mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

ahh kızlar ahh yaşanması gerekneler aşanıyor işte kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz yazılmış sonuçta yazgıda ne varsa o olacak beklemekten başka bir çare yok bu durumlarda birde zaman çabuk ilerlese ne var bilmiyorumkismile

bu kadar mı kız az kişiymişiniz ben bacımı tanıdım sana verecem oyumu bacımmmmmmmmm

bu kadar mı kız az kişiymişiniz ben bacımı tanıdım sana verecem oyumu bacımmmmmmmmm

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bu kadar kişi katılmş cnm :lepi:

hangi resim seninki bende resimleri göstermiyor numarana oy vereyim

ben hangi yarışmaya katılırsam birinci olurdum acep akannehir

senin ki güzel gerçekden bende onun kırmızısını düşünüyorum kınamda inş.bulurum burda sen nerden aldın onu

canım bn onu antalyadan almıştım selekler çarşısından

canım bn onu antalyadan almıştım selekler çarşısından

anam taa orayamı geliyim bi elbise için yaa :gitme:burum herhalde koca ist. dimiiii
o kimin düğünüydü sen giymiştin onu ben resimlere bakmıştım seni tanımıyodum tabi o zaman bi pozun var şöyle kasılmışın yandurmuşun gelinin yanında dedim bu ne kasılmış böyle ama elbisenin rendini ve modeli beyenmiştim
kim derdiki o elbiseye oy verecen o kızlar arkadaş olacak hey gidi heyy :)

anam taa orayamı geliyim bi elbise için yaa :gitme:burum herhalde koca ist. dimiiii
o kimin düğünüydü sen giymiştin onu ben resimlere bakmıştım seni tanımıyodum tabi o zaman bi pozun var şöyle kasılmışın yandurmuşun gelinin yanında dedim bu ne kasılmış böyle ama elbisenin rendini ve modeli beyenmiştim
kim derdiki o elbiseye oy verecen o kızlar arkadaş olacak hey gidi heyy :)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kız güldürdün beni deli.. canım bulursun çok olan bi model çünkü zor bulunan bi model değil kız ablamın düğünüydü pek öle gözükmesede ablam ynnda oturdugum gelinkaydirigubbakcemile3

X