mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

aferinn banaa tabiiibayanssulusmile

robotum sana bişey sormk istiyorum evlenmek çin illaki iyi bir iş ve ev olması lazmmı

aferinn banaa tabiiibayanssulusmile

robotum sana bişey sormk istiyorum evlenmek çin illaki iyi bir iş ve ev olması lazmmı

ev olması şart değil ama geçiminizi sağlayacak bir işi olması şart ,günümüz koşullarında eşimle ikimizin maaşı bile bazen zorluyor bizi , ikiniz de çalışacaksanız biraz daha ii olur ama sadece eşin çalışacaksa ii bir işinin olması şart ,para amaç değil ama araçtır ,para ile saadet olmasa da parasız da olmaz herşeyin başı para ...

gerçekten parasız hiç bişey olmuyo bu devirde inş bizde düzene sokcaz kendimizi:Saruboceq::Saruboceq:

gerçekten parasız hiç bişey olmuyo bu devirde inş bizde düzene sokcaz kendimizi:Saruboceq::Saruboceq:

sen evlenince çalışacakmısın sevgilin ne iş yapıyor biraz bahset bakayım ileriye dönük planlarınız neler ,?

canım çalşıcam evlennce bu daha rahat bi hayat için gerekli diye düşünüyorum bizim sorunumuz zamnımızı alck çok şeyn olması hazirnda okullar bitiyo onun daha askerliği var iş bakımında iyi onda bi sıkıntımız yok ama okul askerlik 2 sene de açık öğretim büsürü zamann biraz hızlandırmaya çalışıyoruz bişeylerii

hımm daha yolun uzun desene :jeyyar:

sorma cnım aynen öle ya mesafede çok büyük aramızdaki meğer ne zormuşşmafoldumben

sorma cnım aynen öle ya mesafede çok büyük aramızdaki meğer ne zormuşşmafoldumben

merak etme herşey biter geçer hayırlısı ile ,benim eşimle hiç imkansızdı kavuşmam bir araya gelmem ama o bile olduya artık herşeyin olabileceğine inanıyorum sadece zaman ..zaman herşeyin ilacı ..

ii sen nasılsın dün yoktun topicte hayırdır

evtt dün yiğenlerimin doğum günü vardı öğlene kadar gelcektim annemde soğukda yarım gün gitmene değmez dedi işlerimde yoktu bide p.tesi üşütmüşüm galiba bacaklarım kollarım ağrıyodu midem bulanıyodu o yüzden gelmedimmm

HIMM geçmiş olsun

dün ben de pek yoktum işlerim vardı bir de benim de üzerimde kırgınlık baş ağrısı vardı şifayı kaptım herhalde kafamçokkarıştı

dün topicte soru sormuştum 1-2 sayfa geride onlara sen de bir cevap ver bakalım kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

bu arada sabah servisi kaçırdım dolmışla geldim işe ,dolmuşta gülme krizine girdim ,bi tane hatun baştan aşağı süslenmiş püslenmiş ama aynı aysel gürel gibi ne bulduysa takmış takıştırmış makyaj desen badana gibi telefonda konuşuyor ama ne konuşma ,kırıtmaktan bir hal oluyor ,kadını izlemek keyif verdi bana gül gül öldüm ne tuhaf insanlar var yaaaa ..kötükedihüso

sende ne zaman dolmuşa binsen bi vukar oluyor hee :roflol: bende çok bakarım öyle insanlara çok tip insanlar var hakkettende böyleride varmış diyosun ben hemen şey diyorum öyle uçuk tipler görünce allahım yaratıyosun takip ett :roflol::roflol:

iyi bir evlilikden beklentilerin demişsin : sağlık,mutluluk.huzur,sadakat ve sıcacık bir yuva
sevgilinin yaptığı romantik bir anı veya hediye :evlenme teklifi ettiği akşam yer de çok romantikdi taksimde boğaz manzaraları bi yer her tarafı camlı çok hoş bir yerdi ve tektaşı takdığı an
sevmediğin bi huyu : bazı konularda çok rahat olması keyfini düşkün olmasıı

ya ben aslında incelemem insanları hiç ama bazıları da bana bak diyor yani bir de bayanların böyle saçma sapan giyinmelerine filan sinir oluyorum ne gerek var o kadar abartıya en güzeli doğal olan aslında ama bunun farkında değiller nedense lmaz:lmaz:lmaz:

evet ne zaman dolmuşa binsem bir vukuat oluyor ,sorun sanırım bende :roflol::roflol:

negatif elektirk yayıyorum galiba :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…