- 11 Aralık 2009
- 8.819
- 2
öyle ama gıcık açık ara farkla birinci olurdun valla
ne var uleyyyynn bakarım tabi keskin keskin ne sandın ne canlar yaktım o gözlerle ben naniknaniknaniknaniknaniknanik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle ama gıcık açık ara farkla birinci olurdun valla
ne var uleyyyynn bakarım tabi keskin keskin ne sandın ne canlar yaktım o gözlerle ben naniknaniknaniknaniknaniknanik
doğrudur o bakışlar ne bakışlar baktığını yakarsın vallaa laelaelaelaelae
gerçi sonunda birine vuruldum o da beni yaktı kül etti iimi :roflol::roflol::roflol:
tanımayan zaten biraz ürküyor benden sanırım sırnaşık şeysırnaşık şey
senide yakan kül eden oldu yaniii dimiii
sorma eşime duyduğum hisleri kimseye duymadım
kendi aklına estiği gibi yaşayan biriydim ben 4 yıl yalnız başıma yaşadım ailemden ayrı kendime ait bir hayatım vardı ailem de karışmıyordu tek başıma yaşayıp gidiyordum alışmıştım özgürlüğüme de aşırı düşkündüm bir erkeğe bağlanmak mı hayatta yapamazdım ama bir gün eşimle tanışınca nevrim döndü hayatım değişti hayata bakış açım da
neden 4 yıl yanlız yaşadın okul felan mı vardı yoksa öyle yaşamak istedin de mi yaşadın
5 yıllık memurum ben atandığımdan beri yalnızım ailem ankarada değildi tek başıma ev tuttum onlar da zaten beni bildikleri için hayatıma karışmıyorlardı o yüzden yalnız yaşadım yani
5 yıllık memurum ben atandığımdan beri yalnızım ailem ankarada değildi tek başıma ev tuttum onlar da zaten beni bildikleri için hayatıma karışmıyorlardı o yüzden yalnız yaşadım yani
ne güzel yaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
güzel yanları da var kötü yanları da ben yalnızlığı seven bir insanım kendi halimde bir dünyam vardı ama zamanla insan bu sefer de çoğalmak istiyor yalnızlıktan da sıkılıyor insan bir süre sonra
herkes bana imrenirdi işi var tek başına yaşyor filan ama insanın hayatında sevgi olmayınca anlamı kalmıyor şimdi ise eşim 1 saat dışarı gitse sıkılıyorum düşünün öyle alıştımki onunla beraber yaşamaya yalnız kalmak istemiyorum
güzel yanları da var kötü yanları da ben yalnızlığı seven bir insanım kendi halimde bir dünyam vardı ama zamanla insan bu sefer de çoğalmak istiyor yalnızlıktan da sıkılıyor insan bir süre sonra
herkes bana imrenirdi işi var tek başına yaşyor filan ama insanın hayatında sevgi olmayınca anlamı kalmıyor şimdi ise eşim 1 saat dışarı gitse sıkılıyorum düşünün öyle alıştımki onunla beraber yaşamaya yalnız kalmak istemiyorum
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
doru sölüyoun canım eşine duyduğun sevgi aşk = çocuk artıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
burdayım cane ya yoğunum biraz morelime gelince eh idare eder biraz daha iyiyim .senin niye morelin bozuktu cane
inş. az kaldı artık bundan sonraki 3-4 ay içinde bebişim olabilir bakalım çok istiyorum eskiden ben ve çocuğu kimse bağdaştıramazdı nasıl evleneceğime en yakın dostum bile nikah gününe kadar inanmadığı gibi şimdide kucağıma almadan inanamıyorlar çok fazla özgürlüğüne düşkün olmak da sorun yawwwsırnaşık şey
artık eskisi gibi değilim gerçi bi adama bütün kalbimle bağlandım onu kabul ettim ondan çocuk istiyorum filan :kedi::kedi::kedi::kedi:
dünyanın sonumu geldi ne sırnaşık şey:roflol:
inş. az kaldı artık bundan sonraki 3-4 ay içinde bebişim olabilir bakalım çok istiyorum eskiden ben ve çocuğu kimse bağdaştıramazdı nasıl evleneceğime en yakın dostum bile nikah gününe kadar inanmadığı gibi şimdide kucağıma almadan inanamıyorlar çok fazla özgürlüğüne düşkün olmak da sorun yawwwsırnaşık şey
artık eskisi gibi değilim gerçi bi adama bütün kalbimle bağlandım onu kabul ettim ondan çocuk istiyorum filan :kedi::kedi::kedi::kedi:
dünyanın sonumu geldi ne sırnaşık şey:roflol: