mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

geçirelimkaydirigubbakcemile3
sen buna kalınmı diyon sen beni görsen robokop gibiyim

gel beraber geçirelim :roflol::roflol:

albüme yeni resim ekledim bugünkü halim işyerindeki halim kalın giyinmişim değilmi üşüyorum çok

iiy afferin üstün kalın olmuş ama eteğin kısa biraz alltan soğuk yemiyon mu
allahm şuduruşlarına biraz estetk katbe kızım ne öyle hazır olda duruyon

kendini kalınmı giyindin zannediyon robot beni görsen:)

iiy afferin üstün kalın olmuş ama eteğin kısa biraz alltan soğuk yemiyon mu
allahm şuduruşlarına biraz estetk katbe kızım ne öyle hazır olda duruyon

ne yapayım kırıtayımmı ayakta nasıl poz verilir mini giyip bacakmı göstereyim ayakta başka nasıl durulur acaba çok merak ettm kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

eteğimin altında iki kat çorap boxer var

ben dışardan soğuk görünürüm ama içime girdinmi öyle soğuk duruşlu bakışlı değilim kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

kendini kalınmı giyindin zannediyon robot beni görsen:)

seni tahmin ediyorum merak etme sırnaşık şey

hiç sorma valla deli olcam kaç kat giyindim normal insanlar gibi üşümüyorum hat safhada anormal

ne yapayım kırıtayımmı ayakta nasıl poz verilir mini giyip bacakmı göstereyim ayakta başka nasıl durulur acaba çok merak ettm kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

eteğimin altında iki kat çorap boxer var

ben dışardan soğuk görünürüm ama içime girdinmi öyle soğuk duruşlu bakışlı değilim kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

seni tahmin ediyorum merak etme sırnaşık şey

ellerini biraz estedik tut yandan dur bacağının birini öne uzat ne biliyim işde yap bişeyler başını hafif yana eğ

hiç sorma valla deli olcam kaç kat giyindim normal insanlar gibi üşümüyorum hat safhada anormal

ben dışarıda kalın giyiniyorum kalın bir kabanım var dzime kadar uzun çizmelerim atkı eldivensiz zaten dolaşmıyorum ama kabanımı görsen öyle kalınki biraz kilolu görünüyorum ama özel aldım soğuktan korunmak için

ellerini biraz estedik tut yandan dur bacağının birini öne uzat ne biliyim işde yap bişeyler başını hafif yana eğ

olur işyerinde resmimi çeken şahsa karşı yaparım bu dediklerini sen orda sanırım öyle yapıyorsun kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile ama burası devlet dairesi ciddi bir yer kaydirigubbakcemile

ben dışarıda kalın giyiniyorum kalın bir kabanım var dzime kadar uzun çizmelerim atkı eldivensiz zaten dolaşmıyorum ama kabanımı görsen öyle kalınki biraz kilolu görünüyorum ama özel aldım soğuktan korunmak için

olur işyerinde resmimi çeken şahsa karşı yaparım bu dediklerini sen orda sanırım öyle yapıyorsun kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile ama burası devlet dairesi ciddi bir yer kaydirigubbakcemile

ben iş yerinde resim çekinmiyorum şekerim saçlarımıda çekme fönlü saçlarım bozucannn :mymeka:

ben iş yerinde resim çekinmiyorum şekerim saçlarımıda çekme fönlü saçlarım bozucannn :mymeka:

sen çekinme ama önce çekindiğim yeri sor bilip bilmeden atlama ortaya kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile çekerim fönlüymüş sanki bi iş kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile al çektim bozuldu oh olsun naniknaniknaniknanik

sen çekinme ama önce çekindiğim yeri sor bilip bilmeden atlama ortaya kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile çekerim fönlüymüş sanki bi iş kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile al çektim bozuldu oh olsun naniknaniknaniknanik

gördük herhalde iş yerinde çekindiğini
sen ne istiyon kız benden söyle bakalımsaçlarımı neden bozuyonn
ama sende durgunluk var bugün nedense

gördük herhalde iş yerinde çekindiğini
sen ne istiyon kız benden söyle bakalımsaçlarımı neden bozuyonn
ama sende durgunluk var bugün nedense

yokyaaa üşüyorum biraz da ondandır belki de aç konu konuşalım hep benmi konuşacağım biraz da siz beni sıkıştırın ulennn kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilesırnaşık şey:roflol:

senin adına sevindim efulim...saat 08:30 da evden çıktım 10:30 da iş yerinde oldum felaket kar var vasıta bekledim yarım saat kansız olduğum için resmen fenalık geçirdim şu an atkıyla kabanla oturuyorum kalorifer ve klima yanmasına rağmen ayağımda 3 kat yünlü çorap var soğuktan hissetmiyom

canım bnm gçmiş olsn dikkat et kendine hasta flan olma sakın vitamin al bol bol

kız efuli alltan haber varmı cuma bi gittin gelmedin dedik adam efuliyimi haşlıyo sırnaşık şey

kız efuli alltan haber varmı cuma bi gittin gelmedin dedik adam efuliyimi haşlıyo sırnaşık şey

kaydirigubbakcemile3
tatlım inan aşşağıdaki hiç huzuru olmayan bi aile 7*24 devamlı bağrışmalar kavgalar ama karne günü kızı çok fena dövdüler ya taa sesi bize geliyodu :1ninca::1ninca:

kaydirigubbakcemile3
tatlım inan aşşağıdaki hiç huzuru olmayan bi aile 7*24 devamlı bağrışmalar kavgalar ama karne günü kızı çok fena dövdüler ya taa sesi bize geliyodu :1ninca::1ninca:

yazık valla allah yardım etsin ne diyelim
sana ne sorcam geçen bi fındıklı kurabiye tarifi vermiştin yaa fındık tarçın pudra şekerini karıştırıp kurabiyeleri ona batırcaz ya fındıklar üzerinden dökülmüyo mu

yok cnm dökülmüyo zaten öle çok aşırı bi yapışma olmuyo gayet güzl oluyo:):)

kızlar benim bi kız bi erkek yiğenlerim var ikiz yarın doğum günleri menü arıyoruz bi fikir verirmisiniz

bugün sizden ses yok anlaşılan akşam iş başa düştü neyse kızlar iyi akşamlar

X