mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

ozaman sıkı giyin ,red bull ya da burn filan iç sırnaşık şey:roflol::roflol:

sorma artis gibi çıkmışım evden ince giyinmişim ya yarın en kalın kazaklarımdan giyicem
kız onları içersem yerimde duramam ısınmadan daha fazla başka şeyler için içmek lazım onu :roflol:

sorma artis gibi çıkmışım evden ince giyinmişim ya yarın en kalın kazaklarımdan giyicem
kız onları içersem yerimde duramam ısınmadan daha fazla başka şeyler için içmek lazım onu :roflol:

zaten bu kızlar hep böyle artist gibi giyiniyorlar sonra da sürekli burunları akar hasta hasta dolaşırlar artist olacağınıza azıcık da akıllı olun da kalın giyinini hasta etmeyin kendinizi kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

zaten bu kızlar hep böyle artist gibi giyiniyorlar sonra da sürekli burunları akar hasta hasta dolaşırlar artist olacağınıza azıcık da akıllı olun da kalın giyinini hasta etmeyin kendinizi kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

sorma yaa bugün bi akıllılık ettik annem gibi konuştun aynı ben düşük bel eşortman pantolan giyerim severim annem şu belini bıkıntını kapat ne böyle üşütücen çocuğun olmaz sürekli aynı şeyler sende onun gibi konuştun aynııı :roflol:

nereye kaybodunuz gııııııııı
soğuk ve karlı havanın sıcak topiğndeki bacılarrrrrrrrr

offffffff yaaaaaaaaaaaa nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaa

hoşbulduk cnmm zuzumm nedenn iyi değilsinn ne oldu:KK43::KK43:

beni sorarsan bomba gibiyim çünkü bütün derslerimi vermişim:):)

senin adına sevindim efulim...saat 08:30 da evden çıktım 10:30 da iş yerinde oldum felaket kar var vasıta bekledim yarım saat kansız olduğum için resmen fenalık geçirdim şu an atkıyla kabanla oturuyorum kalorifer ve klima yanmasına rağmen ayağımda 3 kat yünlü çorap var soğuktan hissetmiyom

selam millet zuzu geçmiş olsun dikkat et bi tahta kurususun zaten yok olma oralarda

senin adına sevindim efulim...saat 08:30 da evden çıktım 10:30 da iş yerinde oldum felaket kar var vasıta bekledim yarım saat kansız olduğum için resmen fenalık geçirdim şu an atkıyla kabanla oturuyorum kalorifer ve klima yanmasına rağmen ayağımda 3 kat yünlü çorap var soğuktan hissetmiyom

oy oy üşümüşmü zuzucuğum bende üşüyosum ama şimdi ısındım biraz
çok güzel kar yağıyo lapa lapa çıktım biraz havada ısınmış gibi biraz çok güzeldi dışarı fazla durmadım ondandır belki çok üşümedimm

çok güzel kar yağıyo lapa lapa çıktım biraz havada ısınmış gibi biraz çok güzeldi dışarı fazla durmadım ondandır belki çok üşümedimm

bir de gel burda çık dışarı çıkabilirsen yakıp geçiyor soğuk ben de işim vardı çıktım saat 11 den sonra kızılaya gittim ama şuanda yüz felci geçirmek üzereyim acayip soğuk var :1no2:

evettttttttttt üşüdüm hatta dondum mafoldumben mafoldumben mafoldumben

bir de gel burda çık dışarı çıkabilirsen yakıp geçiyor soğuk ben de işim vardı çıktım saat 11 den sonra kızılaya gittim ama şuanda yüz felci geçirmek üzereyim acayip soğuk var :1no2:

orda kar yok ya ondandır burda kar lapa lapa olduğu için biraz yumaşamış gibi geldi dedim ya az durdum dışarda yoksa burasıda çok soğuk sen çok durdun o zaman yüzfelçi geçirçek kadar bende dursaydım belki bende yüz felçi geçirek kadar olurdummm :))

X