mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

ne biliyim bi keyifsizdim ama geçti şimdiii
hiç kimseye kendinden fazla değer vermicen verirsen ya onu kaybedersin y kendini mahvedersin... stresden mi niyeysee
ben geniş bi insan değilim çok pinpirikliyim o yüzden kendi kendime sorun yapıyom bazı şeyleriii

aynen benim gibisin evet kimseye fazla değer vermicen sana bişiy diyeyimmi
hani bi laf vardır ya sıç.....an yarar iyi davranınca değerli olmuyo benim hep öle oldu

ne biliyim bi keyifsizdim ama geçti şimdiii
hiç kimseye kendinden fazla değer vermicen verirsen ya onu kaybedersin y kendini mahvedersin... stresden mi niyeysee
ben geniş bi insan değilim çok pinpirikliyim o yüzden kendi kendime sorun yapıyom bazı şeyleriii

pimpirikli olma hep sorun yaşarsın rahat insanlar daha mutlu oluyorlar herşey ikafasına takan insanlar malesef mutlu olamıyor ben de bazı şeyleri takıyorum kafama ama kendimi dizginlemeye çalışıyorum bu konuda

niye seninkini çok sevmiyor musun ?

eğer gerçekten sevip kabullenemyecekseniz sakın evlenmeyin ona göre çnkü evliliği yürütemezsiniz şimdi insanlar diyorki severek evlenenler hep boşanıyor alakası yok o severek evlennler gerçekten semiyorlarki adı sevgi güya ama gerçek değil gerçek sevgi bence evlilikte şart olan şeydir bunu yakalamadan evlilik yaparsanız çok ii olmaz

ya bi türlü rahat davranan biri olamadım yahu herşeyi kafama takarım

iyi davranınca değerli olmuyo benim hep öle oldu
hımm demekki benim cadılığımdan kocam beni seviyor öylemi sırnaşık şey:roflol::roflol:

yok bence yine de ii niyetli olmak lazım daha doğrusu ayarını tutturmak hayatta herşeyin aşırısı fazla :lepi:

valla benimkide cadı der bana bide keçi der bana süpürge alıcakmış:)

evettttttttttttttttt mini kot etek gri boğazlı badi gri rugan yarım ayakkabı he he heeee

kahretsin yaaa bi insan bu kadar mı zeki olur yawww :roflol::roflol:

ben de lacivert etek laciver badi üzerine açık pembe kısa hırka giydim ne var bir de topuklu çizmelerimi iimi :roflol::roflol:

ne kaynatmışınız beee nasıl cvp verecem ben size
rahat herşeyi oluruna bırakamıyorum yani gevşek olamıyorum yavaş yavaş hareket edemiyorum aman ne biliym işdee yaa hayat bu ne yaşamak gerekiyosa yaşıyoruz
gıcıkcığım benim işim tuaf biraz burdan anlatamam ki o yüzden boşverrr

bende dar kot giydim dize kadar kahve çizme giydim beyaz badi iydim kahve botlarla aynı tonda kalın kemer taktım üzerimede uzun ince hırkalardan giydim elmuş yanııı

bnde hala eşofmanlarlayımmakannehirkaydirigubbakcemile3

bende dar kot giydim dize kadar kahve çizme giydim beyaz badi iydim kahve botlarla aynı tonda kalın kemer taktım üzerimede uzun ince hırkalardan giydim elmuş yanııı

sanki buna da soran oldu sırnaşık şey:roflol::roflol::roflol:

biraz moda gireyim yawww sabahtan beri içim daraldı sırnaşık şeysırnaşık şey

X