- 17 Ekim 2021
- 11.329
- 37.594
- 38
- Konu Sahibi MutluBulut_
MutluBulut_ hadi bismillah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel bir gün olur inşallahMutluBulut_ hadi bismillah
Dün toparladım kızlar, sabah klasik kahvaltı, akşam da etli biber dolması (yoğurtlu ama ekmeksiz) bu arada sabah güncel kilom 67Tabi akşam yemeği doyurmadi daha brokoli ve karnıbahar ekledim. Bir kasede yoğurt yedim. Ara öğünde nescafe ictim. Suyumuda içtim
Kilonu guncelledim canımDün toparladım kızlar, sabah klasik kahvaltı, akşam da etli biber dolması (yoğurtlu ama ekmeksiz) bu arada sabah güncel kilom 67
İnsaallah. Bu arada beni 66 yazar misin? Bu sabah net 66.00Çok güzel bir gün olur inşallah
Karnibahar yazmissin,dikkatimi cekti. Karnabahar olacakTabi akşam yemeği doyurmadi daha brokoli ve karnıbahar ekledim. Bir kasede yoğurt yedim. Ara öğünde nescafe ictim. Suyumuda içtim
Evet tartıldım canım. 87.2 kiloyum -1.1 kiloTartildinmi nasıl geçti bugün
Baktım ama 66 zaten sonradan mı kilo almistinİnsaallah. Bu arada beni 66 yazar misin? Bu sabah net 66.00
Ne güzel kilo vermişsin kötü olmuş dün gece ilk ve son olsun inşallahEvet tartıldım canım. 87.2 kiloyum -1.1 kilo
Ama dün akşam biraz sapıttım gece uyumadıkça bir şeyler yiyesim geldi ne önüme gelirse yedim saçma sapan. Halbuki o saate kadar tam gitmiştim. 2 öğün de yapmıştım, hani tek öğün de değildi.
Neyse işte gece 2 den beri bu saate kadar bir şey yemedim biraz daha durup akşam tek öğün yapıcam.
Almayi birak ulen, karistirma 66 da 66 iste sabit diyelim.Baktım ama 66 zaten sonradan mı kilo almistin
Ne güzel kilo vermişsin kötü olmuş dün gece ilk ve son olsun inşallah
MutluBulut_ bana kizdin galiba. Kusura bakma oyle davranmamam gerektiAlmayi birak ulen, karistirma 66 da 66 iste sabit diyelim.
Yok ya şimdi aklıma geldi yazmadım yediklerimi diye girdim iki dakika önce bu msji yazmışsın nasıl geçti bugün ?MutluBulut_ bana kizdin galiba. Kusura bakma oyle davranmamam gerekti
Hee iyi sevindim. İyi gecti cok sukur. Senin?Yok ya şimdi aklıma geldi yazmadım yediklerimi diye girdim iki dakika önce bu msji yazmışsın nasıl geçti bugün ?
Bu sefer başla ve bırakmam gel aralıklı oruç bence çok güzelbende başlayıp bırakanlardayım
Güzel geçti neler yedin ama bedenen yorucu hergun yorucu geciyorda birde son dakika yemekte misafir vardı inşallah kalori yakmisimdirHee iyi sevindim. İyi gecti cok sukur. Senin?
Başlayalım o zaman kurallar nerde yazıyor bir okuyup geleyim benBu sefer başla ve bırakmam gel aralıklı oruç bence çok güzel