hint manyağıyım he he zaten önceki hayatımda da hintli çıktım bi test sonucu :) durun patron gitti flash diskimde elbise modeli yüklüyom
nereye kayboldunuz gıııııııı kaçamak yapıp girdim kimse yok yaa
senide göremedim bişey yazmadın ne ediyon görüşmeyeli
zuzu ile kaynatıyorduk ama bir anda kayboldu bende aynı iş güç uğraşıyorum biri bitiyor öbürü başlıyor yoğunum ama buraya da vakit ayırıyorum asıl haberler sende senden ne haber
zuzu elbise seçiyor sözde ne takılacak diye kafası karışmış
benimde sözüm olduğu için ona yazdım takılacaklarıda elbiseden haberim yok gönderdimmi elbise resimleri bende bakıyım bende kına için kırmızı saten bakıyorum
ya o elbiseyi bulamadım evdeki laptopta kalmış akşam yüklerim.....kız umu sözlenicem inşallah ama şimdi değil ön araştırma yapıyorum........bende hint danslarını ve elbiselerini severim
evet bir elbise beğenmiş gümüş rengi onun resmini koydu diğerlerini de koyacaktı ama gitmiş yok buralarda ben de yemeğe çıkıyorum öğleden sonra görüşürz sen de buralarda olursan
black hoşgeldin
slm blacksperetcimmmmmmmmm
kınanda giyersin hint kıyafeti sözde erkek tarafı seni ilk görecek ecuk hanım hanımcık ol sade bi elbise al :mymeka:
kınanda giyersin hint kıyafeti sözde erkek tarafı seni ilk görecek ecuk hanım hanımcık ol sade bi elbise al :mymeka:
günaydınnnnn benn geldiimmmmkaydirigubbakcemile2aklinialirimsmile
black hoşgeldin rahatsızmışın geçmiş olsun şimd inasılsın
he he ilkmi görücek geçen hafta 3 gün onlardaydım izmirde:))))))))))