Sinek ve böcek için bir ilaç vardı onu denedim üzerinde ölmüş şimdiSinek ilacı ile olmaz zaten.
Çamaşır suyuyla temizlemen lazım.
Bütün yiyecekleri, dolapları boşalt.
Etraflarını, içlerini kontrol et tabi. Bir diğer odaya taşı.
Sonra mutlaka fayans aralarını, bütün köşeleri kontrol et.
Benim banyomda fayans arasından girdiklerini fark etmiştim. Hiç delik gibi de durmuyordu.
Ama yolunu buluyor işte hergeleler
O deliği silikonla kapatmanı tavsiye ederim.
Artık bu da işe yaramazsa, ilaçlama için birini çağırırsın
İndirdim baktım hepsine göremedimCanim nemli bir yerde yasiyorsan mutlaka bakliyat , irmik mesala bu tur seyler cok cabuk guvelenir.. hemen kalk butun dolaplari bosalt erzaklarini kontrol et ...mutlaka cam kavonozlara koy herseyini acilmamis paket icinde dahi olsa genede kurtlanir ..mutlaka irmik v.b seylerin kurtlandi cop kutunuda kontrol et sonra guzelce sil, yika herseyini camasir suyuyla dip kose mis gibi ..dahada her turlu erzagini ac cam kavonozlara koy canim bi bulastimi gitmez olayin asil kaynagini bulman lazim yoksa kurtulman zor gibi..
Ben hep kutulara koyuyorum zaten ama bazıları ambalajında duruyor onlara baktım göremedim bişey. İkinci kez siliyorum dolapları şimdilik görünürde yoklar inşallah defolup giderler. İşin sinir eden kısmı da o ya.. Her gün temizlik yapıyorsun ama kaynağını bulamıyorsun. 5 aydır üşenmeden her gün mü siliyorsun dolaplarıBenim basima gelmisti
Öncelikle ne kadar kuru yiyecek varsa hepsini at
Ve hergün camasir suyuyla sil o dolaplari felan
Ben yaklasik 5 sy oldu hergün yapiyorum ama yinede cokkkkk nadir bir iki kelebek görüyorum, ama kaynagi bulamadim
Bütpn kuru yiyecekleride kutulara koydum.
Baktım hiçbirşey yok. Sanırım bu gece sabaha kadar keşif yapıcam..İrmige baktın mı? Çabuk kutlanıyor o.
Çok güzel derman oldun derdime sağol
Baktım hiçbirşey yok. Sanırım bu gece sabaha kadar keşif yapıcam..
Tek derdin bu olsun arkadaşımÇok güzel derman oldun derdime sağol