black sanada kaynan geldiğinde kulaklarını tıkamak için tıpa alırdım :roflol:
efulii sen hediye düşünüyodun ya el emekleri diye bi yerde elle yapılarn topik var orda bi kız sevgilisine avize yapmış kendi resimlerinden bi istersen çok hoş olmuşş ve değişikkk
GÜZEL olmuş bence saç rengin gayet hoş kullanabilirsin yüz hatların güzel sarı hariç hemen hemen her rengi taşırsın ama bu renk ve tonları sana ii gidiyor
gördün cnm onu ben çok hoşuma gitti öle bişeyde yaptırabilirm fotoğRAFLI SAAT te hoşuma gitmişti bakalımm korkuyorumda kargoda kırılır flan offf:çok üzgünüm:
bak sen espirili günündesin galiba umucum
tesekkür ederim bende sana yakında evleneceğin için antidepresan alırdım çünkü cicim ayı geçtikten sonra malum çok ihtiyacın olacak sekerimm.....
ben duvar takvimi yaptırmıştım her ayda bizim resimlerimiz vardı
hee evtt kargoda saatte bişey olabilir ama bu resimli olani katlarsın bişey olmaz bencee
evet o aklımda başka bişy bulamazsam o olcak büyük ihtimallhihoyyythihoyyyt
umucum sadece saka yapmak istedim galiba biraz ağır oldu özür dilerim
ya boşverin gerginlik olmasın kızlar hediyelerim hakkında bişiy demediniz bak darılıcam bugün kötüyüm ama ben yazık bana
yoo önemli değillll burda şaka yapıyoruz zaten bizlerde anlayan oluyo anlamayan oluyo bu sayede kimler şaka kaldırıyo kimler kaldıramıyo anlıyoz canım
sağol canım teşkür ettik
şu takvim düyorum nerde yaptırdın bi söylesen
ya boşverin gerginlik olmasın kızlar hediyelerim hakkında bişiy demediniz bak darılıcam bugün kötüyüm ama ben yazık bana