mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

hint manyağıyım he he zaten önceki hayatımda da hintli çıktım bi test sonucu :) durun patron gitti flash diskimde elbise modeli yüklüyom

ben sadece danslarını seviyorum hintlilerin geri hiç bir özelliklerini sevmem saçma sapan inanışları var çok da pis bir milletler ...
ama eskiden sadece gülmek için oturup hint fimleri izlerdim dans ederlerdi manyak manyak gülme krizine girerdim yawww hatırlıyorum da :roflol::roflol::roflol:

bir de taklitlerini yapardım kırılırdı herkes :roflol::roflol:

bu arada avrupa yakasının bir bölümü var hintli kılığındalar filan izledinmi ben o bölüme manyak oluyorum yaaa hayatımda hiçbir dizinin bölümü beni bu kadar güldürmemişti altıma yapacaktım nerdeyse:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ara ara gülmek için liyorum netten tavsiye ederim herkese

zuzu hayırdır sözleniyon mu gıı
demişsin sözde ne takılır diye ben sana söylüyüm tek taş evlenme teklifi edilince sevgilin takar
sözde ise sen erkeğin söz yüzüğünü alırsın o senin kini veya ikisini de o alır sadece söz yüzükleri takılır
kayın validen isterse mecbur değil sana bi saat veya bileklik gibi tek parça bişey takar canım

nereye kayboldunuz gıııııııı kaçamak yapıp girdim kimse yok yaa

senide göremedim bişey yazmadın ne ediyon görüşmeyeli

senide göremedim bişey yazmadın ne ediyon görüşmeyeli

zuzu ile kaynatıyorduk ama bir anda kayboldu bende aynı iş güç uğraşıyorum biri bitiyor öbürü başlıyor yoğunum ama buraya da vakit ayırıyorum asıl haberler sende senden ne haber
zuzu elbise seçiyor sözde ne takılacak diye kafası karışmış

zuzu ile kaynatıyorduk ama bir anda kayboldu bende aynı iş güç uğraşıyorum biri bitiyor öbürü başlıyor yoğunum ama buraya da vakit ayırıyorum asıl haberler sende senden ne haber
zuzu elbise seçiyor sözde ne takılacak diye kafası karışmış

benimde sözüm olduğu için ona yazdım takılacaklarıda elbiseden haberim yok gönderdimmi elbise resimleri bende bakıyım bende kına için kırmızı saten bakıyorum

ya o elbiseyi bulamadım evdeki laptopta kalmış akşam yüklerim.....kız umu sözlenicem inşallah ama şimdi değil ön araştırma yapıyorum........bende hint danslarını ve elbiselerini severim

benimde sözüm olduğu için ona yazdım takılacaklarıda elbiseden haberim yok gönderdimmi elbise resimleri bende bakıyım bende kına için kırmızı saten bakıyorum

evet bir elbise beğenmiş gümüş rengi onun resmini koydu diğerlerini de koyacaktı ama gitmiş yok buralarda ben de yemeğe çıkıyorum öğleden sonra görüşürz sen de buralarda olursan

black hoşgeldin

ya o elbiseyi bulamadım evdeki laptopta kalmış akşam yüklerim.....kız umu sözlenicem inşallah ama şimdi değil ön araştırma yapıyorum........bende hint danslarını ve elbiselerini severim

kınanda giyersin hint kıyafeti sözde erkek tarafı seni ilk görecek ecuk hanım hanımcık ol sade bi elbise al :mymeka:

black hoşgeldin rahatsızmışın geçmiş olsun şimd inasılsın

günaydınnnnn benn geldiimmmmkaydirigubbakcemile2aklinialirimsmile

evet bir elbise beğenmiş gümüş rengi onun resmini koydu diğerlerini de koyacaktı ama gitmiş yok buralarda ben de yemeğe çıkıyorum öğleden sonra görüşürz sen de buralarda olursan

black hoşgeldin

slm blacksperetcimmmmmmmmm

kınanda giyersin hint kıyafeti sözde erkek tarafı seni ilk görecek ecuk hanım hanımcık ol sade bi elbise al :mymeka:

hoşbulduk robotçummm
selam zuzucummm
umu katılıyorum sana sözde hanım hanımcık ve sade kıyafet bencede iyi fikir

he he ilkmi görücek geçen hafta 3 gün onlardaydım izmirde:))))))))))

X