mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

canım gural otel kale arkasında kleopatra plajınn orda gold hotel de öbür tarafta ama iyilermi değillermi onun hakknda bi bilgm yok

canım esas burda oteller konaklı avsallar civarındadır orda hep oteller vardr canım konaklı uzak değildr aslında arabayla 15 dakika şehr merkezine

neyse araştırayım bir de ...aslında ben ağvayı çok merak ediyorum ağvaya gidesim var ..otellerden fiyat istedim ..fiyatlar uyarsa ağvaya gidebiliriz...

kale arkası nasıl olurki plajı filan iimi.. ya fiyatları uygun hizmet de güzelse neden olmasın sudan ucuz valla ... güral hoşuma gitti aslında ama bilmiyorum ben sana sorarım fikir alırım beğendiklerim konusunda ok :))
ben yemeğe çıkıyorum adana var bugün yemekte :)) hüpleteyim ...öğleden sonra burda olursan konuşuruz ...

tamma tatlm afiyet olsnn sana bnm yerimede yee :)) kale arkası plajı güzeldr cnm hatta çok ünlüdür kleopatra kumunu bgenmeyp taaaa mısırdan kum getrmş zamnnda :KK70::KK70:

günaydın robot kız bizim yazlıkta erdemlide:)))))))))))))))))))))))) ya sen beni nasıl ekledinki ben gizliyim ama facede:)

kız sen yalnış gönderdin bence ben face de gizliyim çıkmıyorumki

ya mail arkadaşlarıma davet gönderdim işte ..mailine gir bak benden mail gelmiştir ..ya da özelden bana faceteki adını ver ekleyeyim seni olsun bitsin ulenn...

ulen versemde ben gizlettim seneler önce faceden sen ver ben eklim olmuyo yoksam:KK43:

hoşgeldin umu ..naber seni de ekliyorum face e .resimlerime bak oradan ..tatil resimleri ...

ya yok robot gelmiyo ala ala hangi mailime gönderdin hotmailmi yoksa gmailmi

X