mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

bende beyenmem başkasının yaptığı işi kendim yaparım
gerçi şimdi oturucağım ev kutu kadar bide kadın tutsam olmaz

kadın filan ben tutmam beğenmemki başkasının yaptığını kendim yaptığım kadar yaparım

çalışmaya başlayınca öğrenseydinya azıcık evişi ne var kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

canım hiç bilmıyor değilim ama öle birgun sabahbaşlıyım aksama kadar dip köşe yapayım bi tip değilim :))
pis değilim kesınlıkle ama çok dağınığım bugun temızlıyosam aksama dağılmış oluyor...
yatmadan klozete banyoya çamasır suyu dökerım mesela...
ama sıkılıyorum yaparken meselazor gelıyo....

canım hiç bilmıyor değilim ama öle birgun sabahbaşlıyım aksama kadar dip köşe yapayım bi tip değilim :))
pis değilim kesınlıkle ama çok dağınığım bugun temızlıyosam aksama dağılmış oluyor...
yatmadan klozete banyoya çamasır suyu dökerım mesela...
ama sıkılıyorum yaparken meselazor gelıyo....

seni gidi üşengeç seni kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

klozete çamaşır suyu dökmeyi iş sayıyor bu da kaydirigubbakcemile

aferin dağınık ol öyle işte sonra da şu kadına bak desinler dağınık pasaklı kaydirigubbakcemile

dağınık olmak daha kötü yaa
temizlikde anlaşılmaz dağınıklıkdan
çamaşırsuyu elimden hiç düşmez galiba ben severim çamaşır suyuyla iş yapmasını

canım şöyle canlı müzik yapılan alkol olmayan bir mekana gitmek istedi iimi:roflol::roflol:

slm pudra şekerim yoğunum bu aralar yerimde değilim ondan uzak kaldım ama bakıyorum yokluğumda umu kopyamı yapıyo:roflol: :roflol: :roflol:

slm pudra şekerim yoğunum bu aralar yerimde değilim ondan uzak kaldım ama bakıyorum yokluğumda umu kopyamı yapıyo:roflol: :roflol: :roflol:

yerinde değilsen nerdesin peki CADIARZU

umu garibim ne yapsın kopyalıyor işte sırnaşık şey

elemanların başındayım bu aralar canım ya ......umu bi daha beni kopya etmesin döverim onu:roflol: :roflol: :roflol:

call center canım tlf satış yapıyolar almanca canım onların yanında duruyorum türk şirketi gibi değil

ya ben sana bir ara anlatırım canım motivasyon gerektiren bir iş farklı türk şirketlerinden

evet bizim işimiz yani onların yaptığı iş motivasyo gerektiriyo çünkü sabahtan akşama kadar durmaksızın satış yapıyolar canikom.bugün fazla aranızda olamadım bende çıkıyorum özleyin beni anacımmmmmmmmmmmmmmmm

X