mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

ya arkadaşlar istemeye gelicekler sade giyinicem 2 gün sonrasındada hem söz hem nişan olucak aynı anda onun için diyorum

ya arkadaşlar istemeye gelicekler sade giyinicem 2 gün sonrasındada hem söz hem nişan olucak aynı anda onun için diyorum

tmm hem söz hem nişan olcaksa çok güzel abiye kıyafetler var çok kibar öyle bi kıyafet giyin ne zaman olcak belli mi
hem sen şu sorduğuma cvp ver bakalım kimle neden gittin izmire kaydirigubbakcemile

hoş geldin yenni topğin nasıl iyimi hanım efendiii geldik ama yoktun açmışın öylesine ne varsın ne bişey :mymeka:

ya kuzum geç uyanıyorum ben ya şimdi kahvaltımı yeptm geldm hemen ne yani bn yoksan evirip çevirsn fenamı olur:roflol:

ya kuzum geç uyanıyorum ben ya şimdi kahvaltımı yeptm geldm hemen ne yani bn yoksan evirip çevirsn fenamı olur:roflol:

senin topiğinden banane sen açmışın ben evirip çevirsem kendinme açarım topik
bak açtık buraya gıcıkla beraber hep burdayız açınca böyle açacan

zuzucum sana iki secenek sunucam beğenicekmisin

Eklentiler

• $Abiye_663036525.jpg
    $Abiye_663036525.jpg
    12,6 KB · Görüntüleme: 33
  • $Abiye_829021632.jpg
    $Abiye_829021632.jpg
    14,4 KB · Görüntüleme: 32
ben beyenmedim ince askılı kıyafetler daha güzelll tabi tercihler farklıdır daa

kızlar ben kaçar işler çok evraklar doldu fazla kaynatmayın okuması zor oluyo sonr görüşürüz
zuzu kıyzfet felan sonra hep beraber bakarız işler hafiflesin olurmu
öptüm hepinizi nanaklarınızdan

3 gün ordamı kaldın kız ne işin var senin daha ortada bişey yokken gittin kaldın kimle gittin :mymeka::mymeka:

canım benim ben sürekli gidiyorum aileler daha önce tanıştı babam hariç sürekli giderim onlarda gelir biz çok iyi anlaşıyoruz gidince kaynanamla yatıyom:)

X