Mutfak dolabı

siyah yaptırma birde kırmızı da yaptırma zamanla renkleri kötü görünüyor..açık tonlarda bbir resnk yaptırt..onun dışında güzel:)

Mutfağınız büyükse güzel bir tercih bence. Gayet şık ve ferah duruyor. Ama mutfak küçükse, resimdeki etkiyi yaratır mı bilemem.

Son düzenleme:
Konu içeriği nedeniyle "Evim güzel evim/Sorular,sorunlar,tavsiye ve öneriler"başlığına taşındı.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açalım.

mutfagım fazla olmasada geniş sayılır kızlar diğer mobılyalarımıda bu tarz istediğimden bütünlük olması yönünden hoşuma gidiyor

ya bende mutfak dolabı yaptıracam ve okadar karasız kaldımki.güzel gibi değil gibi :)şimdi bende arayış içindeyim ya.daha bir sıkıntı oluyor.bir kaçtanede ben ekleyim bakalım.

$valencia-mutfak.webp$mutfak076b.webp$valencia-mutfak.webp$mutfak076b.webp

2.hoşmuş canım ama benım derdım şık ve değişik olması kımsede görmedım cevremde benım beğendımı ama senın resımler mevcut piyasada bende kararsızım çok

2.hoşmuş canım ama benım derdım şık ve değişik olması kımsede görmedım cevremde benım beğendımı ama senın resımler mevcut piyasada bende kararsızım çok

haklısın canım walla :):)çok zor bir iş cidden.bende sonradan vazgeçtim onlardan buraya ekledikten sonra.senin modelin daha güzel.ben yarın gösterecm modeli bakalım kaç Tl diyecekler.sen sordunmu hi fiyat verdilermi sana.sende sor bakalım bende yarın soracam kaç lira diyecekler.

ben bir müşterime gösterdım tamam hallederız dedı ama mutfagın ölçüsünü bilmediğimden net bişey soramadım ama ben kesin bundan istiyorum kayınpeder adayım öldürücek benı ama adamcagız sıfır ev aldı ve ben kullanılmayan dolabları değiştiricem diye tutturdum :)
senden haber beklıyorum tatlım tamam

$15.webp

canım ben mutfağıma bu renge karar verdim çünki mutfağım küçükbenim malesef.daha ferah göstersin die.9 metre dolap olacak fiyatı 1.800 TL tuttu :)fikrin olsun.

Ben de aynen daha hiç kullanılmamış mutfak dolabımı değiştirmek istiyorum. fiyat hakkında hiç bilgim yoktu ama 1.800 duyunca şaşırdım çok uygun geldi. Bu fiyata tezgah dahil mi ? Mutfağınız kaç metrekare acaba? Birde bu mobilyanın cinsi ne ? sunta mı başka bir şey mi ?

ya bende mutfak dolabı yaptıracam ve okadar karasız kaldımki.güzel gibi değil gibi :)şimdi bende arayış içindeyim ya.daha bir sıkıntı oluyor.bir kaçtanede ben ekleyim bakalım.

Eki Görüntüle 219467 Eki Görüntüle 219466 Eki Görüntüle 219467 Eki Görüntüle 219466

kahverengli olan çok şık duruyor yaaa bende yaptırcam modell belli ama renkte acayip kararsızım hep kırmızı istedim abimin öle çok beğeniyorum ama ya pişman olurmuyumyada bordo kafam çooooookkkk karışık sta gelecel bugun ölçü almaya ben daha rengine karar vereemdim

Arkadaşlar mutfağınız kaç metre kare ? demonte mi alıyorsunuz yoksa özle sipariş mi yaptırıyorsunuz ? fiyatınıda paylaşırsanız sevinirim...

Eki Görüntüle 219467 Eki Görüntüle 219466 Eki Görüntüle 219467 Eki Görüntüle 219466

2. resim çok hoş yalnız bunların temizliği inanılmaz dert olur aban :( Islak elle sokunsak leke kalır. Bez değirsek leke kalır. Temizlemek için özle ürünler artı çaba gerektirir herhalde..

Arkadaşlar mutfağınız kaç metre kare ? demonte mi alıyorsunuz yoksa özle sipariş mi yaptırıyorsunuz ? fiyatınıda paylaşırsanız sevinirim...

benim mutfagm 3*3metre l mutfak laden sonra küçük bi kçşe toplam meremer 5.5metre ordan hesapla aldığm fiyat tezgah hariç 5800 mekanizmları içinde çok geldi bugun başka bi ustandan fiyat alcam bakalım tabi malzemeye göre değişir fiyat

benim mutfagm 3*3metre l mutfak laden sonra küçük bi kçşe toplam meremer 5.5metre ordan hesapla aldığm fiyat tezgah hariç 5800 mekanizmları içinde çok geldi bugun başka bi ustandan fiyat alcam bakalım tabi malzemeye göre değişir fiyat

Benim mutfağım 11 metrekare. İnce uzun. Aslında benim babam marangoz. Ona yaptırmak istiyorum ama o başka şehirde benim ev başka şehirde. gidip ölçü alması yapması falan çok uzun sürer. Ayrıca yaşlandı artık onu yormak istemiyorum . yaptırsam sadece malzeme parası vereceğim. Ama biliyorum ki ömür boyus sorun çıkmadan kullanacağım. Evime dönmeme 4 yıl var. bakalım zamna ne gösterirse. Bu hazır mobilyaların bu kadar pahalı olması korkutuyor beni. Sadece mutfağımı değil balkonumu kapatıp kiler dolap yaptıracağım, Yüklük ve vestiyerde düşünüyorum. Bu fiyatları duydukça babama yaptırmak daha mantıklı geliyor :97:

Back
X