mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

çnkü iyi bir eş ve iyi bir baba olucak bir insan ben bu saatten sonra serseri tiplerle uğraşamam...onun yanında olduğum gibiyim kasmıyorum kendimi ama bu aralar işte zıtlaşıyoruz istanbul izmir konusu yüzünden sinir oluyorum ya şu izmire

ya ramazan geldi ya oruclu yapamam die evi temizledim bugn dip köşe .)
ii yapmışsın ..valla ben de dolaba birşeyler yapayım dondurucuya koyayım diyordum hazır olur uğraşmayayım oruçlu oruçlu diye diyordum e bir de malum bu sene zor olacak sıcaklarda oruç ...tam oruç tuttuğumu anlayacağım bu sene galiba ...ama eşim boşver yapma zaten sıcak ufak tefek şeyler yaparsın dedi ..

çnkü iyi bir eş ve iyi bir baba olucak bir insan ben bu saatten sonra serseri tiplerle uğraşamam...onun yanında olduğum gibiyim kasmıyorum kendimi ama bu aralar işte zıtlaşıyoruz istanbul izmir konusu yüzünden sinir oluyorum ya şu izmire

izmir de sana sinir oluyor :)) peki sadece ii bir eş ve baba olacağı için evlenmen doğrumu sence ...anlaşamıyorsanız böyle sürekli kavga ile nereye kadar gidecek .bilmiyorum valla ben bu konuda konuşmayayım bari sempatiksalakcinni

evet benim için yeterli robotçum karakaşı karagözü ne yapam ben ben huzur istiyorum zaten seviyorum adamı .....sevmediğim biriyle evlenmem zaten.....sadece izmir istanbul konusunda uzlaşamadık bi türlü

heee tatildeyken annesiyle konuştum tlf da dedi almanyaya gidicez eşimle ama sizin şu nişan işini halledelim öle gidicez dedi bilmiyorum bakalım eylül gibi düşünüyoruz ama bu sorun hal olmadan olmaz

yok etmez köpeği özledim bide aşkım falan demeyi 20 gündür moloz gibiyim....sen şimdi dicen zaten molozsun:)))))))))))))))))))) ulen beni patron çağırıyo olaki geldiğimde olmassan sana bişiy sölicem bana hatırlat yarın ok

heee molozsun hemi de en molozundan :)))))))))))
tamam da kimin dediği olacak acaba ..bak nişandan sonra pürüz çıkartır bu herfi demişti dersin...

valla bilmem ben pürüzün alasını çıkartırım ya gelmicem demiyo zaten gelicem diyo ya olmusuz olursa diyo hep olumsuz düşünüyo deli ediyo beni yaa

günaydın yazıyorum gitmiyor nedense bakalım bu sefer gidecekmi ..diğer topiklerde yazılıyor da burda yazılmıyor benim tpic kafayı yedi galiba :))) sahibine çekmiş :))

bilmem iyimişyim kötümiyim bilmiyorum dün işten çıkışta melihle çok fena kavga ettik konu sendin:)))))))))))))))))))))))))))))

ben miydim :)))))))) ana bana da sıçradı sonunda desene :))) ne oldu yine konu ne ...

X