mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

he vallah çok yedim ama çikolatalısını hiç yemedim:KK43: istiyom

he vallah çok yedim ama çikolatalısını hiç yemedim:KK43: istiyom

hep boğaz hep boğaz kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

devam et yakında oy tombulum tombulum olacaksın naniknaniknaniknaniksırnaşık şeysırnaşık şey

herkese ii akşamlar ben çıkıyorum yarın sabah tezden burda olun heeeekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

hep boğaz hep boğaz kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

devam et yakında oy tombulum tombulum olacaksın naniknaniknaniknaniksırnaşık şeysırnaşık şey

herkese ii akşamlar ben çıkıyorum yarın sabah tezden burda olun heeeekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

aman be ne çabuk bugün hiç bişiy anlamadım vallah tamam sizin için yarın erken gelicem işe:)

kız blacksperet bi elbise beğendim nasıl bi yorum yap dur birazdan eklicem

evet canım ama tekrar denedim olmuyo akşam evden yüklerim olmassa deli oldum yaaawww

selam esma sonunda gelebildinkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

günaydın bon bonlarımmmmmmmmmm

bon bon demiyor mu kendimi küçükken oynadığımız bilyelere benzetiyorum yawwwsırnaşık şeysırnaşık şey

günaydın sana da esmerrrr sırnaşık şeynaniknanik

bi resim ekleyecektin dün sanırım şimdi ekle de görelim yaww

ay sorma bugün erken gelicektim kalkamadım her tarafım ağrıyo çok halsizimmmmmmmm

ay sorma bugün erken gelicektim kalkamadım her tarafım ağrıyo çok halsizimmmmmmmm

bunlar da genç kız olacak evlenince ne yapacaksınız bilmemkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

kocalarınız orada burada aç aç harap bitap dolaşır artık kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

neyse evlenince hiç ağrın kalmaz merak etme taş gibi olursun :roflol::roflol:

X