mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

valla tam çürüğüm bir sürü hastalığım var yok canım benim ülserim var ondan ağrıyo.3 kere mide kanaması geçirdim:)aman neyse benim hastalığım bitmez.sana mağazada beğendiğim bi elbiseyi göstereyim dün ekleyemedim

valla tam çürüğüm bir sürü hastalığım var yok canım benim ülserim var ondan ağrıyo.3 kere mide kanaması geçirdim:)aman neyse benim hastalığım bitmez.sana mağazada beğendiğim bi elbiseyi göstereyim dün ekleyemedim

göster bakalım bekliyorum

üzüldüğün için de saol insan bi geçmiş olsun der midem için :)))delü karı dur ekliyom

nişan için nasıl sizce

Eklentiler

• $bnv.jpg
    $bnv.jpg
    94,8 KB · Görüntüleme: 22
  • $ccccc.jpg
    $ccccc.jpg
    100,1 KB · Görüntüleme: 22
nişan için nasıl sizce

hımm rengi ne bunun güzel gibi görünüyor ama vucuda yapışan bir şey sanırım vucudn nasıl tam olarak bilmiyorum ufak tefek fazlalığın filan varsa çok yapışan birşey seçme derim çünkü sağdan soldan çıkıyor hoş olmuyor çok ince isen ancak bunu giyebilirsin karnın filan çok çıkar bu modelde söz için mi bu

tamam mide kanaman için de geçmiş olsun acil şifalar diliyorum senağlamasenağlama

canım yok be benim belim bi tutam bir görsen 52 kiloyum ben rengi gümüş

canım yok be benim belim bi tutam bir görsen 52 kiloyum ben rengi gümüş

boyun kaç ,boy fotonu koy da görelim ozaman sositososito

ii zayıfsan olur tabi ama bence sen saçının rengine yakın bir renk seçersen daha hoş olur gibime geliyor hem saçların daha çok ortaya çıkar daha uyumlu olur diye düşünüyorum ama yine de senin bileceğin iş

evet genellikle normal kıyafette seçimim kahve tonları.bunu çok beğenmiştim şekil olarak..ama asıl beğendiğim senin dediğin renk onu da birazdan koyucam

evet genellikle normal kıyafette seçimim kahve tonları.bunu çok beğenmiştim şekil olarak..ama asıl beğendiğim senin dediğin renk onu da birazdan koyucam

ağaç oldum heeekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

kızlarrrrrrrrrrr ben geliom siz yoksunuz gidiyom siz geliyonuz yawwww olmazki böle :ecrin_bebek:

sağol esmacım ay herkes esmer diyo ne güzel hoşuma gitti

hint manyağıyım he he zaten önceki hayatımda da hintli çıktım bi test sonucu :) durun patron gitti flash diskimde elbise modeli yüklüyom

X