• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutlu değilim

aysun444

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
1.547
21
116
Çorum
mutsuzum , anlaşamıyorum, karakterlerimizden kaynaklı değiştirilemeyecek problemlerimiz var.
2 yaşında bir oğlum var, iyi bir baba.
ama biz 5 gün iyiysek 3 gün kötüyüz.
En güzel zamanlarımızda bile (tatil, yemek, oyun vs) tam olarak içim rahat değil, onunda öyle aslında.

Çok yüz göz olduk, saygı yok artık aramızda.

Sevgi var aslında, ama bitmek üzere hissediyorum.

O yokken keyfim iyi oluyor,ama eve geldiğinde tedirgin oluyorum, hemen kızabileceği şeyleri toparlamaya başlıyorum.(İlla Bulur kızıp bağracak bişey)(annemin yanında bile kükredi bi kaç defa)

dayak yok ama bikaç karşılıklı bağrışmadan sonra korkup susmasam olabilir gibi geliyor(bikaç defa ittirdi çünkü)

boşanma lafı yaptığımda "sıkıysa boşan" diyor. gerçi ben kesin karar versem vız gelir tehditleri ama
Oğluma kıyamıyorum, iyi bir baba çünkü. biliyorum boşanan bir aile ne kadar çocuğun etkilenmemesi için uğraşsada etkileniyor. Öğretmenim öğrencilerimden biliyorum.

2 yaşında oğlum, onun etkilenmesi beni bitiririr, biliyorum mutsuz evlilikten se boşanmak daha iyi ama ona yansıyan bi mutsuzluğumu yok, büyük kavgalarımız gürültülerimiz yok. ve dediğim gibi baba olarak çok iyi

bazen diyorumki keşke şöyle içimi,vicdanımı rahatsız etmeyecek büyük bir nedenim olsada gözümü kırpmadan boşanabilsem.

İnsanlar dayak yok, içki yok, aldatma yok.. e daha ne istiyorsun kimse dör dörtlük değil diyor yazık çocuğun var diyor ama BEN MUTSUZUM İŞTE. yüzüm gülmüyor, bişeye keyiflensek birlikte gülsek hemen içinden 2 dk sonra bişe kızıp hakaret etmeye başlar diye geçiriyorum,çünkü hep öyle oluyor.

Boşanmış bir ailenin çocuğuyum bu arada...

napıcam bilmiyorum, napmalıyım bilmiyorum. Tek bildiğim zamanla düzelmeyecek durumumuz. emin olduğum tek şey bu.

Anlayamadım Neden Bu Kadar Ümitsizsiniz ?
Aynı Şeyleri Yazacağım Belki Ama..
Dayak Yok, İçki Yok, Aldatma Yok..
Herşey Bunlar Değil Ama Yuvayı Yıkan Genel Olaylar Bunlar..

Bence Sizin Evliliğinizin Biraz Harekete İhtiyacı Var..
Bu Sebepten Yüz Göz Olmuşsunuz..

Hayırlısı Olsun..

Sen kendini şartlandırmışsın bence en mutlu oldugun anda bile '2dk sonra nolcak diye düşünürsen o anın tadını kaçırırsın ... Psikolojik yardım al bence...

Yinede bu evlilik olmaz ben yapamıyorum diyosan en doğru kararı verecek olan sensin..

belkide önce biraz kendini toparlaman gerekli
bikaç gün uzaklaşıp tekrar düşün
ve yazın bana çok olumsuz geldi
belki psikolojik destek alabilirsin kendini daha iyi hissetmek adına

Sen kendini şartlandırmışsın bence en mutlu oldugun anda bile '2dk sonra nolcak diye düşünürsen o anın tadını kaçırırsın ... Psikolojik yardım al bence...

Yinede bu evlilik olmaz ben yapamıyorum diyosan en doğru kararı verecek olan sensin..

4 yıllık evliyiz sürekli böyle olduğu için böyle düşünüyorum artık.
sürekli hakaret, küfür. Aşırı sinirlilik.

önemli bir mevki sahibi mi? (egosu çok mu gelişmiş acaba)

ne sebeple bu kadar eleştirel ve küçümser konuşabiliyor..
birkaç örnek verebilir misin arkadaşım?

belkide önce biraz kendini toparlaman gerekli
bikaç gün uzaklaşıp tekrar düşün
ve yazın bana çok olumsuz geldi
belki psikolojik destek alabilirsin kendini daha iyi hissetmek adına

her yıl yılda iki defa tatillerde 15 gün kadar ayrı kalıyoruz, her defasında toparlamaya çalıştık ama yok 5 gün en fazla sonra tekrar aynıyız. Diyorum ya saygı tamamen bitti.

bu arada olumsuzluktan kastettiğim
sanki herşeyden vazgeçip ümidini kesmek gibi

aldatma,şiddet,alkol olmayabilir ama insan yinede mutsuz olabiliyor. anladığım kadarıyla sizin karakterler zıt uyumsuz bi çiftsiniz galiba bu yüzdende çatışıyorsunuz sürekli,böyle de bi evlilik geçirmek çok zor allah kolaylık versin de şimdi boşanında diyemem ayrılmayında diyemem en doğru kararı siz vericeksiniz

önemli bir mevki sahibi mi? (egosu çok mu gelişmiş acaba)

ne sebeple bu kadar eleştirel ve küçümser konuşabiliyor..
birkaç örnek verebilir misin arkadaşım?

o da öğretmen, şöyle örnek vereyim sen anlamazsın, sen ne bilirsin vs gibi sürekli bi yaklaşımı var. Güzel bir kadınım, buna rağmen bana 5 yıl sonra görücez seni yanakların sarktığında vs gibi laflar söyle. mutasıptır kendisi, bende çok açık giymem ama kapalı değilim. dinime bile laf söyler, inançsızmışım gibi.

o da öğretmen, şöyle örnek vereyim sen anlamazsın, sen ne bilirsin vs gibi sürekli bi yaklaşımı var. Güzel bir kadınım, buna rağmen bana 5 yıl sonra görücez seni yanakların sarktığında vs gibi laflar söyle. mutasıptır kendisi, bende çok açık giymem ama kapalı değilim. dinime bile laf söyler, inançsızmışım gibi.

peki aşk evliliği miydi sizinki?

. anladığım kadarıyla sizin karakterler zıt uyumsuz bi çiftsiniz galiba bu yüzdende çatışıyorsunuz sürekli,böyle de bi evlilik geçirmek çok zor allah kolaylık versin

gerçekten çok zor,elinizde bariz neden de olmuyor boşanmak için. ama sürekli gergin dolaşıyorsunuz.kültürlerimiz, farklı, siyasi görüşlerimzi farklı, üslüplarımız farklı.. nasıl aşık olup evlendik biilemiyorum.

Evliliğiniz çocukdan sonra mı bu hale geldi, yoksa başından beri böyle miydiniz?

yapı olarak sinirliydi hep, ama hakaretler bu kadar değildir. İnsanların annemin yanında falan tutardı kendini, şimdi abarttı ki sormayın. Sürekli herkesin yanında bağırmıyor tabiki ama bağırılacak bi durum olsa çekinmiyorda.

Anladığım kadarıyla ;

Eşiniz ; bağırarak , hakaretler ederek sizin gözünüzü korkutmuş . Siz de huzurumuz bozulmasın vs vs diyerek bu zamana kadar susmuşsunuz . Zamanla bu suskunluğun karakterinizi baskı altına aldığını farketmişsiniz .

Sizin bu suskunluğunuz ; eşinizin hakaretlerinin dozunu artırmasına we size karşı olan saygısını kaybetmesine yol açmış . Konuşmak isteseniz konuşamıyorsunuz , anlatmaya kalksanız ; sizin anlatmak istediğinizi değil kendi anlamak istediğini söyleyerek , sizi susturmuş .

Bütün bu olanlar sizin ruhunuzu derinden etkilemiş , bundan dolayı mutsuzsunuz , haklısınız ...

Anladığım kadarıyla ;

Eşiniz ; bağırarak , hakaretler ederek sizin gözünüzü korkutmuş . Siz de huzurumuz bozulmasın vs vs diyerek bu zamana kadar susmuşsunuz . Zamanla bu suskunluğun karakterinizi baskı altına aldığını farketmişsiniz .

Sizin bu suskunluğunuz ; eşinizin hakaretlerinin dozunu artırmasına we size karşı olan saygısını kaybetmesine yol açmış . Konuşmak isteseniz konuşamıyorsunuz , anlatmaya kalksanız ; sizin anlatmak istediğinizi değil kendi anlamak istediğini söyleyerek , sizi susturmuş .

Bütün bu olanlar sizin ruhunuzu derinden etkilemiş , bundan dolayı mutsuzsunuz , haklısınız ...

benim de pek sustuğum söylenemez, ben sadce çok sesini yükselttiğinde annem çocuğa bakmak için bizde kalıyordu o duymasın diye susuyordum. biliyor benim annem duymasın üzülmesin diye olan zaafımı bunu kullanıyor.

ben onun gözünde çok güçlüyüm biliyorum, boşanmamadan korkuyor ama çocuk için yapamıyacağımı düşünüyor.

evet, aşk evliliğiydi.

yaradılışlar ve hayata bakışlar,beklentiler farklı demek kii..
zamanla yıllar içinde bariz hale gelmiş..
eğer 2 yaşındaki çocuk olmasaydı,
bu koşullarda,ayrılın ve keyfinize bakın diyebilirdim..

Back