Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gel beraber geçirelim :roflol::roflol:
albüme yeni resim ekledim bugünkü halim işyerindeki halim kalın giyinmişim değilmi üşüyorum çok
iiy afferin üstün kalın olmuş ama eteğin kısa biraz alltan soğuk yemiyon mu
allahm şuduruşlarına biraz estetk katbe kızım ne öyle hazır olda duruyon
kendini kalınmı giyindin zannediyon robot beni görsen:)
ne yapayım kırıtayımmı ayakta nasıl poz verilir mini giyip bacakmı göstereyim ayakta başka nasıl durulur acaba çok merak ettm kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
eteğimin altında iki kat çorap boxer var
ben dışardan soğuk görünürüm ama içime girdinmi öyle soğuk duruşlu bakışlı değilim kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
seni tahmin ediyorum merak etme sırnaşık şey
hiç sorma valla deli olcam kaç kat giyindim normal insanlar gibi üşümüyorum hat safhada anormal
ellerini biraz estedik tut yandan dur bacağının birini öne uzat ne biliyim işde yap bişeyler başını hafif yana eğ
ben dışarıda kalın giyiniyorum kalın bir kabanım var dzime kadar uzun çizmelerim atkı eldivensiz zaten dolaşmıyorum ama kabanımı görsen öyle kalınki biraz kilolu görünüyorum ama özel aldım soğuktan korunmak için
olur işyerinde resmimi çeken şahsa karşı yaparım bu dediklerini sen orda sanırım öyle yapıyorsun kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile ama burası devlet dairesi ciddi bir yer kaydirigubbakcemile
ben iş yerinde resim çekinmiyorum şekerim saçlarımıda çekme fönlü saçlarım bozucannn :mymeka:
sen çekinme ama önce çekindiğim yeri sor bilip bilmeden atlama ortaya kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile çekerim fönlüymüş sanki bi iş kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile al çektim bozuldu oh olsun naniknaniknaniknanik
gördük herhalde iş yerinde çekindiğini
sen ne istiyon kız benden söyle bakalımsaçlarımı neden bozuyonn
ama sende durgunluk var bugün nedense
senin adına sevindim efulim...saat 08:30 da evden çıktım 10:30 da iş yerinde oldum felaket kar var vasıta bekledim yarım saat kansız olduğum için resmen fenalık geçirdim şu an atkıyla kabanla oturuyorum kalorifer ve klima yanmasına rağmen ayağımda 3 kat yünlü çorap var soğuktan hissetmiyom
kız efuli alltan haber varmı cuma bi gittin gelmedin dedik adam efuliyimi haşlıyo sırnaşık şey
kaydirigubbakcemile3
tatlım inan aşşağıdaki hiç huzuru olmayan bi aile 7*24 devamlı bağrışmalar kavgalar ama karne günü kızı çok fena dövdüler ya taa sesi bize geliyodu :1ninca::1ninca:
yok cnm dökülmüyo zaten öle çok aşırı bi yapışma olmuyo gayet güzl oluyo:):)