- 8 Eylül 2016
- 358
- 251
2 kez indirip temizledim. Şimdi kurt yok ama kelebek var arada gözüme çarpıyor. Kendiliğinden ölüyorlar zaten :)Bence öldürmelisin gerçi kaynağını bulup attıysan geçer diyorlar benimde 2 haftadır uçanlar geçmemişti en son bugün ilaç yaptık bakalım yarın temizlik
Yayılmasına izin vermeden bakliyatlarını falan inceleyip kaldır bence.
Neredeymis bu hazne ilk defa duyuyorum.Nedense aklima bulasik makinasinin yada bi dolabin arkasina dusmus bi mandalina yada baska bi meyve geldi. Kuflenmisse bocek getirir. Yigenlerim var elindekileri her yere savururlar. Bide koku varmi acaba mutfakta hic farkettinmi? Buz dolabi mutfaktaysa buz dolabinin su haznesi vardir( kkdan ogrendim sagolsun) orda biriken pis suda bocekleri cagirir.
Neredeymis bu hazne ilk defa duyuyorum.
Ben gümüş boceklerinden biktim. Ama bizim binadan yayılıyor . Başkalarında da varmış. Komple bina ilaclanacak offff.
Evet sıfır binaya tasindim 4 senedir birşey yoktu. Bu sene peydah oldular. İşin kötüsü aç olarak 8 aya kadar yaşıyorlarmış. Laminant parke altları ve amerikan kapı içleri, kenar, kıyı koseleri onlar için çok iyi besin kaynagiymis. İnsana bir zararı yok ama gorunce tiksiniyorum.Dolabin arkasinda alt bolumunde diye hatirliyorum. Bilmiyorun her dolap aynimidir.
O zmn sorun sizden kaynaklanmiyor?