Mutfaktaki kurtçuklar..

Mutfak dolaplarinin altından olabilir
Kurtcuk derken güve mi yoksa salina salina hızlı giden ince böcek mi

Güve onlar. Kurtçuklar da kelebek oluyor. Kaynağını bulursanız biteceklerdir. Evet sinir bozucu.

Dün akşam o bayerin ilacı ile evi kıyı köşe ilaçladık ve kapattık. Bugün işten gelip mutfak dolaplarını temizliğe başladım bir iki tane de ölü kelebek gördüm dolapların bitişine yakın 2 tane de canlı kelebek öldürdüm bu ilaç da mı etki etmemiş yoksa dışardan da mı geliyorlar anlayamadım. Yerleri yarın silmeye başlıcam belki bir gün daha durunca ilac daha etkili olur.
Yarın giysi dolabımı toplayıp raid yerleştiricem her bir rafına ve bazamın altına.
Tekrar gelmemeleri için her türlü önlemi almak lazım.
Şu evde kalanlardan da kurtulabilseydim.
Çekmecelerim çıkmıyor malesef raylı sistem aslında ama çıkaramadım sirke ile güZelce silmeye çalıştım artık.
Sıfır kelebeğe nasıl ulaşıcam bakalım

Dışardan da mı geliyorlar derken balkona çıkıyordum ve dış cam da kelebek gördüm sinekliğim de yok geceleri cam kapı açmama kararı aldım zaten kış geldi çok açılmaz.

Konu ile ilgili yazılanları okuyorum da kaynağını bulup atınca bitti yazmışsınız ben çoktan attım ve buzdolabı dışında giçbir bakliyat ve yiyeceğim kalmadı ben neden hala kelebek görüyorum anlamadım. Geçmesi biraz süre mi alıyor acaba? Başına bu durum gelenler hemen kurtulmuş muydunuz siz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…