Mutlu Bulut ile Mutluluk icin aralıklı oruç baslıyoooor 🌸

Günaydın kızlar

16 ARALIK

KAHVALTI

1 y.k f.ezmesi
1 wasa
2 has yumurta
Yesil zeytin (14 gram)
Siyah zeytin (10 gram)
Hindi füme (40 gram)
1 büyük salatalık

ARA ÖĞÜNLER
1 adet beyaz sallama çay
3 adet kuru erik
3 yemek kasigi yulaf
217 gram tam yağlı süt
Muz (orta boy)
Bal (yarım ç.k)
Elma (1 büyük)
Tarçın (2 ç.k)

AKSAM YEMEĞİ
302 gram kereviz yemeği
1 adet wasa
Knorr kremalı tavuk çorbası (1 hazir paket)

SU
1 buçuk litre

TOPLAM KALORİ: 1226

Tartildinmi nasıl geçti bugün 😊
Evet tartıldım canım. 87.2 kiloyum -1.1 kilo💃🏻
Ama dün akşam biraz sapıttım gece uyumadıkça bir şeyler yiyesim geldi ne önüme gelirse yedim saçma sapan.😔 Halbuki o saate kadar tam gitmiştim. 2 öğün de yapmıştım, hani tek öğün de değildi.
Neyse işte gece 2 den beri bu saate kadar bir şey yemedim biraz daha durup akşam tek öğün yapıcam.

İnsaallah. Bu arada beni 66 yazar misin? Bu sabah net 66.00
Baktım ama 66 zaten sonradan mı kilo almistin 😊
Evet tartıldım canım. 87.2 kiloyum -1.1 kilo💃🏻
Ama dün akşam biraz sapıttım gece uyumadıkça bir şeyler yiyesim geldi ne önüme gelirse yedim saçma sapan.😔 Halbuki o saate kadar tam gitmiştim. 2 öğün de yapmıştım, hani tek öğün de değildi.
Neyse işte gece 2 den beri bu saate kadar bir şey yemedim biraz daha durup akşam tek öğün yapıcam.
Ne güzel kilo vermişsin 😊kötü olmuş dün gece ilk ve son olsun inşallah 😍

Kahvaltıda ek olarak bir yemek kaşığından yapmış olduğu pankeklerden bir tane yedim ve bir tatlı kaşığı reçel yedim. Ara öğünde ortalama miktar olarak 1 yemek kaşığı kadar kuru meyve ve kuruyemiş ile türk kahvesi ictim. Akşam yemeğinde ek olarak 1 bayrak daha ayran, 1 kanat daha ve görünen patatesin yarışı kadar daha yedim. Yanında salata haa birde minik bir parça ekmek. AA birde ara ogunden bir süre önce kızıma pizza yapmıştım onun tadına baktım bir kez

Eklentiler

• IMG_20221218_000207.jpg
    IMG_20221218_000207.jpg
    101,2 KB · Görüntüleme: 48
Kahvaltıda bir tatlı kaşığı kadar bal pekmez karışık yedim. Ara öğünde bir meyve ve o kadarda sekersiz bal kabağı yedim ustunde pekmez ve ceviz vardı. Akşam yemeğinde balık ve çok çok az patates yedim bolda salata 😊

Eklentiler

• IMG20221218125420.jpg
    IMG20221218125420.jpg
    101,4 KB · Görüntüleme: 46
X