mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

model olrak beyenmedim
dedim ya canım ışıl ışıl olsun diyosan organze olcak
bende dedim parlasın dedim kadın bana organze kumaşdan yapacak
keşke gelinliğimin resmini çekseydim yaa gösterirdim
bende beyendim de model olrak bi kaç yerinde değişiklik olcak bana göre dikilcek
kayınvalidem dikilsin ilk sen giy dedi o yüzen diktiriyouz bizde
çok düşüncelidirde kendisi sağolsun

anladım gidince organize diye sölim neyin ne olduğunuda bilmiyorum kaydirigubbakcemile3
benimkinide ilk ben giyicem kız benim nişanlığımı aldığım moda evi var oradan alıcaz kiralamak istedik ama kiralamıyor orası kendisi birkaç model yapıyor hazırda satıyor o yüzden her modelden bir tane yapıyor artist bir yer aslında nişanığımı alırken bir tane denemiştim orada çok hoşum a gitti ama çok pahalı canım ya 2.500-2750
ben 1500-2000 arası olsun diyorum birkere giyilecek birşey ne kadar ucuz o kadar iyi :lepi:

Sen baharın yağmurla getirdiği özlemdin içimdeki, sen çiğ tanesi kadar saf ve ne olduğunu asla anlayamadığım yanımdın benim ve denize düşüp de ıslanmaktan korkutan bir savaştın yüreğimde...
Özlemini her gece koynumda hissettiğim ve hiçbir zaman seni sevmekten vazgeçmediğim için özeldin. Sonra gözlerle yüzüme baktığında ya da her kavga edişimizde fırtınalar kopardı yüreğimde, sen hiç bilmezdin. Benim susuşum senin kaçışını desteklerdi belki de. Belki de gerçekten söyleyemediğim sözlerle doldu kalbim ve sen her seferinde gün batışını anımsattın bana, onun kadar güzel onun kadar huzur verici. Aslında hem onun kadar uzaktın bana hem de yakınımda hissettim seni, uzanıp tutacak kadar yakınımda.

Sen baharın yağmurla getirdiği özlemdin içimdeki, sen çiğ tanesi kadar saf ve ne olduğunu asla anlayamadığım yanımdın benim ve denize düşüp de ıslanmaktan korkutan bir savaştın yüreğimde...
Özlemini her gece koynumda hissettiğim ve hiçbir zaman seni sevmekten vazgeçmediğim için özeldin. Sonra gözlerle yüzüme baktığında ya da her kavga edişimizde fırtınalar kopardı yüreğimde, sen hiç bilmezdin. Benim susuşum senin kaçışını desteklerdi belki de. Belki de gerçekten söyleyemediğim sözlerle doldu kalbim ve sen her seferinde gün batışını anımsattın bana, onun kadar güzel onun kadar huzur verici. Aslında hem onun kadar uzaktın bana hem de yakınımda hissettim seni, uzanıp tutacak kadar yakınımda.

vawwwwwwwww herifinemi bu sözler boshayallersmile

benim kafa bugün dalgın
şimdi baktım canım çok güzel mavi bluzlu olan foton çok hoşuma gitti bi ark çok benziyosun o da evlenip amerikaya gitti 2 senelik evli

mavi değil o lila kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

teşekkürler ama ben kimseye benzemem yawww tekim ben tek bu dünya üzerinde :roflol::roflol::roflol:

bugün çoook mutluyum bugün cumaaaaaaaaaaaaa hoşgeldin tatil zemuszemus

tabi yaaa bu sefer sevinemiyorum yarın misafirim var yatacaktım güya uf uleeeynnnn bana iki pasta çörek börek yapın da getirin ben de yatayım azıcık

tabi yaaa bu sefer sevinemiyorum yarın misafirim var yatacaktım güya uf uleeeynnnn bana iki pasta çörek börek yapın da getirin ben de yatayım azıcık

aman yap bir bisküvil yaş pasta sonra birde poğaça kek al mis gibi kaç dakikalık iş sana sorun olmaz ne getirecez eeee senin on parmakta 20 marifet kaydirigubbakcemile3

senin görüntün benzesede kişiliğin benzemez cadııııııııııııııııı kaydirigubbakcemile3

kişiliğimde ne varmış bakayımkaydirigubbakcemile

ben de tosunumu özledim yawww ama ben ona ne yazılar yazdım yawww bi bilseniz ama buraya yazmam onlar bana özelll ...

edebiyatçıyımdır o açıdan yani..sırnaşık şey

esma sen yükünü hafiflettin gelinliğide yarın verirsen eşyanı meşyanıda aldın
ben bi gelinliği verdim mobilya beyenemiyom yaa
daha kına kıyafeti var offfffffff offffffffff

aman yap bir bisküvil yaş pasta sonra birde poğaça kek al mis gibi kaç dakikalık iş sana sorun olmaz ne getirecez eeee senin on parmakta 20 marifet kaydirigubbakcemile3

ben öyle herkesin yaptığı klasik şeyleri yapmaktan hoşlanmam bi kere illaki yaptıklarım farklı olmalı kekle poğaçayla daha hiçbir misafirimi ağırlamadım alsanaalsanasmile

X