mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

saçmalamışlar iice yani çiftine 1400 veren de var o kadar para hayatta vermem ben ,benim alyansım pırlanta altınbaştan almıştım 2 sene önce kampanyası vardı eşimle ikimizinkini 500 e almıştık gidip o kadar para vermem ne gerek var bazıları da illaki pahalı olsun adı olsun diye alıyor gereksiz bir harcama yani ben ilk gördüğümde alyans çok hoşuma gitti illa bunu alacağım deyip almıştım

1400 de gerçekden uçuk fiyat
senin kini merak ettim çek yolla hadii
bende çekebilirsem eklerim

gülüm biz kuyumcuda beğendik orda denemiştik öle fotosunu çekmiştik yüzükleri almadık daha var nişana:) ama akşam gönderirim umucum

ben ekliyim bakalım beyencekmisiniz

Eklentiler

• $Görüntü0205.jpg
    $Görüntü0205.jpg
    40,4 KB · Görüntüleme: 15
resim yok yanımda sade bir şey ve öyle kalın da değil sevmem ben öyle ne o urgan gibi kalın yüzük raha olacak benim yüzüğüm ince kibar bir şey

aralarında küçük taşlar var serpme şekildee

resim yok yanımda sade bir şey ve öyle kalın da değil sevmem ben öyle ne o urgan gibi kalın yüzük raha olacak benim yüzüğüm ince kibar bir şey

benimdekide çok kalın değil ayrıca rahatta rahatsız etmiyo beni
daha kalınlar var burgari onlarda hoş ama kalın rahat olmaz diye bunu yaptırdık
resimde tam belli olmuyo ama hoş bi alyans bencee
tabi zevk meselesi şekerimm

benimdekide çok kalın değil ayrıca rahatta rahatsız etmiyo beni
daha kalınlar var burgari onlarda hoş ama kalın rahat olmaz diye bunu yaptırdık
resimde tam belli olmuyo ama hoş bi alyans bencee
tabi zevk meselesi şekerimm

ben burgarileri sevmiyorum çok kaba bence seninki de tam belli olmuyor bulanık dur buldum ben de koyayım bari benimkini alyans filan bahane mutluluk önemli olan bir süre sonra insan herşeye alışıyor alyansına bile..

al benim alyans bakın silecem bu mesajdan alıntı yapma

Son düzenleme:
benim beğendiğim alyansında eni bu kadar ama biraz daha değişik akşam mutlaka koyucam robotcum

ben burgarileri sevmiyorum çok kaba bence seninki de tam belli olmuyor bulanık dur buldum ben de koyayım bari benimkini alyans filan bahane mutluluk önemli olan bir süre sonra insan herşeye alışıyor alyansına bile..

al benim alyans bakın silecem bu mesajdan alıntı yapma

senin kide pek ince değilmiş canm

Son düzenleme:
alıntı yapma demedimmi ben sana o mesajı düzeltirmisin editten resimleri sil berecemezsen oyarım seni ona göre alıntı yapma diyorum alıntı yapıyor yaaa

ne oluyo alıntı yapılınca
ayrıca kalsın n olcak altı üstü bi resim sende

ne oluyo alıntı yapılınca
ayrıca kalsın n olcak altı üstü bi resim sende

düzeltirmisin lütfen şu mesajını o mesaja edit de gelişmiş düzene gir aşağıda eklenti ekle de resim varsa onları sil sonra değişiklikleri kaydet diyeceksin o zaman tamam olur kalmasınr esim filan alsanaalsanasmile

ya altı üstü bir yüzük yaaa yüz rersmin yok alemsin heee

X