yok artık ciddi misiniz?..peki yayılıyor mu bunlar eve..Büyük sinek giriyormu evine? Bir seyin kurtlanmasa bile onlar kurt bırakabiliyor
Evet tam 5 ay oldu ve hergün camasir suyuyla siliyorum aliskanlik oldu bide bu silme olayi , birkezde ilaclatik 1 gün evden ciktik ama yok hala arada 1 veya ikitane görüyorum.... cok sinirlerim bozuluyor benim ozamanlar ambalajda olan erzaklarin icinde doluydu hepsi cöpe gitti yaköasik 4 poset doluBen hep kutulara koyuyorum zaten ama bazıları ambalajında duruyor onlara baktım göremedim bişey. İkinci kez siliyorum dolapları şimdilik görünürde yoklar inşallah defolup giderler. İşin sinir eden kısmı da o ya.. Her gün temizlik yapıyorsun ama kaynağını bulamıyorsun. 5 aydır üşenmeden her gün mü siliyorsun dolapları
Aynı şeyi yaşadım.
Cevizden olduğunu en sonunda farkettim.
Büyük sinek pek yok nadiren görüyorum camları açınca..Büyük sinek giriyormu evine? Bir seyin kurtlanmasa bile onlar kurt bırakabiliyor
Benim salonumu basmıştı o kurtcuklarMutfağın her yerine baktım, altını üstüne getirdim. Ama yok kaynağını bulamıyorum. Allah rızası için tecrübesi olan birisi yardım etsin. 5 gündür her gün tavanda kurt görmekten sinir krizine girdim. Nasıl olur nerden gelir? Bulduğum an öldürüyorum küfürler ederek psikolojim bozuldu.
Ne ciğer varmış sinek ilacı sıkıyorum üzerine yine de bana mısın demiyor
Ya Allah aşkına biri yardım etsin bana lütfenÇocukla bile ilgilenemiyorum sinirimden..
Yağlı kağıt kullanıyor musunuz ??? Bende yağlı kağıt yapıyordu kurtçuk heryere baktım bulamadım bakliyatları hep tuzlar saklarım yağlı kağıdı atınca azaldı iyice bitmek üzere şimdiMutfağın her yerine baktım, altını üstüne getirdim. Ama yok kaynağını bulamıyorum. Allah rızası için tecrübesi olan birisi yardım etsin. 5 gündür her gün tavanda kurt görmekten sinir krizine girdim. Nasıl olur nerden gelir? Bulduğum an öldürüyorum küfürler ederek psikolojim bozuldu.
Ne ciğer varmış sinek ilacı sıkıyorum üzerine yine de bana mısın demiyor
Ya Allah aşkına biri yardım etsin bana lütfenÇocukla bile ilgilenemiyorum sinirimden..
yok artık ciddi misiniz?..peki yayılıyor mu bunlar eve..