim ben ve servise devam ettim.

Herkes yedikten sonra babamla görüstüler oturdular konustular.Sofrayi topladim ve cayi demledim. Bu arada babam basladi tabi konusmaya..yok söyledir yok böyledir..Caylari götürdüm ve mutfaga gectim bulasiklari bulasik makinesine dizdim..

Sonra ablasi geldi, icerdekiler fikrini soruyor dedi bana söyle ben gidip söyleyecegim büyüklere dedi.
Baya bi konustular, babami ikna etmeye calistilar.Büyükbabam konustu onlar konustu..
Mutfakdayim ama kalbimin sesini nasil duyuyorum..verdi mi vermedi mi..
Baya bi bekledim yani..

Sonra bunu hic unutmam, annem mutfagin kapisini bi acti ama nasil agliyor..o agladi ben agladim..Ablasi yengesi ve o teyzede hemen kostular mutfaga, yüzlerinde gülücükler, mutluluktan ucuyorlar ama ben anneme bakiyorum ve nasil agliyorum. Yemin ederim annem o an,isteme kizim deseydi, vallah istemiyorum derdim. Onun öyle aglamasi beni maf etti.
Bunlari yazarken bile agliyorum, cok tuhafti ya..

Yanima geldiler, aglama dediler, tebrik ettiler, dua ettiler. Ama hepsi benim basimda cünkü cok agliyordum.Annem beni de görünce kendini toparlamaya calisti.
Gel babanin elini öp dediler, bi baktik ki babam cikmis evden,Kacti hemen. Eniste gitti aldi getirdi zorla ama babam nasil direniyor..Herkes ikna etmeye calisiyor, birak elini öpsün felan diye..en sonunda öptüm ama babamda gitti evden..

Büyüklerinden ellerinden öptükden sonra kahvemi yaptim. bütün kadinlar mutfakta gözleri benim üstümde yani bende kahve yapcam :roflol: konsantre olmaya calistim ama elim nasil titriyor.. zaten parmagimi da yaktim o an..
Sonra eniste 1 metreden fazla büyük bi baklava tepsisi getirdi. Ablasi devreye girdi, bizde pasta felan yapmistik onlar onlari dagitirken kahveleri döktüm bende.. Yengesi geldi beni odama cagirdi, üc tane yüzük getirmis hangisini begenirsen dedi ben sana hediye etmek istiyorum dedi. Parmagimin ölcüsünü bilmedikleri icin, ablasinin aldigi yüzük biraz kücük geldi. Formalite icabi takalim, sen nisan icin kendin begenirsin dedi.
iki yüzügüde büyükbabama verdiler o takti, sonra tekrar herkesin elini öptüm.Annemin elini öptükten sonrada mutfaga kactim cünkü gözlerim yine fena dolmustu..

Telefonlar susmadi bu ara, o onu aradi, o sunu aradi..
Yine mutfaga gectim cay bardaklarini felan dizdim makineye, o arada ablasi geldi Canomla telefonda konusuyordu, müjdemi isterim dedi orda bi ziyafet cekersin dedi.Ama yüzü nasil gülüyor.Ablasina baktikca canom geliyor aklima, cok benziyorlar birbirlerine.Cok seviyorum ablasini. Yengesi ile biraz konustuk, cok tatli bi kadin, cok cana yakin biri. meyve indirdim, meyvelerini de yediler ve biraz daha oturup sohbet ettiler. Bu sefer sohbet etmeleri felan cok güzeldi, Nenem hemen o teyzeyle arkadas oldu, yani cok iyi anlastilar hepsi allaha sükür:Saruboceq:

Nisan dügün felan konusuldu, türkiyede mi olacak almanyada mi olacak diye..Nisan subat mart aylari gibi almanyada olacak.dügünde türkiyede ama tarih tabi belirlenmedi.

Sonra kalktilar, disariya kadar beraber gittik. Amcasi bana sarilip durdu, öptü de öptü ve dedi ki ben gelinimi cok seviyorum ya..o an icim bi tuhaf oldu..alisamadim bu gelin kelimesine daha:utangac:
El salladik ve gittilerrrr...

:a015:

ay canim benim
kiyamam :1hug:

baban üzüntüsünden öyle yapmistir canim ya..
bak annen agladi icini döktü ama adamcagiz napsin o kadar insan icinde o da agliyamaz ya... kötüye yorma derim. kolay mi kizini vermek....

demek yakinda nisanlaniyorsun kiz....
eeeee dügün ne zaman olcak peki???? yani asagi yukari??? 2009 mu 2010 mu??? 2011 mi :-))))

:nazar:

ay canim benim
kiyamam :1hug:

baban üzüntüsünden öyle yapmistir canim ya..
bak annen agladi icini döktü ama adamcagiz napsin o kadar insan icinde o da agliyamaz ya... kötüye yorma derim. kolay mi kizini vermek....

demek yakinda nisanlaniyorsun kiz....
eeeee dügün ne zaman olcak peki???? yani asagi yukari??? 2009 mu 2010 mu??? 2011 mi :-))))

:nazar:
Yok zaten kötüye yormuyorum..Sonucta oturup kahkaha atacak hali yok.. ama sok oldum iste..

Dügünü yazin yapariz dediler, erkek tarafi 2009 da yapariz dedi, nenemlerde hele bi durun dedi izin versek hemen yarin yaparsiniz dedi..gülüp gectiler..hele bi nisan olsunda.

mutluluk reçetem canım daha yen i gördüm konunu
geldiler mi yoksa kesildimi söz
bak sabredeb derviş muradına eremiş
şimdi sabrının meyvelerini toplama zamanın..
çok çok mutlu oldum canım benim
allah mutluluğunu hiç bozmasın

mutluluk reçetem canım daha yen i gördüm konunu
geldiler mi yoksa kesildimi söz
bak sabredeb derviş muradına eremiş
şimdi sabrının meyvelerini toplama zamanın..
çok çok mutlu oldum canım benim
allah mutluluğunu hiç bozmasın

sagol canim benim, bana hep diyordun sabret sabret.. Allah razi olsun senden, diledigin her sey gercek olsun :Saruboceq:
Dün söz kesildi, yüzüklerde takildi:utangac:

Yok zaten kötüye yormuyorum..Sonucta oturup kahkaha atacak hali yok.. ama sok oldum iste..

Dügünü yazin yapariz dediler, erkek tarafi 2009 da yapariz dedi, nenemlerde hele bi durun dedi izin versek hemen yarin yaparsiniz dedi..gülüp gectiler..hele bi nisan olsunda.

kaydirigubbakcemile3 bayildim nenene.... dogru söylemis... e kiz tarafi kendini biraz agirdan saticak....

sen ne zaman istiyorsun dügünü canim??? önemli olan senin ve sözlünün düsüncesi

benide babam cok zor verdi canim.esimin ailesi istemeye geldi beni.babam dedi hayirrrrrrrr olmaz kizim okuyo daha.ama ben nasil istiyodum bilemezsiniz.neyse onlar gittiler ben iceri girdim ama nasil agliyoruuuuuum.bilirim o umutsuz gunleri.en sonunda babam ikna oldu senin baban gibi canim.her gecenin bir sabahi vardir cok sukur sende o sabaha ulasmissin.

canım benim nede güzel anlatmışsın
okurken heyecanlandım
allah utandırmasaın
nişan haberinide sabırsızlıkla bekliyoruz canım benim..

kaydirigubbakcemile3 bayildim nenene.... dogru söylemis... e kiz tarafi kendini biraz agirdan saticak....

sen ne zaman istiyorsun dügünü canim??? önemli olan senin ve sözlünün düsüncesi

seneye yazin olsa hayir demem sengözlerimebaksanab:roflol: ama hele bi dur daha kolay mi öyle hemen evlenmek..ceyizim bile yok:roflol:

benide babam cok zor verdi canim.esimin ailesi istemeye geldi beni.babam dedi hayirrrrrrrr olmaz kizim okuyo daha.ama ben nasil istiyodum bilemezsiniz.neyse onlar gittiler ben iceri girdim ama nasil agliyoruuuuuum.bilirim o umutsuz gunleri.en sonunda babam ikna oldu senin baban gibi canim.her gecenin bir sabahi vardir cok sukur sende o sabaha ulasmissin.

Babamin bi huyu vardir..aileden hic bir kiz evlenmeyecek..amcasinin kizi evlendiginde 1.5 sene konusmadi onunla..cok kiskanc benim babam.büyükbabamdan allah razi olsun, konustu etti..karisik duygular icerisindeyim, hem üzülüyorum hemde seviniyorum..garip bir sey ya..

ceren2006 .!.:
canım benim nede güzel anlatmışsın
okurken heyecanlandım
allah utandırmasaın
nişan haberinide sabırsızlıkla bekliyoruz canım benim..

sagl canimin ici, insallah o haberide sizlerle burda paylasirim:utangac:

Back