mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

ya ben aslında incelemem insanları hiç ama bazıları da bana bak diyor yani bir de bayanların böyle saçma sapan giyinmelerine filan sinir oluyorum ne gerek var o kadar abartıya en güzeli doğal olan aslında ama bunun farkında değiller nedense :eek:lmaz::eek:lmaz::eek:lmaz:

evet ne zaman dolmuşa binsem bir vukuat oluyor ,sorun sanırım bende :roflol::roflol:

negatif elektirk yayıyorum galiba :dance:

:roflol: sabah sabah iyi gelmiştir sana
esmaya üzüldüm yaa atılmış nişanı neyse hayırlısı artıkkk

:roflol: sabah sabah iyi gelmiştir sana
esmaya üzüldüm yaa atılmış nişanı neyse hayırlısı artıkkk

sorma bak konuşacak mevuz çıktı iimi :roflol::roflol:

esmaya üzülmüyorum ben artık onun için en hayırlsı bu demekki nişanlısı da sinir bozucu herifin teki boşver daha iilerini bulur inş. erkek değilmi hepsi aynı kötükedihüsokötükedihüso

sorma bak konuşacak mevuz çıktı iimi :roflol::roflol:

esmaya üzülmüyorum ben artık onun için en hayırlsı bu demekki nişanlısı da sinir bozucu herifin teki boşver daha iilerini bulur inş. erkek değilmi hepsi aynı kötükedihüsokötükedihüso

topunun suyuna kibrit çöpüüüükötükedihüso

sorularına cvp verdim gördün müüü

gördüm görmesine de avatarın yine çok edepsiz olmuş kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

adam gibi avatar bulamadınmı uleyynnkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

:kedi::kedi::kedi:

daha hanım hanımcık bir şey yokmu koyacak da bula bula böyle şehvetli avatarlar buluyorsun kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

bugün işkembe çorbası var yemekte ohhhhhhh:icecream::icecream:

daha hanım hanımcık bir şey yokmu koyacak da bula bula böyle şehvetli avatarlar buluyorsun kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

bugün işkembe çorbası var yemekte ohhhhhhh:icecream::icecream:

bulamadım ne yapıyım bunu buldum
işkembe çorbasımı ohh iç iç de için ısınsın iş yerlerinde çıkmaz öyle yemekler ama sizde nasıl çıkıyooo

bulamadım ne yapıyım bunu buldum
işkembe çorbasımı ohh iç iç de için ısınsın iş yerlerinde çıkmaz öyle yemekler ama sizde nasıl çıkıyooo

burası devlet dairesi burda hergün et var tavuk var ohhh:icecream::icecream:

çok da güzel oluyor işkembesi yawww karnım acıktı iimi :roflol:

burası devlet dairesi burda hergün et var tavuk var ohhh:icecream::icecream:

çok da güzel oluyor işkembesi yawww karnım acıktı iimi :roflol:

hayır yaa onu demek istemedim işkembe herkesin yiyebileceği bişey değil ya onun için dedim
ohh ne güzel yemeklere bak devlet dairesiymiş

hayır yaa onu demek istemedim işkembe herkesin yiyebileceği bişey değil ya onun için dedim
ohh ne güzel yemeklere bak devlet dairesiymiş

valla erkekler herşeyi yiyor pis boğazlılar ne olacak kötükedihüso

onların yüzünden zaten hergün et çıkıyor bayanlar da kilo alıyor doğal olarak kötükedihüsokötükedihüso

işkembeye gelince acayip severim işkembe çorbasını :icecream::icecream:

bende severim ama evde pişmiyecek kokusu kötü dışarda pişicek

esma selam hoşgeldin gördüm senisırnaşık şeysırnaşık şey

naber ne var ne yok nasıl durumlar

canım durum böyle ayrıldık ama değmezmiş diyorum çok kızıyorum ona faceede bir yazı yakaladı telde bitti bir sor değilmi kızlar yukarıda allah var 2,5 sene önceki olay ama beyfendin yeni sanıyormuş psikopat kafasında kurmuş sadece diyorumki yazık tanıyamamışım ve bu beni rahatlatıyor kızlar yavaş yavaş toparlanıyorum

hoşgeldin esma öncelikle çok üzüldüğüü belirtmek istedim bu durumlarda ne denir bilmem geçmiş olsun diyim
hayırlısı neyse o olur inş.
nasip kısmet değilmiş diyip geçelim
naber nasılsın

hoşgeldin esma öncelikle çok üzüldüğüü belirtmek istedim bu durumlarda ne denir bilmem geçmiş olsun diyim
hayırlısı neyse o olur inş.
nasip kısmet değilmiş diyip geçelim
naber nasılsın

canım bugün daha iyiyim salsaya yazıldım hihoyyyt

X