mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

robot ben srabilrmiymm ben sorablrmymmm

sor hadi sor

kaydirigubbakcemile3
tatlım inan aşşağıdaki hiç huzuru olmayan bi aile 7*24 devamlı bağrışmalar kavgalar ama karne günü kızı çok fena dövdüler ya taa sesi bize geliyodu :1ninca::1ninca:

boşver sen elalemi dinlemeyi bakayım kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

selam herkese günaydınlar

bugün üç soruyla başlatacağım topiği.. sırnaşık şeysırnaşık şey

1-evlilikten beklentiniz ?
2- sevgilinizin size aldığı en romantik hediye ya da yaptığı en romantik şey
3-sevgilinizde en sevmediğiniz yön ?

Son düzenleme:
selam esma hoşgeldin naber ne var ne yok nasıl durumlar anlat bakalım

selam esma hoşgeldin naber ne var ne yok nasıl durumlar anlat bakalım

durum öle kaldı canım aramadı sormadı birdaha dünde teyzem aradı konuştu bitirmiş teyzemde eşyaları getir bana dedi bahane ile karşısına çıkarsa ona iyi bir ........... yapcak konuşacak kızacak bu şekilde bitti kızlar ayrıldık

durum öle kaldı canım aramadı sormadı birdaha dünde teyzem aradı konuştu bitirmiş teyzemde eşyaları getir bana dedi bahane ile karşısına çıkarsa ona iyi bir ........... yapcak konuşacak kızacak bu şekilde bitti kızlar ayrıldık

tüh akannehir neyse hayırlısı olsun vardır bunda da bir hayır istemiyorsa da kendi bilir ,ayırlmak istiyormuş demekki bunu da bahane etmiş bence yoksa bu kadar çabuk herşeyin bitmemesi gerek

inanmıyorum canım ya ciddi ciddi ayrıldınız yani hala açmıyomu senin tlf yaaaa

bu arada herkese slm yoğunum bugün yerimde değilim şimdi geldim elemanların tepesindeyim bugün

merhaba kızlar nasılsınız..
benım oğlan bıraz mızmız bu ara dişten..
benımde pek halım kalmıyo havada bıraz kapalı ondan böle bir halsizlık bır can sıkıntısı bişey yapasım bile gelmıyo içimden
topiğede öle bakıp bakıp gidiyorum...

merhaba kızlar nasılsınız..
benım oğlan bıraz mızmız bu ara dişten..
benımde pek halım kalmıyo havada bıraz kapalı ondan böle bir halsizlık bır can sıkıntısı bişey yapasım bile gelmıyo içimden
topiğede öle bakıp bakıp gidiyorum...

slm sen bir de beni sor sabahtan beri donuyorum üşüttümmü nedir halsizim başım ağrıyor acayip uykum var ayakta uyuyorum :bbo:

yok kızlar sesinmi bile duymak istemiyormuş facede arkadaşıma yazmışım yeni eski olayı yeni sanıyor ve dinlemiyor bile böle bitti gitti şoktayım bende ama ne yapalım kısmet yazılmamış demekki robot doğru sölüyor belkide bunu bahane yaptı

yok kızlar sesinmi bile duymak istemiyormuş facede arkadaşıma yazmışım yeni eski olayı yeni sanıyor ve dinlemiyor bile böle bitti gitti şoktayım bende ama ne yapalım kısmet yazılmamış demekki robot doğru sölüyor belkide bunu bahane yaptı

canı cehenneme diyeceğim kızma ama ,bu erkekler ne kadar çok namus bekçisi oldular yaaa ,kendileri her haltı işlerler ama bayanlara gelince en ufak hatada fırlat at ne kadar kolay yaaa ,sinir oluyorum varya ,boşver yolu açık olsun ,çok da tınn ,belki çok daha iileri çıkar karşına bellimi olur ,bu daha şimdiden böyleyse evlenince tepene binerdi zaten kıskançlıktan kötükedihüsokötükedihüso

bunun başka açıklaması olamaz evet bahane yapmış bence seven insan kızar uzun süre belki konuşmaz ama böle yapmaz boşver salla gitsin üzülüceksin belki ama şimdiden böle olması daha iyi oldu bence canım

selam herkese günaydınlar

bugün üç soruyla başlatacağım topiği.. sırnaşık şeysırnaşık şey

1-evlilikten beklentiniz ?
2- sevgilinizin size aldığı en romantik hediye ya da yaptığı en romantik şey
3-sevgilinizde en sevmediğiniz yön ?

evlilikten beklentim:: hayatı çok daha güzel kılabilmek aşkımı sevgimi yuva mutluluğunu doyasıya yaşabilmek...
sevgilinizin size aldığı en romantik hediye ya da yaptığı en romantik şey :: yılbaşı hediye si olarak tektaş almıştı ve bunu okulun kampüsünde karlar yağarkenn herkesin önnde güzel sözler söylerek takmasıydıı..
sevgilinizde en sevmediğiniz yön:: kıskanılmıcak şeleri bile kıskanması yani çok kıskançç olması

aklıma gelenler bunlat canımm bnmm:lepi:

X