mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

ya kızlar esma ne oldu acaba ne yaptı kızcağız gelmiyoda ne zamandır sizde hiç merak etmiyosunuz hiç konusunu açmadınız ne hayırsızsınız yaa ben işde böyle şeyleri unutamama biriniz gelmeseniz merak ederim ne oldu acaba diye ama sizz hiççç

hemen de dedikodumuzu yaptın aferin sana :mymeka::mymeka:

içimizden merak ediyoruz belki nerden biliyorsun :mymeka:

naaannnnn bikerede atışmayınnn nannnnkaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

bekletmeyi çok severimmmmmmmmmmmmmmm:teytey::teytey::teytey:sırnaşık şey

oynama yorulursunnnnnnnnnnn na na nay nayyyy
ayna ayna söyle bana benden alası varmı ben olmadan bu topiğn manası var mıı :teytey::teytey::teytey:

oynama yorulursunnnnnnnnnnn na na nay nayyyy
ayna ayna söyle bana benden alası varmı ben olmadan bu topiğn manası var mıı :teytey::teytey::teytey:

kendini beğenmişin biri topiği basmış
basmış ta kendini tavanda sanmış
sen sen ol kendini tavanda sanma
tavandan tabana düşersin sonra
al bu da kapak olsun sana

kendini beğenmişin biri topiği basmış
basmış ta kendini tavanda sanmış
sen sen ol kendini tavanda sanma
tavandan tabana düşersin sonra
al bu da kapak olsun sana

vaşşşşşşşşşşşşşşş
ben topiği basmadım canım ben hep burdaydımm yazmışın ama yanlış yazmışın

vaşşşşşşşşşşşşşşş
ben topiği basmadım canım ben hep burdaydımm yazmışın ama yanlış yazmışın

yanlış yazmadım anlayana , senin türkçen de yok yawww ,mecaz-ı mürsel diye bir şey var :mymeka::mymeka:

benim türkçem var canım sağol ün mezuyum ben olmasaydı o kadar okuyamazdım herhalde dimi :mymeka:

her üniversitede okuyan türkçe bilseydi bu memleket şuan avrupada birinci ülke olurdu kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

üniv. mezunuymuş biz ne mezunuyuz hem üniv. mezunu olmak akıllı olmak anlamına mı geliyor acaba çok merak ettim :mymeka::mymeka:

bütün üniversiteliler senin gibiyse vay halimize :roflol::roflol::roflol:

her üniversitede okuyan türkçe bilseydi bu memleket şuan avrupada birinci ülke olurdu kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

üniv. mezunuymuş biz ne mezunuyuz hem üniv. mezunu olmak akıllı olmak anlamına mı geliyor acaba çok merak ettim :mymeka::mymeka:

bütün üniversiteliler senin gibiyse vay halimize :roflol::roflol::roflol:

akıllı olmasalardı nasıl okuyacaklardı benim neyim varmış beni tam olarak tanımadan nasıl böyle bişey söyleyebilirsin ki bana konuşlarına biraz dikkat edersen sevinirim kaydirigubbakcemile

akıllı olmasalardı nasıl okuyacaklardı benim neyim varmış beni tam olarak tanımadan nasıl böyle bişey söyleyebilirsin ki bana konuşlarına biraz dikkat edersen sevinirim kaydirigubbakcemile

asıl sen dikkat et kaydirigubbakcemile burda lise mezunu olanlar da var onları kıracağını düşünmen lazım
üniversite mezunu olmanın hiçbir anlamı olmadığını bilemiyorsan üniversitede okumanın anlamı yok
ben boğaziçini tutturacak puana sahiptim ama okuduğum lise yüzünden boğaziçine gidemedim
şimdi kalkıp ta ben çok zekiyim mi diyeyim demem çünkü bizim ülkemizdeki sınav sistemi zekayı ölçmüyor

üniversite lise polimiği gibi zeka polimiği yapmazsan sevinirim kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

asıl sen dikkat et kaydirigubbakcemile burda lise mezunu olanlar da var onları kıracağını düşünmen lazım
üniversite mezunu olmanın hiçbir anlamı olmadığını bilemiyorsan üniversitede okumanın anlamı yok
ben boğaziçini tutturacak puana sahiptim ama okuduğum lise yüzünden boğaziçine gidemedim
şimdi kalkıp ta ben çok zekiyim mi diyeyim demem çünkü bizim ülkemizdeki sınav sistemi zekayı ölçmüyor

üniversite lise polimiği gibi zeka polimiği yapmazsan sevinirim kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

konuyu saptırmanın hiç gereği yok ben öyle demek istemedim ne alakası var liselileri küçük görmemin yazılanları isteiğin yöne çekme istersen türkçen yokmu dedin bende ünv mezunuyum dedim evtt var anlamında kullandım neyse sen olayları başka yöne çekiyosun konuyu kapatalım istersennnn

X